Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 7
trutzi spune:
Bine ai venit!
Sedere cat mai scurta!
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 Buna seara, fetelor! Sunt o aspiranta de 27 ani, la prima incercare. Parca mi-e si teama sa vorbesc despre asta...nu am fost decisi pana acum si am tot amanat. Deja incepe sa ni se para tarziu si..gata, am pus piciorul in prag. Uneori sunt tare fericita pentru decizia luata..alteori ma apuca o disperareeee...Stim amandoi ca in esenta este minunat sa-ti tii puiul in brate, sa il vezi cum creste, sa traiesti atatea momente unice alaturi de el, dar mai stim si ca responsabilitatea este coplesitoare. Ma bazez tare mult pe voi, sunt aici pe forum de ani de zile, chiar daca mai putin activa, dar am gasit raspunsuri la multe intrebari si stiu ca si acum, in cele mai importante momente ale vietii mele imi veti fi alaturi. Deci: eu sunt la inceput de tot, adica in faza analizelor dinaintea sarcinii. Am inceput cu PAP, secretia vaginala, cultura col pt streptococ, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma. Urmeaza analizele de sange, atat cele clasice cat si infectioasele (toxoplasma, anticorpi pt rubeola, CMV, antiHSV si anti-listeria). Am zis sa le fac dinainte, ca sa fie totul "ca la carte". Singura mea temere este o anexita mai veche...care insa nu m-a mai deranjat de niste ani buni, m-a speriat un pic doctorita cu u risc mic, mic de extrauterina...dar poate nu va fi cazul. Deci, practic, inca nu ne-am apucat de treaba, asteptam rezultatul analizelor. Si am mai facut un pas important, am gasit un medic potrivit, care ma asculta, imi explica tot ce simt nevoia si trebuie sa stiu, este calma si intelegatoare.Speram sa fie totul bine si mai sper ca ma veti primi cu drag printre voi. Va pup Rox |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
citat din mesajul lui Dragaica Aha ...uite ca mai invat ceva, merci http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de 11+ |
jesia spune:
Neata fete , o cafea , un ceai cald tot ce vreti
rox bun venit
Si acum intrebare: e adevarat ca sub duphaston nu mai poti ovula?
Ce nu te doboara te face mai puternic
mvb spune:
TOTAL FALS.....din contra te poate ajuta sa ramai gravi cat mai repede.....din cate stiu e bun pt stimulare ovariana, insa daca se ia o perioada indelungata contribuie la eliminarea unui nr mare de ovule, ceea ce creeaza un deficit de ovule
Tu continua tratamentul prescris de medic si o sa fie bine , ai sa vezi
citat din mesajul lui jesia Neata fete , o cafea , un ceai cald tot ce vreti rox bun venit Si acum intrebare: e adevarat ca sub duphaston nu mai poti ovula? Ce nu te doboara te face mai puternic |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
mvb saru`mana m-am mai linistit ....mai ales ca azi noapte nu prea am dormit ca am tusit toata noaptea din toti rarunchii...la un moment dat ma gandeam ca imi zgudui prea tare "oul"
mvb spune:
Jes apropro de raceala.....eu cand am ramas gravi am avut la cateva zile simptome de raceala si tare m-am mai necajit......acum ceva vreme o prietena care a nascut de 3 ori imi spunea ca de fiecare data cand ramanea gravi avea simptome false de raceala, motiv pt care s-a prins care-i treaba ....stia ca atunci cand ramane gravida tre sa apara si simptomele de raceala, care de fapt erau o pacaleala
citat din mesajul lui jesia mvb saru`mana m-am mai linistit ....mai ales ca azi noapte nu prea am dormit ca am tusit toata noaptea din toti rarunchii...la un moment dat ma gandeam ca imi zgudui prea tare "oul" Ce nu te doboara te face mai puternic |
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
mvb vorbesti seriossss????? si eu care ma necajeam ca cu atata tuse sigur fac eu ceva rau si la ovulul meu grasan...Doamne ajuta sa fie si la mine asa
trutzi spune:
GRESIT
Daca iei Duphaston inainte sa creasca foliculul mare el nu se mai sparge. Din cauza asta se da din z15 ptr ca se presupune ca in z14 ai ovulat
Eu am facut monitorzizari, injectie cu Pregnyl si NICIODATA nu mi-a zis sa iau inainte de a ovula. Luam Duphaston la 5 zile dupa Pregnyl.
Eu am ciclul de max 39 zile deci nu era concludenta z15 in conditiile in care eu ovulam si in z23
Duphastonul mentine sarcina dar ptr asta tr sa ai un ovul fecundat. Nu faci nimic daca iei inaintre ptr ca inhiba LH-ul.
Citat: | ||
citat din mesajul lui mvb TOTAL FALS.....din contra te poate ajuta sa ramai gravi cat mai repede.....din cate stiu e bun pt stimulare ovariana, insa daca se ia o perioada indelungata contribuie la eliminarea unui nr mare de ovule, ceea ce creeaza un deficit de ovule Tu continua tratamentul prescris de medic si o sa fie bine , ai sa vezi
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) si viitoare mamica de copilasi jucausi Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii ! Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa! |
trutzi spune:
Treaba cu raceala este destul de intalnita. Toate prietenele mele au crezut ca sunt racite si au aflat ulterior ca sunt .
Una a facut baie in mare cand nimeni nu se mai plimba pe faleza, atat de frig era Credea ca e racita dar, am batut-o eu la cap sa isi fac test si a iesit pozitiv.
Alta mi-a zis ca inainte de Craciun cand au fost zapezile a sta mult afara si ca e tare suparata ca a pierdut luna trecuta din cauza unei raceli Sambata m-a anuntat ca e
Sincera sa fiu si eu astept semne de raceala daca am vazut ca se ramane gravi cand esti "racita"