Locul fetelor Nou-Venite (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Fetei nu ii puneti si ei un nume de Sfant?
Doar baietelul sa isi serbeze de doua ori pe an ziua?
Asta e discriminare
Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Ehe..he....sunteti la capitolul nume???
Eu cum sunt 100 la 100 singura ca-s baiat si fata am ales deja numele: pentru fata Mara Beatrice si pentru baiat Tudor Sebastian.
Unu romanesc si unu francez sa-l poata pronunta quebecosii.

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de 11+

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Nu stiam ca ca exista sfintii Tudor si Sebastian
Iar Mara din cate stiu eu vine de la Maria, asa am auzit nu sunt sigura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Superbe ambele nume.
O sa vezi ca Maica Domnului o sa iti asculte rugaciunea si o sa iti dea un sanatos

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Daca o sa am baietel vreau sa-i pun numele de Leonard Matei...imi place mie cum suna

Mergi la inceput

Citat:

Sf. Sebastian 18 dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Citat:

Superbe ambele nume.
O sa vezi ca Maica Domnului o sa iti asculte rugaciunea si o sa iti dea un sanatos
Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Daca o sa am baietel vreau sa-i pun numele de Leonard Matei...imi place mie cum suna

esti o scumpica,sa dea DD sa te rasplateasca si pe tine la fel si pe voi toate fetele mele dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Buna seara, fetelor!
Sunt o aspiranta de 27 ani, la prima incercare. Parca mi-e si teama sa vorbesc despre asta...nu am fost decisi pana acum si am tot amanat. Deja incepe sa ni se para tarziu si..gata, am pus piciorul in prag. Uneori sunt tare fericita pentru decizia luata..alteori ma apuca o disperareeee...Stim amandoi ca in esenta este minunat sa-ti tii puiul in brate, sa il vezi cum creste, sa traiesti atatea momente unice alaturi de el, dar mai stim si ca responsabilitatea este coplesitoare. Ma bazez tare mult pe voi, sunt aici pe forum de ani de zile, chiar daca mai putin activa, dar am gasit raspunsuri la multe intrebari si stiu ca si acum, in cele mai importante momente ale vietii mele imi veti fi alaturi.
Deci: eu sunt la inceput de tot, adica in faza analizelor dinaintea sarcinii. Am inceput cu PAP, secretia vaginala, cultura col pt streptococ, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma. Urmeaza analizele de sange, atat cele clasice cat si infectioasele (toxoplasma, anticorpi pt rubeola, CMV, antiHSV si anti-listeria). Am zis sa le fac dinainte, ca sa fie totul "ca la carte".
Singura mea temere este o anexita mai veche...care insa nu m-a mai deranjat de niste ani buni, m-a speriat un pic doctorita cu u risc mic, mic de extrauterina...dar poate nu va fi cazul. Deci, practic, inca nu ne-am apucat de treaba, asteptam rezultatul analizelor. Si am mai facut un pas important, am gasit un medic potrivit, care ma asculta, imi explica tot ce simt nevoia si trebuie sa stiu, este calma si intelegatoare.Speram sa fie totul bine si mai sper ca ma veti primi cu drag printre voi.
Va pup
Rox

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Fetei nu ii puneti si ei un nume de Sfant?
Doar baietelul sa isi serbeze de doua ori pe an ziua?
Asta e discriminare
Citat:

Ehe..he....sunteti la capitolul nume???
Eu cum sunt 100 la 100 singura ca-s baiat si fata am ales deja numele: pentru fata Mara Beatrice si pentru baiat Tudor Sebastian.
Unu romanesc si unu francez sa-l poata pronunta quebecosii.

Draga cel mai frumos lucru din lume e sa astepti pereche...sa dea DD sa fie sanatosi si sa bucure pe mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:

Citat:

Sf. Sebastian 18 dec

Aha ...uite ca mai invat ceva, merci

Mergi la inceput

Desi nu ma atragea numele de Ana Maria, a inceput sa imi placa foarte mult. Nu prea stiam de la ce vine cand eram mai mica mi se parea un nume ciudat
Prietena mea Alexandra, despre care "vb" acum cateva pagini e si va avea o fetita pe care o sa o cheme Ana Maria . Sper sa o botez eu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Buna seara, fetelor!
Sunt o aspiranta de 27 ani, la prima incercare. Parca mi-e si teama sa vorbesc despre asta...nu am fost decisi pana acum si am tot amanat. Deja incepe sa ni se para tarziu si..gata, am pus piciorul in prag. Uneori sunt tare fericita pentru decizia luata..alteori ma apuca o disperareeee...Stim amandoi ca in esenta este minunat sa-ti tii puiul in brate, sa il vezi cum creste, sa traiesti atatea momente unice alaturi de el, dar mai stim si ca responsabilitatea este coplesitoare. Ma bazez tare mult pe voi, sunt aici pe forum de ani de zile, chiar daca mai putin activa, dar am gasit raspunsuri la multe intrebari si stiu ca si acum, in cele mai importante momente ale vietii mele imi veti fi alaturi.
Deci: eu sunt la inceput de tot, adica in faza analizelor dinaintea sarcinii. Am inceput cu PAP, secretia vaginala, cultura col pt streptococ, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma. Urmeaza analizele de sange, atat cele clasice cat si infectioasele (toxoplasma, anticorpi pt rubeola, CMV, antiHSV si anti-listeria). Am zis sa le fac dinainte, ca sa fie totul "ca la carte".
Singura mea temere este o anexita mai veche...care insa nu m-a mai deranjat de niste ani buni, m-a speriat un pic doctorita cu u risc mic, mic de extrauterina...dar poate nu va fi cazul. Deci, practic, inca nu ne-am apucat de treaba, asteptam rezultatul analizelor. Si am mai facut un pas important, am gasit un medic potrivit, care ma asculta, imi explica tot ce simt nevoia si trebuie sa stiu, este calma si intelegatoare.Speram sa fie totul bine si mai sper ca ma veti primi cu drag printre voi.
Va pup
Rox

Rox cu mare drag te primim la noi .....ai facut f bine ca ai inceput cu analizele,esti o mama responsabila din start
Sa dea DD sa ramai gravidutza cit mai repede

Mergi la inceput

Citat:

Desi nu ma atragea numele de Ana Maria, a inceput sa imi placa foarte mult. Nu prea stiam de la ce vine cand eram mai mica mi se parea un nume ciudat
Prietena mea Alexandra, despre care "vb" acum cateva pagini e si va avea o fetita pe care o sa o cheme Ana Maria . Sper sa o botez eu

acum imi place si mie desi sunt care ma striga ba Ana ba Anca(in familie),Maria deloc..doar sotul uneori ca sa ma alinte...imi place la nebunie acum acest nume,datorita Fecioarei

Mergi la inceput