Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 6

Dragaica spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Fetei nu ii puneti si ei un nume de Sfant? Doar baietelul sa isi serbeze de doua ori pe an ziua? Asta e discriminare ![]() 
 Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]()  | 
Nu stiam ca ca exista sfintii Tudor si Sebastian

Iar Mara din cate stiu eu vine de la Maria, asa am auzit nu sunt sigura

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de

11+ 

trutzi spune:
 Superbe ambele nume.
O sa vezi ca Maica Domnului o sa iti asculte rugaciunea si o sa iti dea un 
 sanatos 
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Arianna11 Daca o sa am baietel vreau sa-i pun numele de Leonard Matei...imi place mie cum suna  | 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

trutzi spune:
| citat din mesajul lui Dragaica Nu stiam ca ca exista sfintii Tudor si Sebastian ![]() ![]() Iar Mara din cate stiu eu vine de la Maria, asa am auzit nu sunt sigura ![]() ![]() http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de        11+  | 
Sf. Sebastian 18 dec

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Superbe ambele nume. O sa vezi ca Maica Domnului o sa iti asculte rugaciunea si o sa iti dea un   sanatos ![]() 
 Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]()  | 

esti o scumpica,sa dea DD sa te rasplateasca si pe tine la fel si pe voi toate fetele mele dragi

roxx26 spune:
 Buna seara, fetelor!
Sunt o aspiranta de 27 ani, la prima incercare. Parca mi-e si teama sa vorbesc despre asta...nu am fost decisi pana acum si am tot amanat. Deja incepe sa ni se para tarziu si..gata, am pus piciorul in prag. Uneori sunt tare fericita pentru decizia luata..alteori ma apuca o disperareeee...Stim amandoi ca in esenta este minunat sa-ti tii puiul in brate, sa il vezi cum creste, sa traiesti atatea momente unice alaturi de el, dar mai stim si ca responsabilitatea este coplesitoare. Ma bazez tare mult pe voi, sunt aici pe forum de ani de zile, chiar daca mai putin activa, dar am gasit raspunsuri la multe intrebari si stiu ca si acum, in cele mai importante momente ale vietii mele imi veti fi alaturi.
Deci: eu sunt la inceput de tot, adica in faza analizelor dinaintea sarcinii. Am inceput cu PAP, secretia vaginala, cultura col pt streptococ, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma. Urmeaza analizele de sange, atat cele clasice cat si infectioasele (toxoplasma, anticorpi pt rubeola, CMV, antiHSV si anti-listeria). Am zis sa le fac dinainte, ca sa fie totul "ca la carte". 
Singura mea temere este o anexita mai veche...care insa nu m-a mai deranjat de niste ani buni, m-a speriat un pic doctorita cu u risc mic, mic de extrauterina...dar poate nu va fi cazul. Deci, practic, inca nu ne-am apucat de treaba, asteptam rezultatul analizelor. Si am mai facut un pas important, am gasit un medic potrivit, care ma asculta, imi explica tot ce simt nevoia si trebuie sa stiu, este calma si intelegatoare.Speram sa fie totul bine si mai sper ca ma veti primi cu drag printre voi.
Va pup
Rox 

Arianna11 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Dragaica
 http://community.webshots.com/user/Dragaica Graviduta fericita de        11+  | 
Draga cel mai frumos lucru din lume e sa astepti pereche...sa dea DD sa fie sanatosi si sa bucure pe mami si tati

Dragaica spune:
citat din mesajul lui trutzi
 Sf. Sebastian 18 dec ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]()  | 
Aha ...uite ca mai invat ceva, merci

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita de

11+ 

trutzi spune:
 Desi nu ma atragea numele de Ana Maria, a inceput sa imi placa foarte mult. Nu prea stiam de la ce vine cand eram mai mica mi se parea un nume ciudat 
Prietena mea Alexandra, despre care "vb" acum cateva pagini e 
 si va avea o fetita pe care o sa o cheme Ana Maria . Sper sa o botez eu ![]()

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui roxx26 Buna seara, fetelor! Sunt o aspiranta de 27 ani, la prima incercare. Parca mi-e si teama sa vorbesc despre asta...nu am fost decisi pana acum si am tot amanat. Deja incepe sa ni se para tarziu si..gata, am pus piciorul in prag. Uneori sunt tare fericita pentru decizia luata..alteori ma apuca o disperareeee...Stim amandoi ca in esenta este minunat sa-ti tii puiul in brate, sa il vezi cum creste, sa traiesti atatea momente unice alaturi de el, dar mai stim si ca responsabilitatea este coplesitoare. Ma bazez tare mult pe voi, sunt aici pe forum de ani de zile, chiar daca mai putin activa, dar am gasit raspunsuri la multe intrebari si stiu ca si acum, in cele mai importante momente ale vietii mele imi veti fi alaturi. Deci: eu sunt la inceput de tot, adica in faza analizelor dinaintea sarcinii. Am inceput cu PAP, secretia vaginala, cultura col pt streptococ, chlamydia, mycoplasma si ureaplasma. Urmeaza analizele de sange, atat cele clasice cat si infectioasele (toxoplasma, anticorpi pt rubeola, CMV, antiHSV si anti-listeria). Am zis sa le fac dinainte, ca sa fie totul "ca la carte". Singura mea temere este o anexita mai veche...care insa nu m-a mai deranjat de niste ani buni, m-a speriat un pic doctorita cu u risc mic, mic de extrauterina...dar poate nu va fi cazul. Deci, practic, inca nu ne-am apucat de treaba, asteptam rezultatul analizelor. Si am mai facut un pas important, am gasit un medic potrivit, care ma asculta, imi explica tot ce simt nevoia si trebuie sa stiu, este calma si intelegatoare.Speram sa fie totul bine si mai sper ca ma veti primi cu drag printre voi. Va pup Rox  | 
Rox cu mare drag te primim la noi .....ai facut f bine ca ai inceput cu analizele,esti o mama responsabila din start

Sa dea DD sa ramai gravidutza cit mai repede

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui trutzi Desi nu ma atragea numele de Ana Maria, a inceput sa imi placa foarte mult. Nu prea stiam de la ce vine cand eram mai mica mi se parea un nume ciudat ![]() Prietena mea Alexandra, despre care "vb" acum cateva pagini e   si va avea o fetita pe care o sa o cheme Ana Maria . Sper sa o botez eu Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]()  | 
acum imi place si mie