Locul fetelor Nou-Venite (63)
Raspunsuri - Pagina 12
trutzi spune:
Bafta la examene!
Sa ne pui poze cu burtica 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Buna fetele. Mi-a fost tare tare dor de voi, mi-ati lipsit muuuuuulllltttt. Eu continui saptamana asta cu stresul: am inceput munca si vineri, sambata si duminica am 4 examene de dat la master. Nu am avut timp nici sa respir, asa ca sper sa ma iertati ca nu am mai trecut pe la voi.![]() In rest ma simt destul de bine.Parca, parca a inceput sa imi creasca burtica...simt cum creste ... si pe deasupra si pantalonii ma tradeaza, nu ma mai incape nimic.Saptamana viitoare merg la doctor sa il vad pe bb. De abia astept.Va tin la curent si sper sa ne "auzim" cat mai curand. ![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 9+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Neata! Pupici 

Va servesc cu
,ceai, laptic si suc 
mvb spune:
Neatza Trutzi
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!.........iar timpul nu-i decat o clipa!
jesia spune:
neata 
trutzi saru`mana de ceiut 
fetele va doresc o zi buna 
Ce nu te doboara te face mai puternic
Cinezee spune:
salutareeeee 

Am revenit si eu printre voi ,ptr ca anu asta nu am intrat de loc .. va urez LA MULTI ANI , UNAN CAT MAI BUN PLIN DE VISE INDEPLINITE SI MAI ALES SA FITI SANATOASE 

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
Andreea82 spune:
Buba dimineata fetelor
Va 

pe toate
Scuze ca nu am mai prea facut act de prezenta, sunt cam suparata de ieri... am avut inceput sa am scurgeri maronii, de azi dimineata mai tare 

L-am sunat pe dr. si mi-a zis ca mai multe medicamente decat iau acum nu am ce lua oricum si maine urmeaza sa ma duc la eco. Atata timp cat nu sangerez abundent mai sunt sperante 

Pana maine la eco ma urc pe pereti
trutzi spune:
Salutare!
Bine ai revenit!
| citat din mesajul lui Cinezee salutareeeee ![]() ![]() ![]() Am revenit si eu printre voi ,ptr ca anu asta nu am intrat de loc .. va urez LA MULTI ANI , UNAN CAT MAI BUN PLIN DE VISE INDEPLINITE SI MAI ALES SA FITI SANATOASE ![]() ![]() gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! ![]() |
trutzi spune:
Stai in pat si nu te mai stresa. O sa fie totul bine 
| citat din mesajul lui Andreea82 Buba dimineata fetelor Va ![]() ![]() ![]() pe toateScuze ca nu am mai prea facut act de prezenta, sunt cam suparata de ieri... am avut inceput sa am scurgeri maronii, de azi dimineata mai tare ![]() ![]() L-am sunat pe dr. si mi-a zis ca mai multe medicamente decat iau acum nu am ce lua oricum si maine urmeaza sa ma duc la eco. Atata timp cat nu sangerez abundent mai sunt sperante ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pana maine la eco ma urc pe pereti |

Nu am avut timp nici sa respir,
asa ca sper sa ma iertati ca nu am mai trecut pe la voi.
De abia astept.
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 9+. Ma