In Banat la noi acasa 18 Felicitari Mihi :)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Mihi spune:
saluti tuti...
i-am culcat pe cei mici...si pe tata lor...cei mari se uita la MrBean...io vad ca n-am somn..asa ca bantui pe net o tzara...ca imi era dor de voi...
pup bolnavioarele si bolnaviorii...
si io am chef de intalneala...numa ca saptamana asta pleaca al meu la capitala... a venit ea mama azi...da nu indraznesc sa o las cu toti...numa daca vin cu ceva bucati dupa mine...
Marti ma duc cu Arpi la Ilie...
Laurelu...da chiar analize facusi fetii...sau nu mai apucasi ca-i saraca din antibiotic in antibiotic...tu cum esti cand esti beteaga?...nu esti nervoasa...io da...asa ca si Draga de Maya e...
Diana bine ca sunteti bine...si daca te plicti mai fa vreo 2...oricum esti tanara ai vreme...
Giova...am mai facut poze da n-am vreme sa le pun...si nu supara la mine da tu ai incredere in borcanasele alea?...io numa daca mergeam in deplasari le dadeam...
no cred ca ma opresc aci ca o auzii pe bubulina ca ma striga...
mihi...mama heroina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
digutix spune:
hello girls!
mai mihi pai i-a doua "bucati" cu tine ca si io vin cu 2 atunci.zi cand iti convine tie?si daca iti e bine la NONI
io nu mai fac nici o bucata ca as lua-o razna
laurabubu zi si tu ce zi iti convine sa vedem ce alegem.
restu???cine se mai baga???
noi am fo la mall un pic asa ca de 1 martie.si-au scos baietii casei fetele la oras
sa aveti o sapatamana usoara si placuta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
Un 1 Martie senin la toate fetele de aici va doresc, cu primavara in suflet si mai mult optimism sa treaca toate bolile puiutilor
si un martisor virtual din partea cavalerului meu mic
http://1.bp.blogspot.com/_QkON7kY_z5g/SaqVlyuRYeI/AAAAAAAADFs/5NXqrrJtTLg/s1600-h/martisor1.JPG
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
claudia74 spune:
Neatza buna fetelor,nu prea le am cu urarile ,dar va doresc din suflet un 1 Martie placut,cu soare,gingasie si puritate ca aceasta zi speciala ,duc copilul la gradi si apoi umblu iar pe la medici :((((
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
LauraBubu spune:
1 Martie calator
Sa v-aduc-un martisor!
Asa le-am spus si fiicelor mele dis-de-dimineata. Si a venit tati si le-a daruit cate unul Anamaria a si vrut sa si-l puna "la gat". M-am executat imediat, dar i-am explicat ca, de fapt, prebuie agatat in piept. A fost bine si asa, atata vreme cat putea sa-l poarte... E o adevarata domnisoara fata asta a mea. Toata ziua numai sa se gateasca ar vrea. Mi-e tara drag cand o vad asa.
Si eu pot azi sau maine sa merg la Noni. Daca va hotarati, ziceti ceva. Numai ca eu trebuie sa raman inauntru cu Ami ca nu sta singura
Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)
digutix spune:
buna
va doresc si eu tuturor o primavara vesela si plina de flori.multa bucurie si zambete-n culori
clau sa ai succes la medici sa te faca bine
laurabubu e ok maine pt mine.si eu cred ca voi sta inauntru daca vin cu amandoi.putem sta de vorba si acolo.copii or sa fie ocupati cu joaca
deci cine mai poate maine?????ioana?mihi?restul?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Un martisor virtual va trimit si un 1 Martie superb
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Giova spune:
Neatza!
O primavara frumoasa cu multa liniste sufleteasca si sanatate sa aveti mamicute, doamne si domnisoare!
eu chiauna...o noapte super, una vai de capul meu... Lasa ca ne facem si noi mari si scapam de probleme.
Am dus copil la gradi cu martisoare pt. toata grupa si cate o cutie de rafaello pt. educatoare si ingrijitoare. am vrut sa fiu mai practica anul asta...macar mananca ciocolata, caci martisorul cine stie pe unde-l pune.
Ne vedem maine? cu copiii, la Noni?
la ce ora?
Marco maine are inot, numai dupa ora 18 putem ajunge. sa vedem daca ma inscriu cu amandoi sau numai cu unul.
Mihi borcanasele sunt mai bune, macar ele au legume/fructe bio.
Dar nici eu nu-i dau decat cand nu am timp sa-i fac eu sau suntem plecati. In resdt ii fac pt. 2 zile, caci ma dispera sa=-i gatesc zilnic.
Bafta la dr. cu Arpi.
Diana, Laura si eu stau inauntru....cu toate ca al meu sta si fara mine. mie imi convine marti...
Cristina multumim de martisor de la cavalerul tau.
Claudia te asteptam cu vesti bune.
o zi faina sa aveti. incerc sa-l culc pe Edi, am un car de treaba si nu vrea sa doarma smecheria asta.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pisicuta/Pisicuta.jpg)
Pisicuta spune:
La Multi Ani, minunate doamne!
Sa aveti o primavara de vis, plina cu sanatate, bucurii si clipe minunate impartite cu toti cei dragi!
O sa va daruiesc si-un martisor virtual din partea baieteilor mei, ca sa fie traditia perpetuata.
Cand o sa ma mai adun putin, promit ca o sa vin cu unele lamuriri privind etapele parcurse de noi cu Vladi pana la momentul inceperii tratamentului si sa mai comentez cate ceva vis-a-vis de ceea ce ati mai scris voi. Sa stiti ca va citesc cu maxim interes, dar nu mai apuc sa scriu. toate fetele si pe puiutii din dotare!
Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc
(15.10.2005)!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI
"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"
Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008
deya spune:
Claudia am citit azi pe fuga un titlu de la Adevarul....Milionarul Dunca a fost jefuit......restu nu am apucat ca nu era ziarul meu.