In Banat la noi acasa 18 Felicitari Mihi :)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mie mi-e un somn....n-spe mii de treziri azi noapte...asta dupa ce de o sapt. doarme iar cap-coada.
Parca vad ca ma pun cu Marco in pat si se trezeste Edi...doar asa s eintampla de fiecare data. e si vremea asta de kk...credeam ca azi batem parcurile.

Claudia doa,ne ajuta sa fie bine...sa ne tii la curent. sper sa treaca durerile cat mai repede.
Cristina cu Marco nu am avut defel probleme. compenseaza Edi din plin.
Diana ma bucur ca sunteti ok.
Mihi poze cu roza ta pe cand?
Laura of...si fetitzele tale sunt bolnavioare? sanatate maxima. acusi faceti anisorul. pe cand? sa nu ratam.

Eu de abia astept sa ajunga sotul....si mai are...poate la noapte ajunge si el, cu ajutorul Domnului!

Ce ziceti...facem sapt. viitoare o intalnire?
astept propuneri pt. zi si locatie.

merg sa-l culc pe Marco, mai revin....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Ceao fetilii.

Mai ce sa va mai spun?? Toate is tot asa cum le stiti cu exceptia antibioticului pe care l-am schimbat acum de amiaz pt ca nu merge bine deloc Maya pe el asa ca e acuma pe Zinnat 125 si in plus Panadol pentru ca ieri seara a facut febra 40 si azi de dimineata la 7 avea 38.6 beeeyyy da cat mama naibii mai tine treaba asta???

De mancat cu mama nu mananca dar nici stare nu are,de la un timp e fooooarte obraznica,vorbeste urat cu mama si nu asculta nimic imi vine cateodata sa-i ard una peste gura da am cui??? Oooofff acuma o las in pace ca e bolnavioara dar daca nu se potoleste si-o ia la cur sanatos.Degeaba o iau eu cu frumosul,cu explicatiile ca nu ma baga in seama ce spun...dar daca ma fac ca ma supar pe ea si ii intorc spatele spune:" Nu mai vrei sa fii mama mea??Uite ca nu mai fac prostii." Si iar o ia de la capat in 2 min cu aiurelile ei.............

Am ajuns la 15.20 de la munca,i-am dat papa,am culcat-o ca nu a vrut sa doarma pana nu vin eu si nici sa manance...si eu am pus zama pe foc,fac ciorbita de porc,pregatesc carnea pt snitel si vreau sa fac de azi salata de rosii cu castraveti si ceapa sa nu mai ma fredonez maine cand vin de la munca. Eeee si acuma ma pun sa caut pe net o prajitura care o vazui eu la tv si taaare mi-a mai placut cum a iesit la tipa aia dar nu a spus reteta ca era in emisiunea de la Cireasa de pe tort.

Printre nebunia asta de raceala mai apuc sa inveselesc si eu atmosfera cu dulcegarii .fug sa bag borsul in ciorbitza si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Mai Lauro, mai, mai ai tu timp si de dulcegarii... Am facut si eu azi un amarat de chec si asta cu ajutorul maica-mii, ca a fost la mine. Vai de capul meu, nu mai apuc sa fac nika cu fetele astea.
Ale mele sunt deja mai bine, nu au mai facut febra deloc. Sa vedem deseara si la noapte. Sa speram ca ce-a fost mai greu a trecut.
Cheful nostru va fi de azi intr-o saptamana, cu toate ca ziua Oanei pica duminica, nu pot nasii veni decat sambata. Asa ca ne mobilizam si organizam totul pt sambata ca si asa nu avem cpoii de varsta ei invitati. Nu mai e ca pe vremea lui Ami sand ne cunosteam o gramada in parc. Acu nu mai stiu pe nima. Mai ales ca tot taica-meu a fost la plimbare cu Oana... Spre bucuria mea ca mai aveam si eu timp sa mai adun de prin casa sau sa mai fac o mancare.

e toata lumea.

Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Laura s-a plictisit si Maya de stat in casa saraca de aia e asa rebela,mama masii de boli sa treaca repede sa mearga fata la gradi mai ales daca vine vreme buna,sa iasa afara la joaca,sa vezi ce isi revine ea,fata ce praji bun faci si eu tot mesteresc chiar si cu spatele in pioneze :((( am si cusut azi ceva la masina,acu fac niste spaghete carbonara.
Diana ma bucur ca sunteti bine.
Laura ce chec nu ti-a iesit? deci sapt viitoare va chefuiti?
Ioana ti-ai revenit? lasa ca acusi zburdati prin parcuri,io nu stiu ce fras nu va mobilizati sa va intalniti tre sa vin eu sa va adun :))
O sambata seara placuta va doresc.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

laurica te intrebam daca ai facut la maya ceva analize in ultimul timp....?spor la bucatarit si nervi de fier cu printesa, rasfatata
claudica cum te mai simti?sa sti ca numa tu poti sa aduni fetele la intalneala.vad ca mie nu imi iese
ioana mie mi ok saptamana viitoare.mi-ar placea la NONI.dar daca e fain afara e ok si intr-un parc daca vreti cu copii.daca e fara copii oriunde se decide e ok pt mine.

Mergi la inceput

mihi cum se comporta roza mica?dar flacaii ce zic de ea?parca o vad inconjurata de baieti si rasfatata nevoie mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Neatza buna fete dragi

eu sunt tot cu dureri,culmea dar nu trec si o iau razna,chiar nu inteleg cum poata muschiul sa doara in halul asta si de ce a fost asa afectat:(((
Laura a facut o droaie de analize la Maya in ultimul timp.
Diana ca sa zic astept o minune de la Dumnezeu cu transportul umanitar,doarece pamantenii nu sunt curiosi de astfel de actiuni :((( scriu in stanga si dreapta,pr forumuri germane.............:((
Va doresc o duminica placuta

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

a venit si sotul...sunt cam nervoasa pe el...a ajuns la Viena cand erau inchise mag. si nu mi-a luat borcanase pt. Edisor. lasa ca le cumpar la pret dublu de la noi...ce nervi am.

Claudia nu stiu ce sa zic....mi se pare ciudat ca esti tot cu dureri si dupa injectiile date...nici nu ma pricep eu la asa ceva...of doamne...incotro s-o apuci?
Laura hai fruntea sus, vine vreme buna si va iesi si Maya pe-afara sa-si mai consume energia...e argint viu ca si Marco...parca ar fi tinuti in . sper sa isi revina draga de ea, ca prea multe medicamente a luat...ma gandesc ca de aici si lipsa poftei de mancare.
Laura deci ne sarbatorim duminica viitoare...asteptam ospatul.
Diana cum vreti voi...cu sau fara copii. eu as veni la Noni, dar numai cu Marco, pe edi l-as lasa cu tat-su. dar as veni si la o intalnire fara copii...mai ales dupa astea 3 zile in care am stat non stop cu amandoi. totul e sa ne mobilizam.
Miercuri merg cu Marco la dentist, s-a plans de durere intr-o zi la gradi, asa ca nu mai putem amana vizita. sunt curioasa daca va sta.

hai si o duminica faina sa aveti.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 smecherasi, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris

Mergi la inceput

buna fetele
claudia imi pare rau ca nici acu nu ai scapat de dureri.chiar ca e cam ciudat...banuiesc ca ti-au dat calmante....offf draga de tine
daca as putea sa te ajut cu transportul crede-ma ca as face-o.imi pare rau ca nu gasesti ajutor in sensul asta...
laura sper ca maya e mai bine azi.ok am inteles si cu analizele.ms clau.au iesit ok macar???
ioana imi convine la noni.io pot veni cu amandoi.pot veni si fara...cred.cum zici cel mai important e sa ne mobilizam.
gabi sunteti ok?
dorinaaaaa!
va doresc o duminica placuta tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraBubu spune:

Salutare tuturor
As veni si eu la Noni intr-o dupamasa. Depinde de zi, vin ori numai cu Ami ori cu amandoua.
Astept sa-mi spuneti voi ziua.

Laura, mami de Ami (16.08.06) si Oana (07.03.09)

Mergi la inceput