BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Blueflower! Un buchet mare de flori pentru tine!

Si multe jucarii pentru Alex!

Sa-ti traiasca baietelul!

Sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Sa ne traiesti, bebita drag.
Nici nu stii cat te-am asteptat si noi si mami a ta.
Floricico, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de minunea voastra numita Alex.

PS: Mai fetelor, oi fi eu indragostita, dar draguta noastra nu trebuia sa faca maine cezariana???

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Amy, si eu la fel stiam..nu esti singura dar acum ce mai conteaza! Ei sa fie sanatosi!..poate ne povesteste Floricica cum a fost cand va veni acasa cu cel mic!..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Salut fete dragi,
Bluefloricica, multa sanatate si multa putere maicuta draga.
Bebe Alex.....The Lion.....bine ai venti in aceasta lume minunata. Sa fii sanatos si sa cresti mare si voinic. Na ca acum mai avem un berbat la noi

Menics, la multi ani...pasare calatoare...
Guze, vreau si eu feerie....
Eu am stat si azi acasa si evident ca m=am cam fatait....n-am prea avut stare.
Pupic tuturor

Mergi la inceput

Minunatelor
eu m-am sculat tarziu azi. am dat cu emailuri, m-am conversat la telefoane. masina de spalat indesata merge continuu , (nu stiu de ce am atatea rufe tot timpul) :-( H. mi-a obtinut o programare in 12 februarie la ecografie in spital, n-a fost chip mai devreme, cu toate ca primisem recomandare pe 8 febr.:-( asta e. sper sa nu ma duc acolo sa-mi zica 'doamna dar ati visat! nu sunteti gravida' :-( imi vine sa mai fac inca 5 teste pana pe 12. in afara de disconfort in burta si sani, nu am alte simptome. greturile cand or veni?.. scuze fetelor , gandesc cu voce tare ...sunt ok, doar ganduri..

Lyly, atunci iti tinem pumnii pentru vineri!.. Imi pare rau ca s-a amanat, mai grea e asteptarea decat operatia in sine.
La multi ani lui Menics!
Nico sedere fructuoasa in RO! Sa ne povestesti!
Soricica, Mona

Pupici si ganduri bune tuturor

Mergi la inceput

Gali, pai cum iti iesi tie ca as avea 6 saptamani..io sunt incurcata rau. ultimul cm a fost pe 25 dec. +6 or fi?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

he,he
Floricica albastra,sa-ti traiasca printisoru,sa fie sanatos si sa aibe noroc si sa te bucuri de el!
Ce sa zic,ne-a luat-o inainte nepotelul nostru....nu am apucar sa scoatem nici macar majaoretele Ori el s-a grabit, ori noi am imbatranit si nu mai tinem pasu cu el.....

Eu am fost la spital,facut foaie de internare,dat sange pt analize,facut echografie,facut control(dr Puia si Dr Marinescu),mancat doar iaurturi(asa mai pe usor).......si ma anunta ca operatia se amana pt vineri ,ma internez joi seara din nou,pt ca au o problema la tabloul electric de la sala de operatie.Si pacientele din Bucuresti le-a trimis acasa,sa revenim joi seaara.
Sa stiti ca am fost mai linistita astazi, mai increzatoare in succesul operatiei,chiar v-am simtitit langa mine astazi.
si multumesc tuturor surioarelor .Chiar este bine sa aa surori! Cat mai multe!Luminita este o fericita cu 3!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara scumpele mele!

Floricica Albastrea.....Felicitari pentru puiul tau!!!! Sa va aduca lumina si bucurie multa in viata! Sa-i dea Dumnezeu mult noroc si sanatate!!!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Gagici pe mine ma bate gandul sa-mi iau o perie rotativa, Rowenta.
Aveti asa ceva? Astept impresii.....

Va pupic dulce dulce!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Libra spune:

Dragele mele, printre lacrimi de bucurie, stirile de la ora 18:00:

Floricica e bine, este la terapie intensiva si e incantata ca a vazut poze (facute de tati) cu puiul scump.
Alex e flacau in toata regula: 51 cm si 3,500 kg!!!!! Si este sanatos si frumos, evident!

_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

Mergi la inceput