BB Daniel,bun venit!-primul nostru nepotel(66)
Raspunsuri - Pagina 5
galliciana spune:
asteptam poze de la blue-flower tati!!!![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
galliciana spune:
multumim pt voturi amy si lumi3in1!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius
Ellyshor spune:
Wowwwww....ce mai flacau!
Haideti sa apara acum si fetitzele sa aiba Don Juan-ul de unde sa-si aleaga!

Felicitari inca o data Floricica!!!!

Babyboom
...vino la mami...acum

galliciana spune:
elly 
pt vot!
Beatrix69 spune:
super veste, felicitari Blue Flower!! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el! Asa da, super baiat cu o zi frumoasa de nastere...
Guzelnico, sa stii ca am incecat "placintica", nu a incarcat-o insa din prima si am lasat-o balta... sper sa nu te superi:)
De abia astept sa treaca zapada, frigul si gheata sa pot merge si eu un pic pe jos, ca n-am mai iesit din masina, fir-ar... Mi-am facut abonament la gimnastica in apa pentru gravide, sa vad cum e. Sper sa ajung de saptamana viitoare. O seara buna!
blue_flower spune:
doamne, fetelor, multumesc atat de mult pt toate mesajele voastre...
Am o veste importanta pt voi: cu scuzele de rigoare, hihi, bebeul nostru este daniel. Nu are deloc, absolut deloc, fatza de alex. Nu va suparati pe noi.
O sa povestesc detalii cand ajung la laptop, ca pe tel tastez greu.
La 5 dim am inceput cu contractii direct la 5min, putin dureroase, dar la fix 5min.
Sculat sot, facut baie, uscat par cu peria, scris sms doctorului, facut bagaj cu cosmetice, ciorapi, uitat acasa dosar cu analize si ajuns la spital la 9.30, cu aceleasi contractii la 5min, dar mai lungi nitel si mai dureroase.
La cam de garda control, col sters, au sunat pe doc meu, a zis ca 'direct in sala'
De 2 ori s-a chinuit sa imi faca rahie, nu a reusit. cica asa cum am picioarele umflate, asa e si coloana. So, anestezie generala. Rezulta ca nu l-am vazut inca pe bebe. Sotul a filmat, pozat, am vazut poze, e roz si scumpel foc.
Intentionez sa ma ridic pe la 10 seara, sa ma duc la bebe. Daca voi putea.
Gata, incerc sa dorm.
38+ 
ceza pe 02.02.2010
Beatrix69 spune:
eeeeiii, cu peripetii.... Spune-mi si mie, te rog, cum e o fata de "Alex" si cum e una de "Daniel"? Ca sa stiu si eu pe viitor... Deci pana la urma a fost cezariana, nu? La Giulesti? Doare?
Multa odihna acum si refacere grabnica!
Lumy_Clt spune:
Felicitari Floricico!!!
Bine ai venit
Daniel...Ce sa mai flacau de flacau 
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de el!!!
Recuperare usoara!!

19+ cu

soricica spune:
floricica, uite un buchet de 

.
ne bucuram de nepotel
.sunt convisa ca are mutrica de Daniel(e si pe lista noastra, ca de pana apare bb ne gandim la nume).
asteptam poze cu voi.
sa fiti sanatosi.
pupicei
soricica spune:
lumy, cum te simti?
ce fac nazdravanii?
eu stat in pat si vizionat filme.
libra,mama de Bobita,ti-am trimis un pm.
pupicei.