Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Buna dimineata.
Initial nu am vrut sa mai scriu si poate ca ati observat ca am sters si posturile de aseara. Totusi nu ma pot abtine pentru ca nu mi se pare corecta comparatia facuta intre gadgeturi si obtinerea unei sarcini prin FIV. Suna asa de parca noi am condamna ca cineva a dat mii de euro ca sa aiba un copil si ca i-am reprosa ca a facut acest lucru. Chiar mi s-a parut foarte rautacios. SI mai suna de parca noi nu ne-am fi dorit acesti copii pentru ca nu suntem dispuse sa dam saci de bani pe toate gadgeturile si pentru ca ai nostri copii sa aiba tot ceea ce este de calitate superioara. CHiar am simtit acel mesaj ca un afront catre toate mamicile care nu vor sau NU POT sa faca asta.
De aceea vreau sa subliniez si eu ca mi se pare normal ca un copil sa cunoasca anumite limite si sa aprecieze tot ceea ce are dar este doar parerea mea. Evident ca fiecare isi creste copilul asa cum crede de cuviinta si bineinteles ca fiecare mamica va lua INTOTDEAUNA cele mai bune decizii pentru copilul ei. DAr de aici pana la a accepta ca am o mentalitate invechita sau ca voi da nastere la cine stie ce frustrari pentru ca nu ii voi cumpara cine stie ce copilului meu e cale lunga si chiar m-a deranjat acel post.

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Buna dimineata, am reusit si eu sa citesc ultimele pagini si sunt tare bucuroasa sa vad ca toate suntem bine si deja ne preocupam ce sa pape copilasii.
Legat de jucarii.Cred ca adevarul este undeva la mijloc.Trebuie un echilibru si sa stiti ca sunt copii care isi doresc jucarii, se joaca cu ele iar altii cum e al meu nu.In primii doi ani ii cumparam jucarii pt ca le consideram eu educative,imi placeau mie sau mai mult din disperarea de a mai fura 5 min de liniste.Preturile erau variate, de la scumpe la plasticuri ieftine chinezesti, cu beculete, muzicute, telecomenzi.Apoi le arunca prin casa, trebuiau adunate sortate, aruncate cele stricate etc o totala risipa de energie din partea mea.Nu se juca nici 5 min cu ele.Acum primeste jucarii doar cadou de la rude si prieteni pt ca nu le pot interzice.Sau de la tata in ultimele 4 luni pt ca nu am mai reusit sa ma ocup si de el iar tata l-a rasfatat la maxim, pot spune ca am 3 copii, ii cert pe toti la fel.Am vazut copii care iubesc jucariile,se joaca cu ele, isi doresc masinute sau papusi si au grija de ele.Cred ca trebuie sa asteptati putin sa vedeti ce fel de copil aveti.Andreas este foarte fericit cand ma joc cu el de-a fantomele extraterestii si ii spun povesti, orice numai sa fiu cu el si sa il fac sa rada.
Incerc sa pun niste poze sa vedeti cu ce doarme Andreas in patut.Revin
http://community.webshots.com/album/576576875xfobqm
Daca unor parinti le face placere sa isi rasfete copilul, atata timp cat nu devine o problema mai tarziu e alegerea lor, cat timp sunt fericiti si asta le face bine.La fel, alti parinti au alte prioritati si alte metode de crestere a copilului, care li se potriveste mai bine stilului lor de viata.
Eu inca nu imi dau seama pe care parte sunt

Adriana mami fericita de Andreas(28.07.2006) si Nicholas(02.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza! eu ca de obicei, lipsa la apel in weekend, asa ca ma pun pe recuperari..

sa zic si eu cum e frumos, multumesc tuturor pt urarile de vineri...si Ebru va trimite cate un balos
doi la mana, am ratat ziua Ioannei asa ca ii cer scuze si ii zic cu intarziere LA MULTI ANI, SA FII FERICITA LANGA CEI DOI BAIETI AI TAI, SA TE BUCURI DE UN BEBE CAROL SANATOS SI VOIOS (si care sa nu mai faca scandal la tzitzi
Luci zilele astea i-am explicat si eu sotzului cum e cu diversificarea...si la un mom dat ma intreaba: si castravetii cum ii dai, tot fierti?? adevarul e ca...m-am blocat...habar n-am daca si cand se dau castravetii, si sub ce forma....deci Adi nu e singurul cu nelamuriri din astea la pozele cuceritorului ma bag dupa ce recuperez, sa le poot savura din plin...mai ales ca am inteles ca ai si filmulete

Mami si pisa total de acord cu mesajul tau si eu ma gandeam zilele astea cum ne-au hranit mamele/bunicele noastre far tot felul de roboti si aparate si uite ca suntem mari si sanatosi...si fericiti
si mesajul de la Moni_Iulia e tare frumos

Iulika sa-ti traiasca soacra iar ince[i cu gratarele, mami?

vad ca s-a reactivat si Katteryna, ce mai face Raisa? are niste ochisori minunati

si a mai bagat si Danangie nasucul putin, dar putin de tot (sau poate a mai scris ceva in cap 61...sa vaz...)

Mada tare frumusel Iri si e asa simpatic murdar la gura asa

gata cap 60..

VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Buna dimineata! Ralukule Multumesc de raspuns, ai dreptate. Voi pune niste poze si poate ma ajutati cu niste sfaturi, pentru ca tare nu imi place cum sta pitica in wrap si cred ca gresesc eu. va pup Chiara Ada, vita mia Chiara creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralucapaun

Techila, eu zic sa legi de Techila cu 4 picioare un device, un carut (d-ala de metal ce se foloseste la tara pt transport, nush cum sa-i zic) sa pui puii acolo si tu ca o dna cu geanta pe umar sa urmaresti din spate. E sora lor mai mare, sa aiba grija de ei.

de Natalia (03.09.09)

Vai ca nu ma mai pot abtine!!!
si pentru Techila..si pentru Raluk, un mare!

Neata dragelor!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Buna dimineata

Raluk eu sunt fan mesajele tale, sunt scrise asa de detaliat si cu rabdare si cu linkuri explicative. Cel mai mult ma bucur ca e Alex mai cumintel ca vad ca te lasa sa scri.

Cristina in mall baneasa chiar cum intri e o harta cu magazinele si dca te orientezi dupa ea gasesti usor. Mai e un magazin frumos Descamps chiar la intrarea in Mobexpert Baneasa. Zara Home e mai aproape de tine la Unirea, e un magazin imens Zara pe Calarasi, l-am vazut din masina.

Mihaela sa sti ca din poze eu m-am uitat mai mult la Josh ce smecher era el fotomodel. Mi-a placut Ergo carrier-ul ,pare ca sta foarte comod in el. Ma straduiesc sa pun si eu poze noi spre duapamiaza.

Monica imi pare bine ca esti bine si Dragoshelu la fel. Sper sa nu te superi si sa ne mai scri.

Eu cu subiectul asta cu jucariile mi se pare ca s-a inceput cu ceva si s-a ajuns intr-o cu totul alta directie, ca in jocul ala cu telefonul fara fir. Poate punem stop si reluam subiectul cand cresc dovleceii putin.

Ne pregatim sa iesim afara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Fetele mele...voi reveni si eu un pic mai tarziu..trebuie sa o obosesc un pic pe Ana (sau ea pe mine)..va las niste pozici noi la semnatura..de aici sunt poze cu Anuska purtand cadoul de la Raluk

am vazut ca s-au scris niste posturi tare interesante despre diversificare..trebuie sa le rumeg si eu cu atentie

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Monique, daca te rog, mai pui o data reteta de tiramisu? Aceea care se fierbea un pic galbenusul? Multumesc tare mult. Sau macar sa imi zici daca iti mai aduci aminte cand ai postat, ca am cautat la capitolul trecut si nu am gasit-o. Merci.

Santorini, super reteta ta, ma infrupt acum, mi se pare ca mi-a iesit crema un pic cam moale, dar poate ca am pus mai mult ou (am facut-o la jumate de cantitati, cu trei oua). Este foarte buna la gust.

Maine o cantaresc pe Ana, sa vedem cat a luat in saptamana ce a trecut.

_
Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna de dimineataaaaaa!

sa dea Dumnezeu sa avem o saptamana, o luna, un an, o viata linistite si frumoase!

va multumesc din suflet tuturor pentru urarile pe care mi le-ati facut. am fost super, super impresionata, sincer! o pentru toate mamicile.

noi ieri am petrecut in familie ca sa zic asa. cu nasii, cu mama... a fost tare frumos si m-am simtit super super bine. am avut parte si de o MAAAREE surpriza. am primit flori de la ambii baieti . a venit tati cu Carol in brate si tineau amandoi de buchet si cand m-a vazut, Carol a incep#259;ut sa rada asa de frumos. a fost super super super emotionant.

raluk m-ai uimit cu raspunsurile tale. cum ai raspuns fiecareia in parte. esti de invidiat. un

monica_d un

diana_n (am incurcat mamicile din nou... nu ca dana15 ar fi o mamica altfel decat perfecta!! ) iti urmaresc posturile cu atata interes cum nici nu-ti inchipui. eu cred ca tu esti atat de inteleapta si iti cresti baietii atat de frumos. pentru mine mesajele tale sunt pline de inspiratie si de intelepciune.

maria felicitari pentru mutare!!! ce bine ca o sa aveti mai mult spatiu de-acuma dezmat neica!

vad ca se dezbate indelung pro/contra diverse chestii de cumparat pentru copil. eu cred ca adevarul este undeva la mijloc. si mai cred ca n-are nici o legatura FIV-ul cu jucariile. eu va spun cum facem noi sau cum avem de gand sa facem. copilul trebuie sa invete valoarea lucrurilor. nu sa ia totul de-a gata si sa ajunga sa creada ca totul i se cuvinte numai pentru ca este baiatu' lu' mama. ii multummim lui Dumnezeu noi descurcam mai bine decat alta lume (sa nu intelegeti ca an-avem ce face cu banii, totusi!) si cu toate astea nu avem de gand sa ducem copilul la o gradinita de fitze sau sa-i cumparam cine stie ce smecherie ultraperformanta pentru ca oricum va ajunge bucati in cateva minute/ore. evident ca si eu vreau ca el sa aiba tot ce este mai bun pe lume dar nu cu orice pret si cu orice ocazie. de asta spun ca tehnica dianei este excelenta. copilul va aprecia mai mult ceea ce are si-l va motiva sa se dezvolte astfel. de exemplu noi nu vom cumpara celebrul deja babycook. sunt constienta ca este foarte util/bun/compact etc etc. dar nu il vom cumpara. punct. parerea mea este ca acelasi lucru, la mai putini bani poate fi facut si de alte aparate sau de o oala normala in care se monteaza un dispozitiv cu gauri. plus ca nu cred ca au vreun gust.
copilul trebuie sa invete sa respecte si portarul si directorul. asa mi se pare mie cinstit. pentru ca nu stii niciodata cand ajungi portar... sau director!

am facut si noi primul pas spre diversificare. am cumparat castronel si lingurite

va imbratisez cu mare drag si va rog sa nu va mai suparati. nu are rost.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Neatza
In primul rand vreau sa urez si eu LA MULTI ANI IOANNA,sa fi sanataoasa,iubita si fericita,sa te bucuri de familia ta si sa aveti parte numai de bine

Ma bag la recuperari

D-ZEU MI-A TRIMIS RASPLATA
IRINEL ANDREI
POZE CU NOI

o perioada din viata mea Rasplata a sosit

Mergi la inceput