Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *62*
Raspunsuri - Pagina 4
MangaGirl spune:
raluk cu mult drag. ma duc sa te citesc.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel, bb scump si carliontz - 03.10.2009
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Vaaaiii ca nu va pot cita pe amandoua deodata (n-aveti mila de o amarata care de vreo doua saptamani doarme iar 3-4 ore pe noapte pentru ca piticul se trezeste la 5 de tot... si care tot incearca sa nu mai scrie postari asa lungi si sa plece la culcare...)
Bine ai zis, Techila, ca doar de aia s-au facut cercetatori . Asa, sa faci o fetita doar in ciuda . Ai grija, rememoreaza tot ce s-a intamplat la "producerea" techilosilor, schimbati pozitia, ceva... sa nu iasa doua fete
Si Ralu deja imi imaginam www.webshots.com/g/69/ed-sh/70570.html" target="_blank">ceva de genu sau www.webshots.com/g/69/ed-sh/67921.html" target="_blank">asa doar cu puiuti de Techila cu doua picioare, nu www.webshots.com/g/69/ed-sh/70586.html" target="_blank">puiuti de Techila cu 4 picioare
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
raluk16 spune:
Ioi, uite ca vorbeam de "lupoaica" . Maria spor cu mutatul, imi place ca totul e bine. Si Piski e ok, il lauzi de numa. da vad ca are si el probleme cu partzurile... ce o fi cu ei?
Fragutza spune:
Raluk, m-a apucat panica citind mesajul! Acum mi-am dat seama ca e grele rau cu diversificarea asta.
N-am experienta si co-autoru' era eja intarcat si diversificat da' ca sa dorm bine in noaptea asta zic asa:
- pe la 6 luni nevoile calorice ale bebeilor cresc si nu cred ca mananca cu 30 de ml mai putin laptic ca-i dau io suc de morcov, deci cred ca productia la biberoanele din dotare va scadea tarziu, cand deja are mancarica introdusa; si apoi, laptele vine pe pricipiul cerere-oferta, dc va suge va avea.
-dc nu e bine sa dai un aliment cunoscut cu unul nou la o masa, le dai la mese diferite.
-o sa stiu ca a mancat destul si s-a saturat cand n-o sa mai vrea si-o sa-mi refuze lingurita cu mancare; nu e norma, cred.
-nu cred ca le face ceva la burtica amestecul de lapte cu suc de fructe; na, asta se poate intampla la unii adulti, dar pp ca la bebei e diferit..ma gandesc ca eu n-as rezista 6 luni numai cu lapte si lins felii de mere
Atat am retinut! Mai citesc inca o data!
Edit: nici eu nu incep cu cereale pe motiv ca Natix e deja grasutza.
Si acum va zic drept ca am si eu un necaz: cum sa dau copilului prima data suc de morcov? Adica prima mancarica din viata ei, prima dat acand papilele ei gustative vor simti altceva decat laptic sa fie ceva atat de neprietenos si nasol la gust! Io as incepe cu marul, asa din prietenie pt ea!
de Natalia (03.09.09)
MangaGirl spune:
am vazut ca vorbeati de wrap. cel pe care-l am eu de pe wrap.ro e foarte elastic. mai mult decat sleepywrapul. la inceput am fost dezamagita, dar apoi mi-am mai luat unul de la alta firma, nu la fel de leastic si il port mai mult pe cel de pe wrap.ro. imi place mult, mai ales acum cand Aidan isi tine capul bine. la inceput era putin frustrant ca era moale si el se balanganea, adik nu era destul de tare materialul sa-i tina capul si nu-i placea sa-l prind cu partea de pe umar. nu stiu exact care era intrebarea voastra de inceput, dar eu recomand wrapul ala cu multa caldura. trebuie doar un pik de antrenament la legat. dar partea buna e ca poti sa-l pui foarte strans si materialul se va mai lasa si nu-l va strange pe copil. eu fara el nu stiu ce m-as face.
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Vaaaiii ca nu va pot cita pe amandoua deodata (n-aveti mila de o amarata care de vreo doua saptamani doarme iar 3-4 ore pe noapte pentru ca piticul se trezeste la 5 de tot... si care tot incearca sa nu mai scrie postari asa lungi si sa plece la culcare...) Bine ai zis, Techila, ca doar de aia s-au facut cercetatori . Asa, sa faci o fetita doar in ciuda . Ai grija, rememoreaza tot ce s-a intamplat la "producerea" techilosilor, schimbati pozitia, ceva... sa nu iasa doua fete Si Ralu deja imi imaginam www.webshots.com/g/69/ed-sh/70570.html" target="_blank">ceva de genu sau www.webshots.com/g/69/ed-sh/67921.html" target="_blank">asa doar cu puiuti de Techila cu doua picioare, nu www.webshots.com/g/69/ed-sh/70586.html" target="_blank">puiuti de Techila cu 4 picioare Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Exact asa, dar in loc de catei sa fie puiul cu ochi si puiul cu falci fiecare cu un biberon cu lapte in mana.
de Natalia (03.09.09)
Fragutza spune:
Ladies, ma duc sa cuget la diversificare in patuc.
Noapte buna!
de Natalia (03.09.09)
raluk16 spune:
Uau, Ralu, da chiar mi-ai lamurit niste dileme mari ! Acum in miez de noapte mergi sa mai citesti ditamai mesajul?
Si ai fost tare cu lins felii de mere si cu (ne)inceputul diversificarii cu morcov
Pai cred ca daca nu va e lene sa scrieti zilnic, de la inceput, ce si cat le dati, eu as putea profita ca am nascut mai tarziu invata de la voi!
Maria, Ralu va pup cu drag de noapte buna, ca acum mi-am vazut ochii rosi la baie si la 5 e sus treaz de nu mai doarme, si pana atunci mai papa cel putin o data
MangaGirl spune:
raluca eu am indepartat dilimea - morcov sau mar. de vreo 3 zile ii tot dau sa linga un pik de portocala, doar asa de gust si iti plescaie buzele multumit. ba mai mult, azi vad ca scotea limba de un cot sa insface felia. a trebuit sa am grija sa nu o traga toata.
MangaGirl spune:
moni_iulia vad ca si tu probleme cu constipatia. i-am pus supozitor ieri ca nu mai facuse iar de vreo 2 zile si urla noaptea. si a facut dupa vreo juma de ora, mult, verde inchis si apos si a tipat de parca il taiase cineva. cred ca s-a iritat putin in fundic si am inceput sa-i pun crema. sper sa treaca rpd perioada asta ca se cam chinuie si ziua la fiecare part.