Buna ziua, sunt mamica unui baietel de 1 an si 2 luni, nascut prematur la 32sapt. cu 1200gr si 39cm. Recent am fost la Bucuresti la sp. V. Gomoiu la d-na dr. Teleanu Raluca, Filip nu sta in fundulet si nu merge, D-na dr. ne-a recomandat sa faem terapie Vojta, am sunat la sibiu si avem programare abia pe 27 aug, insa pana atunci e foarte mult si noua ne trebuie acum aceasta terapie. Tin sa mentionez ca suntem, din Galati, iar diagnosticul pus ete de sindrom hipoton. Filip nu se rostogoleste nu sta pe burta. Va rog poate stiti pe cineva care ne-ar pute ajuta intr-un fel pana ajungem la Sibiu, multumesc.
Crisdorobat, pana atunci puteti incerca si la Baile 1 mai, se face si vojta, nu stiu cat de bine pentru ca noua nu ne-a fost recomandat, se face si bobath, gimnastica in bazinul cu apa termala, diverse stimulari electrice. Eu sunt multumita de terapeutii de aici, nu am avut rezultate spectaculoase , dar putin cate putin, s-a vazut de fiecare data. Daca doresti suna repede pentru programare acum, pentru ca pe timpul verii primesc doar copii de varsta scolara.
Nr de tel de acolo : 0259 318 264; 0359463 288
ar mai fi o varianta in bucuresti,la n.robanescu(in spatele spitalului budimex),in galati nu cunosc.
Multumesc, am sunat la 1 Mai, dar nu am reusit sa vb cu nimeni, o sa mai sun luni.
Voi incerca si la Bucuresti, poate reusesc ceva.
Multumesc pt raspunsuri.