Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*145
Raspunsuri - Pagina 8

saby spune:
Neata!!
Multumim de cafea Dodo si imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem.
Aris iti tin pumnii si ma a fie totul bine, te asteptam cu vesti.
Noi am ajuns aseara de la munte unde Maiuta nu prea a fost in apele ei, a fost extrem de agitata mai ales noaptea nu pot sa-mi dau seama de ce, ea care dormea numai in patutul ei a vrut numai cu mami si cu tati si s-a foit toata noaptea, asa ca ne-am intors mai obositi decat am plecat.
Uram si noi LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!!!
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

anamariame spune:
Aris, sper din toata inima sa fie in regula bebelusul din burtica. La cat am vazut de pronuntata a doua liniuta, inclin sa cred ca asa e.Te asteptam cu vesti buneAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

iuca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplyana_m![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
La multi ani si de la noi

Fetelor va multumesc mult ptr felicitari

Olishka si eu credeam ca Bia va merge prima, mai ales ca ea a fost prima care s-a intors pe burtica, de pe burta pe spate, ea a luat-o prima in 4 labute si uite ca Bogdan i-a luat-o inainte cu mersul.
Aris tinem pumnii stransi sa vii cu vesti bune de la dr.

Ayla21 spune:
Aris, sa fie totul bine!
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

saby spune:
A vroiam sa va mai intreb ceva...cele care dati ficatel, in ce combinatie il dati? Maia nu mananca piureul de cartofi, chiar daca il fac in combinatie cu lapte si branzica nu prea ii place, asa ca nu stiu cu ce asi putea sa-i mai dau ficatelul.
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

anamariame spune:
Bianca, bestiale pozele!!!Le-am dat repede, repede si practic, am vazut un filmulet cu voi! Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)

Ayla21 spune:
La multi ani!David Gabriel
Isabella Elena
Radu
Anastasia
Gabriel Robert
bebe de Alice
Hirondella
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video

denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina.n Aris ![]() |

Denisa-Madalina

olishka spune:
Iuca pai trebuia sa se afirme si Bogdanel, nu? Le-ai luat scaunele?
Olga, mamica lui David iepurasul

Ela78 spune:
Alina, multumesc pentru reteta!
Chato, eu cand aveam unghii false, 2 luni le-am tinut cu intretinere. Aratau la fel de bine ca in prima zi, chiar daca se mai alungisera un pic. Dar dupa aceea cand le-am dat jos, am facut pauza cam 1 luna.
Recuperez la capitolele trecute si nu pot sa ma abtin: Maya Andreea jucausa
cand am vazut gemenii-pesti ai Bogdanei, m-am topit toata, ce frumosi sunt!
iar Alexandra ce se balaceste la baie pur si simplu mi-a smuls un zambet, dulce ce e...
Am vazut ca vorbeati despre mancare si consistenta ei... La Ianis nu e problema sa fie mancare de adulti, a mancat ciorba de peste, ieri i-am dat pui la cuptor cu piure de cartofi, maine ii fac supa de perisoare, pilaf etc, MBS nu-i place ;(, dar consistenta e cheia, daca e prea uscat sau bucati pre mari, se ineaca si vomita, de aceea trebuie sa aduc mancarea la forma bebeluseasca de piure blenduit semilichid. Probabil ca dupa ce va avea mai multi dinti (in prezent doar 1 ), va manca si bucati.
Elena, fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)