Bazar pentru Ema (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Lora, te rog sa-mi spui la care body faci referire si unde l-ai gasit pus, ca nu-mi dau seama acum. Tu ai 7 produse la mine, da?

te rog sa-mi trimiti pe pm adresa ta.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eseea, asta, de la 114:
http://news.webshots.com/photo/2867990170106184264fqNatk

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Lora, vad ca produsele mele mai sunt doar la bazarul pt Alex si acolo nu e acest body in lista de 0-3 luni. Probabil a rams in linkul meu de fotografii.

ai 7 produse, da?

Laura , pot sa sterg fotografiile din linkul meu cu produsele castigate deja? ca sa nu mai existe probleme? Sa ramana in albumul meu doar cele necastigate de nimeni.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

A depus sotul meu 45 lei in contul Emmei pentru produsele oferite de Eseea. Initialele G.E., din Piatra Neamt.

confirm plata , multumim

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

In speranta eficientizarii bazarelor, s-a decis deschiderea unui bazar unic; mai multe detalii si regulamentul il gasiti in noul topic, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Rog moderatorii sa inchida acest topic de bazar, activitatea acestuia continuandu-se in noul topic.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Mergi la inceput