Bazar pentru Ema (3)
Raspunsuri - Pagina 8
irlandeza spune:
Flowers, licitatia nu e incheiata. Succes.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
LoraG76 spune:
Eseea, am niste produse de la tine castigate aici, insa nu am ajuns la Reiffeisen saptamana asta. Eu nu am cum, momentan si depind de timpul pe care il are sotul meu. Luni sper sa ajunga la banca.
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Eseea spune:
Lora, am pus deja produsele deoparte, astept pm cu adresa dupa ce depui banutii.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
mari_paun spune:
Dragele mele, va multumesc mult pentru implicarea voastra.
Ema a fost scoala si din fericire nu a mai facut febra in acest we.
Am fost cu ea si la medicul dermatolog pt ca ii iesise niste pustule care tot cresteau, i l-ea smuls si a zis ca e o bacterie care apare la copii si care se ia, a facut 5 pe burta si cateva pe mana stanga... nici nu a clipit cand i le-a smuls...pe mine ma taiase transpiratia si nu imi venea sa cred ca nu tresare...acum e ok si bubitele se vindeca frumos.
vreme de iarna in continuare si monotonia isi spune cuvantul, Ema s-a plictisit ,la fel si matusa mea care nu are curaj sa iasa din casa din cauza frigului si a poleiului.
Terapeuta incearca sa o mai si distreze pe Ema pentu ca nu iese afara decat pana la scoala.
Saptamana asta stabilesc si prajiturile de casa pt ziua Emei.
cam atat
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Eseea spune:
mari, numai bine va doresc !
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
mari_paun spune:
Eseea multumim din suflet
confirm o plata ...care nu stiu de la cine este insa este de 45 lei si este efectuata pe data de 10.02.2010multumim
bazar pentru Ema
Mari, mami de Ema
mari_paun spune:
astazi Ema a inceput ziua vesela, am duso la scoala si a intampinato d-na de religie cu care a facut ora, azi a avut logopedie si Ema ince[pe sa imite insa foarte incet...ii este teama ca nu pronunta corect... oricum se continua si acasa si speram in cuvinte mai multe pronuntate si cu sens.
bazar pentru Ema
Mari, mami de Ema
irlandeza spune:
Buna seara.
Felicitari Flowers pt. castigarea licitatiei.
Si v-as ruga sa scoateti de pe lista nr. 180 si 181. Multumesc.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Laura25 spune:
Flowers felicitari pt licitatiile castigate
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
LoraG76 spune:
A depus sotul meu 45 lei in contul Emmei pentru produsele oferite de Eseea. Initialele G.E., din Piatra Neamt. Nu am cum sa fac poza la chitanta pana diseara.
Eseea, vezi ca mai e un body la 3 lei, pe crem parca, pe care l-am cump. si nu l-ai scos. Multumesc!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)