Bazar pentru Ema (3)
Raspunsuri - Pagina 7
nushulica spune:
mari imi cer scuze ca nu am mai apucat sa pozez lucrusoarele pt bazar dar cand am timp ma ocup cu siguranta,acum nu ma simt f bine
crisandrada am trimis si coletul catre tine abia azi pt ca nu am avut ambalaj
vreau sa zic ca mie treaba asta cu pusul lucrusoarelor la mai multe bazaruri mi se pare greoaie rau,e f greu de urmarit si sigur la un moment dat vor aparea persoane care liciteaza un produs care a fost deja castigat la alt bazar...dupa mine e prea mare bataie de cap de aceea eu nu pun produsele decat la un bazar...ma rog am produse pe la toate bazarele dar diferite
side David
mari_paun spune:
irlandeza, multumim pt constributie
Eseea , nushulica, laura25
multumesc tuturor
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Flowers spune:
Licitez pentru pozitiile:
140.-10ron
147.-8ron
172.-8ron
176.-8ron
180.-10ron
181.-7ron
Mami de Brianna si Julia
Eseea spune:
eu astept pm cu adresa celei ce castiga ( daca e din provincie)
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Flowers spune:
Doamne ce harababura!
Sosetutele de la pozitia 176 au fost deja castigate la un alt bazar.Retrag licitatia pentru ele.
Mami de Brianna si Julia
Eseea spune:
Flowers te rog nu te supara, in curand cred eu ca vor aparea alte reguli la bazar. Deja discutam despre acest lucru, sa se simplifice lucrurile. Te rog sa revii la bazaruri, va fi mai bine.
exact ce spuneam, lumea va renunta. :(
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Flowers spune:
Nu-i nici o suparare.Era doar o constatare.Si apoi am renuntat la sosetute pt ca nu mai erau.Restul licitatiilor raman valabile.
Mami de Brianna si Julia
irlandeza spune:
Va rog sa scoateti hainutele cu nr. 176, 177 de la 12-24 luni, nr. 185 de la 2-3 ani, si nr. 187 de la 3-4 ani.
De asemenea, se liciteaza la un alt bazar produsele nr. 183, 184, 186, 188, 189, 190, daca e cineva interesat..........
Imi pare rau daca s-au creat probleme, dar am vazut ca asa fac si alte fete, pun produsele la mai multe subiecte.
Flowers, pozitia 172 se liciteaza la bazarul lui Bogdan.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Ca sa nu se mai creeza probleme, poate ar fi mai bine daca fiecare posesor de hainute sa poata intra sa-si puna hainutele pe prima pagina si apoi cand se castiga la vreun bazar, sa poata veni si sa scoata acel produs. Pt. ca nu putem sa fim toate pe forum in acelasi timp, chiar daca eu am anuntat ca am produse, sau ca s-au castigat, au fost puse/scoase mai tarziu .
A fost doar o idee.
Sau daca considerati ca e mai bine sa fie puse doar la un singur baza, e ok. Cum decideti voi. Eu vreu doar sa ofer cat mai multe sanse celor care au nevoie de bani, fara discriminare.
BAZAR - hainute
ALEXIA - petrecere 2 ani
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
Flowers spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irlandeza [ Flowers, pozitia 172 se liciteaza la bazarul lui Bogdan. BAZAR - hainute ALEXIA - petrecere 2 ani www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog[/teal] Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008 |
Ai dreptate!
Cu toate ca am fost atenta inainte sa licitez ...am omis si asta.
Mami de Brianna si Julia