Bazar pentru Ema (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Laura sunt happy! Banutii ii depun in contul in RON de la Raiffeisen si apoi trimit dovada platii si adresa feliciei?

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Da grati.ela, cam asta e mecanismul

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Acum am platit pentru bluzita 10 ron ,scuze de intarziere

Anca multumim, confirm plata

Eseea...din pacet fratele meu nu s-a tinut de promisiune , asa e el...ce sa-i fac , cu el defilez...mi-a promis insa ca va lua leg cu tine...sper sa o faca...

multumesc mult

bazar pentru Ema

ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Mari, da, din pacate fratele tau e chiar neserios. In fiecare zi ati zis ca suna, am stat numai pe langa casa, m-am apucat de la 7 dimineata cu copiii pe langa mine sa fotografiez, scriu etc....Iar sambata cand eram absolut SIGURA ca vine nu a dat niciun semn, trebuia sa plec undeva si nu am mai facut-o...Aveati nr meu de telefon, puteati macar sa ma anuntati ca nu mai vine. Imi pare rau, poate ca nu e vina ta, dar aveai nr meu de telefon sau imi puteai scrie un mail. Asta este...

Nu e nevoie sa ma mai sune fratele, ma voi ocupa eu de impartirea lucrurilor la cei care vor castiga.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Mergi la inceput

Am primit de la alex-andra dovada de plata pt cei 45 de ron.
Alexandra, ia legatura cu Eseea pe PM pt produse.

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, am facut plata, ai op-ul pe mailul de yahoo. Eseea, trimite-mi, te rog, pe PM telefonul tau sa te sun cand pot sa ajung la tine pentru hainute.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Laura, gand la gand

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Mari, da, din pacate fratele tau e chiar neserios. In fiecare zi ati zis ca suna, am stat numai pe langa casa, m-am apucat de la 7 dimineata cu copiii pe langa mine sa fotografiez, scriu etc....Iar sambata cand eram absolut SIGURA ca vine nu a dat niciun semn, trebuia sa plec undeva si nu am mai facut-o...Aveati nr meu de telefon, puteati macar sa ma anuntati ca nu mai vine. Imi pare rau, poate ca nu e vina ta, dar aveai nr meu de telefon sau imi puteai scrie un mail. Asta este...

Nu e nevoie sa ma mai sune fratele, ma voi ocupa eu de impartirea lucrurilor la cei care vor castiga.

Noi, 2 minuni:

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

mii de scuze...crede-ma ca eu m-am suparat cel mai tare pt ca imi place ca omu sa se tina de cuvant,...din pacate sunt singura de atata vreme si singura mea ruda nu ma ajuta atunci cand am nevoie...inca o data scuze si multumesc pt ca imparti tu produsele...

bazar pentru Ema

BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Noi, 2 minuni:

mii de scuze...crede-ma ca eu m-am suparat cel mai tare pt ca imi place ca omu sa se tina de cuvant,...din pacate sunt singura de atata vreme si singura mea ruda nu ma ajuta atunci cand am nevoie, poate am gresit si eu ca nu te-am sunat...insa cand a venit la mine a zis ca nu a indeplinit sarcina, nu mai conteaza dinc e motiv...inca o data scuze si multumesc pt ca imparti tu produsele...

bazar pentru Ema

BLOG

Mari, mami de Ema

Mergi la inceput

Avem produse noi, oferite de irlandeza, incepand de aici

Bazar pentru Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

va rog sa scoateti din bazar 154 si 161, s-au licitat la alt bazar.

Noi, 2 minuni:

Mergi la inceput