Carne tocata de pasare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Simi, chiar am facut sambata perisoare cu lingurita la sugestia Minei , insa cum n-am citit bine, n-am udat ligurita si au iesit cam ... ciudate Chiar ma gandeam - ce-ar fi sa le fac cu 2 lingurite? Incerc data viitoare, poate pana atunci mai ameliorez cele 2 maini stangi

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaban spune:

si noi suntem pro carne tocata de pui si curcan,la noi se gaseste din ce in ce mai multa in comert,sub foarma proaspata,refrigerata si am inlocuit carnea de porc mai ales de cand cu alimentatia lui bebe.
Mie imi ies perisoarele perfect,eu pun in carne orez,ou,faina,sare,piper si le fac cu mana uda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Off topic: ce se intampla daca se zgarie teflonul din tigaie? Spunea cineva mai sus ca e ok atata vreme cat nu se zgarie. Eu am sesizat ieri la o tigaie de-a mea ca e un pic zgariata si nici clatitele nu au iesit, se lipeau, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Off topic: ce se intampla daca se zgarie teflonul din tigaie? Spunea cineva mai sus ca e ok atata vreme cat nu se zgarie. Eu am sesizat ieri la o tigaie de-a mea ca e un pic zgariata si nici clatitele nu au iesit, se lipeau, lucru care nu s-a mai intamplat pana acum.


Ellinia eu citisem undeva, dar nu mai retin unde sa pot pune link, ca atunci cind suprafata non-stick e deteriorata, in procesul de incalzire al tigaii se degaja ceva substante care sunt nocive si/sau cancerigene. Eu atunci am aruncat toate tigaile/oalele care le aveam si am trecut pe inox, ca vorba ta nu stiu de la cite zgirieturi in sus nu mai e ok. Am mai pastrat tigaia de clatite in care umblu doar cu o spatula tot de teflon. Acum eu nu stiu cit de accurate e informatia dar stiu ca s-a mai discutat chiar si pe DC mai demult ... deci probabil nu sunt eu ... acum depinde doar cit de mult e exagerare in stire si cit adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

:) tocmai am facut aseara chiftele (cu carne de curcan, dar merge si cu pui) ilustratii aici (reteta e proprie, eu nu pot sa urmaresc o reteta)
am uitat sa le pun sare, dar au iesit ok asa.
in afara de imagini, patru mentiuni:

nu pun deloc ulei pe tava (si nu se lipesc)
legumele pot fi ceva mai variate, dar nu tb fierte in totalitate
daca nu se "leaga" pun putin pesmet (nu pun niciodata apa)
dau totul prin mixer, mai putin cartoful (care nu se piseaza decat manual - imi e greu sa explic de ce, dar era o explicatie stiintifica solida la baza :)


Au iesit f bune, by the way


c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Pai, Ica, fara miros e doar mancarea facuta de altu' si adusa la oale . Da, se scoate ceva fum cand faci pe teflon, dar si daca faci doar fiert, iese si abur si miros

Da, stiu ca exista niste discutii referitor la teflon, dar eu am oarece indoieli si vis a vis de calitatea inoxului existent pe piata...acuma na, discutii pro si contra, nici nu mai stii cum e safe...

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput