Carne tocata de pasare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Criss, exact asa le fac si eu, le pun pe hartie de copt fara sa mai pun ulei si le las la foc potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissandrada

Buna fetelor.
Cum faceti chiftelele la cuptor? In tava de la cuptor puneti hartia de copt si apoi direct chiftelutele modelate si gata? Date la cuptor? Mai trebuie ulei sau ceva?
Multumesc.

Criss de Alessia si Andrada




Eu le pun intr-o tava cu ulei la cuptor. Nu le fac mari, potrivite. Am incercat pe hartie de copt o singura data si a fost o experienta nereusita, am sa mai incerc totusi, asa n-as mai folosi ulei

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Multumesc ptr retete

Mina, hartie de copt sau hartie parchemin? Am sa incerc si eu trucul cu lingurita la perisoare

Alina, eu nu pun la chiftelute miez de paine si nici cartof, daca pun faina de naut crezi ca merge?

Cine este omul, ca sa carteasca impotriva Celui ce a facut cerul si pamantul?

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!


Hartie de copt. Uneori le mai fac si prajite in f putin ulei de masline sau direct pe teflon incins. Parca pe teflon ies cel mai gustoase, sunt ca niste mici dietetici la gratar

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Eu le fac asa:
Carnea de pui tocata o amestec cu dovlecel crud dat pe razatoare si stors fff bine, cu morcov, pastarnac si cartof fierte si date si ele pe razatoare, cu ceapa tocata ffff marunt, usturoi strivit si verdeata (marar/patrunjel, amestecate toate cu ou, sare si piper....si atat, fara faina sau altceva.
Le pun ori in cuptor, pe hartie de copt cu putin unt deasupra la fiecare chifteluta, ori fripte in tigaie de teflon cu f putin ulei.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Eu nu am facut niciodata chiftele din carne de pui la cuptor(pe hartie de copt)Nici nu am auzit pana la voi...Nu imi imaginez ce gust ar putea sa aiba sau cum arata cand le scoti !!!Cine stie poate am sa incerc si eu vreodata!
Daca le prajesti in putin ulei apoi le scoti pe servet cred ca e super !!!Mai pot fi date prin susan si ies super gustoase



Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Omul cat traieste invata!!!
Asa ca deabia astept alte idei de a prepara carnea de pui(tocata sau nu).
Lulu77 imi placefoarte interesant! Am sa incerc si eu reteta ta




Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Am facut si eu acum 2 zile din carne de curcan chiftelutele la cuptor pe hartie de copt fara ulei. Au iesit super bune . Multumesc de pont fetelor.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mina

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Multumesc ptr retete

Mina, hartie de copt sau hartie parchemin? Am sa incerc si eu trucul cu lingurita la perisoare

Alina, eu nu pun la chiftelute miez de paine si nici cartof, daca pun faina de naut crezi ca merge?

Cine este omul, ca sa carteasca impotriva Celui ce a facut cerul si pamantul?

Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!


Hartie de copt. Uneori le mai fac si prajite in f putin ulei de masline sau direct pe teflon incins. Parca pe teflon ies cel mai gustoase, sunt ca niste mici dietetici la gratar

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it


te cred nu zic nu Da' nu faci mult fum? Problema mea e ca vreau sa mancam cat mai sanatos da' sa nu miroasa-n casa a fumuri, prajeli, usturoi doar sa le mancam

De teflon, eu stiu ca nu-i chiar indicat sa-l folosim.

Cand iti aduci aminte de Dumnezeu inmulteste rugaciunile tale, pentru ca atunci cand Il vei uita, Domnul sa-si aduca aminte de tine. (Sfantul Marcu Ascetul)
Da-mi minte sa fac voia Ta, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu asa le fac de ani de zile din pui sau curcan doar coapte in tava pe hirtie de copt fara gram de ulei. Noua ne plac, ne-am obisnuit si nici nu mai pute toata casa a prajeli. De fapt le-am eliminat de tot in ultimii 3 ani tot din dorinta de a papa cit mai sanatos si acum daca ma nimeresc sa prajesc ceva mi se face greata instantaneu . But it's just me!
Eu stiu ca teflonul e OK atita timp cit e intact, fara zgirieturi sau alte damageuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Ica si eu folosesc numai carne de pui tocata la chiftele, sarmale, ardei umpluti, etc. Uneori schimb cu curcan. Iar chiftelutele le iau cu lingura si nu le dau prin nimic inainte de a le praji (adica faina, pesmet sau asa ceva)Le fac micute, ies crocante si bune, bune.
Stiu ca se lipesc un pic, dar incearca sa lucrezi cu doua linguri, cu una iei o buleta de preparatie, iar cu cealalta o modelezi . Sper sa intelegi.






Mergi la inceput