Doctor Cardiolog in Bucuresti

Doctor Cardiolog in Bucuresti | Autor: Bratu Monica

Link direct la acest mesaj

Va rog mult cine ar putea sa-mi recomande unmedic cardiolog bun in Bucuresti?
Vad ca in orasul natal nu-i dau de capat si as vrea sa cer parerea unui medic din Bucuresti.Daca cunosteti un medic bun,la Medsana poate(pe acolo mi-am rezolvat multe probleme) sau indeferent unde numai sa ma lamureasca si pe mine nu ca aici iti face eKG-ul iti prescrie o reteta si vajjjjjj pe usa afara ,ca asteapta multi.

Daca aveti un medic bun va rog sa ma indrumati si pe mine.
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

cunosc un dr si am fost multumita de el...i am dus pe amandoi parintii si le a facut tot felul de investigatii...ma duc cand este de garda ca are timp si se ocupa pe indelete...este la spitalul Caritas ...dr Paun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

doctorita Dimulescu de la Elias. lucreaza si la www.diagnosis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

prof. dr. marius vintila
e de nota 20!! - parca la pantelimon e de gasit

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Am fost foarte ocupata cu problemele de sanatate ale fetitei mele,de aceea nu pot pleca in timpul saptamanii iar la Bucuresti.

Revin cu rugamintea pentru un medic cardiolog cu program sambata.
Cunoasteti?La o clinica undeva ,poate stiti un medic bun .As fi vrut sa ajung la dr.Dimulescu dar din pacate are program numai martea si joia si mi-e imporsibil dupa o luna umblata pe la Bucuresti prin spital ,sa plec iar acum pentru cardiolog.
Please!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

buna monica,

ce mai face fetita ta ? se simte mai bine ? ati reusit sa aflati pana la urma ce are ?

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Da Corina este mai bine Alex.Se pare ca a fost un virus care si-a facut cheful cum a vrut timp de o luna.Medicii au spus 1-a fost ceva viral.2-o infectie bacteriologica la stomac.Exact ce-a fost nu stiu dar acum sper sa se fi terminat.Se simte bine dar astept sa treaca luna asta si apoi poate pot sa respir ususrata.A fost o perioada urata tare,am stat prin spitale dar nu asta era problema ci faptul ca nu stiam ce are.6 zile a fost bine,apoi iar rau,iar cateva zile bine,apoi iar rau....si toto asa.
Sper sa se fi terminat daca nu era cat pe ce sa faca saraca si endoscopie ,un lucru extrem de naplacut.

Sanatate!

Mergi la inceput

As vrea sa ma lamuresc si eu intr-o anumita privinta:poate voi ma puteti sfatui?
Anul acesta am avut dureri mari de cap si de ceafa.Am banuit multe cauze pana cand intr-o zi am descoperit ca am tensiune.15 cu 11chiar 12.
deci minima era foarte mare.mi-a prescris dr.ceva pastile pe care am inteles ca trebuie sa le iau tot restul vietii.
Nu inteleg de unde am aceasta tensiune,ce anume determina aceste valori mari .Poate trebuie ceva tratat si nu voi mai avea tensiune arteriala?
Va rog frumoas dati-mi un sfat?!Ce sa fac?I-au asa pastile toata viata de la 40 de ani?Nu exista o cale sa vad poate aceasta tensiune este determinata de ceva?Nimeni nu s-a intrebat cum de o am,cum am facut aceasta tensiune mare.Mi-a dat pastile si drum bun.Asa este corect?Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Monica, fosta bona a lui fi-miu avea asa tensiune mare... chiar si 20... nu stia de ce ii este rau, a chemat salvarea si atunci s-a constatat ca are tensiune mare.
Avea 42 de ani pe atunci.
Medicul de familie i-a dat tot felul de analize pentru a gasi o cauza a acestei tensiuni, dar analizele au fost bune.
Pana la urma a ramas cu tratament, lua vreo 3 feluri de pastile, pentru toata viata

Ingrid si Cristi 6 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

As vrea sa ma lamuresc si eu intr-o anumita privinta:poate voi ma puteti sfatui?
Anul acesta am avut dureri mari de cap si de ceafa.Am banuit multe cauze pana cand intr-o zi am descoperit ca am tensiune.15 cu 11chiar 12.
deci minima era foarte mare.mi-a prescris dr.ceva pastile pe care am inteles ca trebuie sa le iau tot restul vietii.
Nu inteleg de unde am aceasta tensiune,ce anume determina aceste valori mari .Poate trebuie ceva tratat si nu voi mai avea tensiune arteriala?
Va rog frumoas dati-mi un sfat?!Ce sa fac?I-au asa pastile toata viata de la 40 de ani?Nu exista o cale sa vad poate aceasta tensiune este determinata de ceva?Nimeni nu s-a intrebat cum de o am,cum am facut aceasta tensiune mare.Mi-a dat pastile si drum bun.Asa este corect?Voi ce parere aveti?

Monikka

vacanta Moeciu 2008

monica, dar analize nu ai facut ? pur si simplu consultatie si pastile ? nu mi se pare normal, sincer...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput