Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

CO - pupici multi Carinutzei! Ne pare tare rasu pentru accident! Bina ce nu s-a intamplat nimic mai grav...

GABRIELA - ce mamica supla esti deja! bravo! la multi ani inca o data lui C!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

eu pentru constipatie i-am dat DUPHALAC.... a functionat de minune...

ALEX - pai ma faci sa mor de invidie aici cat de bine a luat in greutate Tiadris! si Maria este inaltuta ca are vreo 96 de cm insa la capitolul greutate..... are momente si momente... cateodata papa bine, alteori,,,, bravo Tiadris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

neata fetelor,

eu de trei nopti nu am mai dormit calumea, imi tuseste Sorana de "muta patu din loc", am fost sambata la un boterz( la biserica din Manastur -cimitir), am nimerit exact acel preot care numa aliura si comportament adecvat nu a avut, plus ca s-a grabit de ziceai ca pierde trenul. Pb Sorana s-a racit la restaurant unde a alergat printre mese in salon de ziceai ca-i pe stadion. cica a obligat-o un baietel sa alerge.

Ioana ,despre ce recipient smecher pt cafea zici??? mie imi place cafeluta fierbinte si in cana obisnuita se raceste repede.

Co, nasol cu studentii nepregatiti, pacat ca in ziua de azi nu se mai ia asa in serios scoala ca pe vremea noastra.
ce face nasucul Carinei?

Gabita, adorabile fetele tale, intreaba totusi in polus la biroul de informatii poate a gasit cineva de bun simt aparatul.

azi merg la endo pt control- sa vad ce mai fac nodulii din dotare...am gasit recomandarea dri-tei tb. sa merg la control in ian 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Soanso , ceva de genul asta http://www.starbucksstore.com/products/shprodde.asp?SKU=181459 Gasesti la Iulius la Starbukcs. nu stiu ce modele mai sint, mie mi-a luat R unul negru. Nu tine chiar fierbinte cafeaua (eu imi pun de acasa de la filtru, deci nu o pun chiar fierbinte) si cu vremea asta f rece nu face fata. Dar cred ca daca as pune fiarta si mai sint si peste 10 grade afara se pastreaza mai mult timp calda.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Co-stai linistita, eu zic ca nu-i raman urme, timea a avut o taietura la tampla care in mod normal ar fi necesitat copci, dar soacra-mea nu mi-a zis nimic, fata era la ei, a cazut, s-a lovit de marginea dulapului, peste asta s-a si infectat, deci arata...si cateva luni bune a ramas cu urma rosie, si medicul ei zicea ca s-ar putea sa ramana urma respectiva, si uite, inca nu a trecut un an si nimic nu se mai vede.Tesuturile sunt tinere si au o mare capacitate de regenerare acum.sunt sigura ca pana se marita fata nu se va mai vedea,hihi.

noi bine,azi noapte mi se tot intarea burtica parca, sau era asa o tensiune, mi-e asa de ciuda ca nu mai stiu cum a fost cu prima, atunci nu dadeam importanta tuturor semnelor.dar n-am luat no-spa ca nu m-a durut.sper sa fie ok.

fetele care au fost la dublu si triplu test la gine 1 imi spuneti va rog daca ai nevoie de ceva acte, stiu eu...

Meli14+ siTimea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

si eu merg maine la un control gine... teoretic este periodic, practic nu am mai fost de la controlul de 6 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

meli, cred ca trebuie sa iti faci programare ..poate si o trimitere..Andreea a fost, poate te ajuta ea.

Paula cu Mihai 18+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui antoni

fetele care au fost la dublu si triplu test la gine 1 imi spuneti va rog daca ai nevoie de ceva acte, stiu eu...

Meli14+ siTimea-Larisa (08.07.2007)

e nevoie de o programare prealabila..suni si te programezi..atat...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

andreea,eric de unde ati cumparat trambulina ?
noi am cumparat0-o pe cea de la quelle atunci dar era defecta si am trimis-o inapoi , iar de atuci nu am mai gasit

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

elena, daca de noi vorbesti, acela e un centru de jaoca gonflabil, nu e trambulina...adica sare el ianuntru dar nu e trambulina... eu l-am cumparat de pe net, insa vazusem si la auchan azi vara..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

of tu fetelor mititica mea iarasi a inceput sa tuseasca ,am fost cu ea la control si mi a spus ca nu are nimic ...nu pot sa inteleg ...doar de o sapt jumate a terminat antibioticul
daca se mai incalzeste vremea vreau sa o duc la mami pt cateva zile ,tare bine ii merge acolo

OANA ,Tiadris are 15,300 ,am cantarit o aseara ,sanatoase sa fie ,asta e cel mai important
MELI bataita la soacra ,cum Doamne iarta ma nu ti a spus :(
bine ca mititca ok
ANCA sanatate multa puiului
BIANCA draga da ce de par are bubulina ta e tare scumpa

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput