Gravidutze si mamici de Cluj- 151
Raspunsuri - Pagina 22
ALEX29 spune:
Am tot vrut sa va scriu ,dar am uitat,am descoperit la o farmacie niste acadele:CIKO pt imunitate (cu miere,echinaceea,coacaze,macese)
acadele pt dureri de gat(cu miere,galbenele etc)
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
Gabriela77 spune:
Alex, imi pare rau de tusea lui Tiadris, stii ca tusea dureaza mai mult, chiar dupa ce a trecut viroza! Eu zic ca niste aerosoli ar merge!
Meli, programare trebuie pt dublu si triplu test! Bafta multa!
Elena, tu cat timp i-ai dat Debritat? ca totusi e medicament...Ce face Iulia? E ok cu sticluta?
N-am recuperat camera, ar fi fost culmea sa o duca cineva la receptie
Nu avem noi norocul asta!
Bianca, ce dulce e micuta ta! Felicitari pt micuta crestina!
Anca, sanatate Soranei! Of!
Co, cum mai e Carina cu bubita? M-am tot gandit la voi, fetelor!
Multumesc fetelor, si eu m-am mirat, ce repede mi-am revenit la forma initiala, de data asta, de altfel si la Sara a fost usor! M-am si ingrasat in limite normale, 12 kg, iar la venirea din spital deja nu mai aveam decat cele 4 kg in plus. Totusi, soacra-mea a fost din nou draguta si m-a complimentat ca imi sta f bine asa grasuta
No comment, ce sa mai zic...
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
puisorul spune:
Buna
Victo, tu nu mai trebuie sa faci nimic decat sa duci cererea si hartia de la ginecolog la director si gata.De-acolo incolo e treaba lor.
Co, imi pare rau de patania voastra. Si daca ramane semn o sa fie mai deosebita Carinuta 
Biara,nu ai de ce sa ii dai ceai. Laptele matern initial e mai apos si tine de sete iar laptele de la sfarsitul suptului e mai gras si tine de foame. Si lasa lumea sa vorbeasca,tu trebuie sa faci ce e mai bine pt fetita. Si pe mine ma innebunea soacra-mea sa ii dau ceai
si dupa ce i-am zis de vreo trei ori ca nu vreau sa ii dau s-a potolit.
Ioana,va invidiez ca ati fost la sanius.Stefi a cazut de pe sanie si acum nu mai vrea sa stea. Mai incercam la anul.
Alex, poate nu e nimic cu Tiadris. Daca a consultat-o dr si a zis ca nu e nimic poate e doar o tuse restanta.
Anca, cum stai cu nodulii? Sanatate multa Soranei 
Elenuta, dar de ce ii dai cu sticluta Iuliei? Parca alaptai, nu?
Edith, felicitari pt sarcina.Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara.
Simina, eventual intreaba medicul de familie la care e inscris Andrei despre vaccin. Stai linistita ca nu prea are de unde sa ia tuberculoza
. Daca nu l-ai inscris la medic de familie, iti pot recomanda pe cineva.
Gabi, felicitari sotului 
Lilly, o duci deja pe Julia la gradi?
Meli, nici eu nu stau foarte mult cu Stefi, dar no,cat suntem impreuna ne iubim,ne giugiulim si asta e tot ce conteaza 
Eu inca ma adaptez la serviciu iar Stefi la absenta mea
. Sper ca de saptamana viitoare sa o duc si la gradi si mai ales sa ii placa. A inceput si ea sa mai vorbeasca cate ceva, e o scumpa
.
la toate fetele
Ani de
Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
Gabriela77 spune:
Am uitat sa va spun, a venit rezultatul de la Cord Blood Center, vesti bune, recoltare de succes, proba valabila pt 54, 2 kg. Sa dea Domnul sa nu fie folosita niciodata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
sara2007 spune:
GABY ce scumpa-i cu rochita...e superba.mie mi-au spus din italia cand era SARA mica sa-i dau multe lichide..laptic de la mine,ceai si apa..mai ales ca erau calduri mari acolo.si daca depaseste 3 zile s-o ajut eu cu o sondita,aici am auzit ca se practica cu termometrul..sincer am incercat odata si n-am reusit si m-am lasat batuta.ea dupa ce a eliminat meconiu n-a facut kk vreo 3-4zile si m-am dus la urgente,unde au ajutat-o cu sondita..pana la urma s-a reglat ea cand am inceput diversificarea cu fructele.acuma face zilnic.nu mi-ai spus de microfon si cum de a lasat-o pe SARA la spital daca ati prins carantina..cum e cu BCG-UL expirat?ALEES l-a primit,deci imediat de 2 luni..oare sa fi fost din seria aia?
DULCINNEA eu zic sa stai linsitita,SARA cum s-a nascut in italia nu l-a primit deloc BCg-ul.chiar vorbisem in maternitate cat am fost s-o ducsa-l faca.acuma nu stiu ce sa zic..pana la ce varsta se poate fcae oare?auzisem ceva de genul pana la 10 luni??e adevarta?
ALEX e mai energica TIADRIS..deci urmatorul v-a fi f cuminte...asa se cam zice...acuma nu stiu...o sa vad si eu.orcum pot sa-sti spun ca ALEES e mult mai activ..se vede de pe-acuma,atata se foieste pana adoarme ceva de groaza.si 4-5 ore se chinuie,adoarme 2 min apoi e gata..nu stiu ce sa ma mai faccateodata cu el.in brate ar dormi,la san sau plimbat cu masina
SANATATE MULTA MAMARUTEI..
CO
bubita CARINUTEI...voi de unde luati hainitele asa de frumoase si elegante a piticutei?
MELI sustin si eu ce-au zis fetele...eu cateodata stau toata ziua cu SARA si n-am timp sa ma joc cum ar vrea ea,seara regret si imi pare tare rau,dar cand pot ma revansez..azi de ex asa fericita a fost ca am stans-o in brate la amiaza pana a adormit,asa faceam mai demult pana sa apara ALEES.de cand e el,stau intre ei,dra cu spatele la sara deoarece il adorm pe alees la san...seara a cerut iarasi sa facem asa,dra n-am mai putut de alees care plangea ca vrea titi..a inteles saraca,primadata a zis ca nu,ca sa stau langa ea...apoi s-a multimit doar sa o tin de manuta.
VICTO...ce fain ca incepi deja sa-l simti pe bebe..
BIARA aveti o papusica..are si ea ca si ALEES o podoaba capilara.si al meu e brunet,cu par mult..
am crezut ca e biserica de pe horea,acolo ne-am cununat noi si ma botezat-o pe sara,dar a fost f rapid totul..eu as vrea s-al bage in cadelnita aia..oare se poate si pe la 4 luni?ca doar pe taunci il botezam...la toate bisericile fac asa daca eu vreau sau numai la unele?pe sara n-au bagat-o asa....dar acuma mi-ar place mult.
SOANSO sa ne spui ce-a zis medicul..sanatate SORANEI..
GABY nu stiu daca am scris dar si mie mi-a venit cu brio raspunsul de la BLUE center..parca pt 46 sau 48 de kg am..nici numai stiu.asa zic si eu,sper sa n-avem niciodata nevoie..
NU STITI UNDE AS PUTEA GASI SACULET DE DORMIT?CAM PT 4 ANI?SARA TOATA NOAPTEA-I DEZVELITA..SI CRED CA AS REZOLVA PROBLEMA CU UN SAC DE DORMIT.
NOAPTE BUNA TUTUROR...
elenuta23 spune:
neatza fetelor
poftiti la un ceai cald sau o
cu lapte ![]()
o zi frumoasa tuturor 

Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
gaby sincer eu i-am adminsrat Iuliei doar o saptamaa drbridadul , iar apoi la nevoie, cad vedeam ca o chinuie si nu poate face kk, plange sau e agitata ii mai dadeam cate o lingurita ![]()
chiar zilee trecute am arucat sticuta, era aproape plina , am folosit un sfert din ea .
ani suntem cu titi , insa am observat ca nu se satura mamaruta si singura modalitate sa vad cat papa era sticluta sau cantarul pe care il urasc
, e un stress
asa ca prefer sa ma mulg si sa ii dau din sticluta, chiar daca e putintel mai greut . de cand bea cu sticluta e mult mai linistita , doarme mult mai bine, ziau are 2 somnicuri uu de 30-60 min max si altul de la ora 15-18 ceea ce e fff bine, iar naoptea se trezeste doar la 4 dinibeata apoi la 7,30 ![]()
inainte era un calvar deja se trezea si la jumate de ora, ceea ceera ff greu, avandin vedere ca mai am un pitic care ma solicita fff mult, iar C a inceput sa frecventeze serviciul
sunt tare multumita ca stiu exact cat papa, ieri a avut evoie de completare .
gaby,ioana fff bine au iesit ceulele, pe cine auzieam tot pana pe a 12 kgmax le-au iesit...oricum sper sa nu aveti nevoie de ele nciodata 
fug sa ii dau laptic la Iuli ca asa tioie
, vorbeste cu paturica ![]()
sa vedeti cand isi vede piciorusee goale ce le mai povesteste sua la manute...e mortala
aici e o poza cu dialogul ei
http://picasaweb.google.com/elenuta23/Feb2010#5435141918283506690
v-am pupat 
Elena , mamica lui
soanso spune:
neata,
elenuta mie im tb o cafea tareee azi, sunt "cheauna de cap" ,iar am dormit in reprize azi-noapte, Sorana a facut febra , a tusit ,ia fost sete, ia tb la baie
. una peste alta a meritat din plin efortul pt ca azi-noapte Sorana a zis" mami multumesc ca esti asa buna cu mine" si binenteles ca toata m-am topit.
vaiii de mult a crescut mamaruta ta si ce scumi este.
la endo la ecograf e ok nodulii mei sau micsorat, am de facut vreo 5 analize
( doua le fac la clinica, restul la synevo) sapt viitoare merg iar la d-rita sa vedem ce si cum .sper sa fie bine .
elenuta23 spune:
anca

sanatate multa Soranei da si tie
cred ca am sarit peste mesajul postat de tine, unde ai noduli???
eu am unul la san , ar trebui sa merg la un control, dar mai astept daca alpez, imi psunea ca poate disparea dupa ce termin alaptatul, dar pana atunti tot ma gandesc daca ...daca si ai daca
sper sa nu fie nimik grav 
minunate cuvintele Soranei, cred ca ti-au trecut toate, ce copii minunati, ei sunt singuri care ne ajuta sa trecem peste toate problemele
Elena , mamica lui