Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Special pt Co

http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Printesa mica Sofi, e superba si vad ca deja stie sa poarte o rochita;) sa o incurajam si pe viitor:P pentru fete

Abia la 4 a adormit Carina, facem crema de zahar ars:D si am fost atre ocupate:)
Merg sa mai corectez o tura de lucrari, sa mai dau cativa de 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

CO draga n am cuvinte ,stiu ce a fost in sufletul vostru ,bine ca n a fost mai grav
mersi de idee si eu o sa fac crema de zahar ars
GABI superbe pozele ,tu mamico burtica ta unde e?a disparut de tot??
bravo tie,foarte bine ti ai revenit

pt constipatie imi amintesc ca au fost f ok supozitoarele cu glicerina

tu fetelor sa nu credeti ca eu n o "cert "pe mamaruta ,sa va spun cum fac :numar pana la 3 si daca nu se potoleste o pun intr un loc si o tin acolo 1-3 min ...dar trecem noi si peste asta si sa vedeti ca foarte curand o sa am o d soara cuminte ,cuminte

astazi am fost cu mititca la control ,mi a tusit azi noapte si am vrut sa ma asigur ca totul e ok,nu are nimic dar mi a recomandat sa i mai dau prospan
are 95 cm si 16 kg (pe cantarul meu are 15 kg )

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

MELI sa stii ca si eu stau f putin timp cu Tiadris:(( 2 ore dimineata ,2 la amiaza si seara ...depinde cand ajung ...cand nu mai rezist plec mai repede de la salon ,oricum crede ma ca astept cu nerabdare sambata si duminica

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

gabypt constipatie am folosit debridad cu mare succes, de la kk o data la 5-7 zile, am ajuns la o data pe zi , e bun si pt colici
ieri a fost prima zi cand a facut de 2 kk

suntem pe drumul cel bun cu sticluta , a luat-o azinoapte pe la ora 4 dupa 12 ore fara laptic , prefera sa doarma decat sa bea din sticuta.
azi am cantarit-o si am observat ca nu a pus pe ea luna asta , de 3 zile am observat ca lapticul meu e ff putin
alta solutie nu am avut decat sa o las pana nu mai poate.... mi s-a rupt sufletul sa o vad cum se chinuie dar e spre binele ei , altfel ramane tot pitica

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

andreea,eric de unde ati cumparat trambulina ?
noi am cumparat0-o pe cea de la quelle atunci dar era defecta si am trimis-o inapoi , iar de atuci nu am mai gasit

am ajuns al 2000 mesaje

gaby frumoasa micuta papusica.....seamana tare bien cu tine

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Buna seara, ce mai fac mamicile noastre favorite?
Elena , sunt superbi puisorii tai, se vede de acum ca vor avea o relatie foarte frumoasa de frate si sora, sunteti niste fericiti.
Noi suntem bine, cred ca incepem sa ne confruntam cu constipatia, saptamana trecuta a facut doar dupa ce i-am pus jumate de supozitor cu glicerina, dar a facut moale asa ca nu stiu este constipata sau nu?
Elena, asa se manifesta si la mamaruta ta?
Oricum zilele astea incerc sa ajung la o pediatra de la Pediatrie 2, Margescu, sa vad ce zice, de plans nu plange, dar vreau sa ,ma asigur ca e totul ok.
A si inca ceva voi cam de la ce varsta le-ati dat la puiutii vostrii ceai? ca lumea din jurul meu + medicul de familie ma tot streseaza ca r trebui sa ii mai dau si ceai din cand in cand. Eu as vrea sa o tin pe lapte matern pana la 6 luni daca e totul ok, voi ce ziceti?
Gaby ti-am vazut pozele cu printesele tale sunt superbe.
Co imi pare rau pentru micul accident, pupam printesa sa ii treaca, imi aduce aminte de fratele meu, si el era atat de neastamparat ca nu il puteam scapa un moment din ochi (intre mine si el sunt 14 ani diferenta - eu eram bona lui)
Noi in 31 am crestinat-o pe mamaruta noastra, totul a fost frumos cu exceptia slujbei unde parintele s-a simtit dator sa o traga putin de par sa vada cum plange ca era prea linistita, si pe langa asta am impresia ca au scurtat slujba, nu a mai inchinat-o la icoane (oare daca a inchinat-o cand mi-a facut mie molifta nu mai trebuia si acum?
Oricum mi-a dat impresia ca era foarte grabit, asta e bine ca am reusit sa facem acum botezul.
La semnatura aveti si poze de la botez daca vreti sa o vedeti pe mica crestina.
Va pup, si sper sa mai pot intra sa scriu, de citit va citesc cand ii dau sa pape la pitica mea.

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

pentru fete!

Bianca, aveti o printesa superba! Sa va traiasca si sa fiti fericiti!

Va pup, ca fug la scoala imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Buna dimineata!
Eu beau cafea tare buna. Mi-am luat recipient de la Starbucks si tare trendy sint

Co, ce face nasul Carinei?

Biara, le ce biserica ati fost? La aia din Manastur din cimitir? CA am fost si eu acolo la un botez, in 20 de minute a terminat, vb atit de repede ca nu am inteles nimic.
A bagat-o in apa de tot?
Eu daca as avea lapte nu i-as da ceai.

Gabi, ma intrebam de cind sint pozele alea cu tine supla ca un manechin! Pai se poate?! Sa arati ca noua la nici o luna de la nastere? La multi ani lui C! (cit de mindru e de fetele lui in poze!)

Cred ca trebe sa ne hotarim, ca atunci cind ne vedem cu sotii sa ii luam direct cu servus... atitea sarumina si buna ziua.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biara spune:

Ioana, Co multumim de cafea si aprecieri.
Ioana biserica e cea din Iris, si nu nu a bagat-o in cristelnita ca era foarte frig si zicea ca oricum o baga doar daca insistam noi, si noi nu am insistat ca la ce podoaba capilara are ar fi trebuit sa ma duc cu foenul dupa mine si toate alea.
Alina apropo de ce nu iti faci un blog culinar ca la cate ideii ai si cat de pasionata esti ai avea mare succes, si mie imi place sa gatesc dar nu am chef sa pozez si alea alea, imi place sa fur ideii

Bianca, mami de Maia Teodora (28.11.2009) Maia Teodora minunea noastra cu ochi de peruzea

Mergi la inceput