Gravidutze si mamici de Cluj- 151
Raspunsuri - Pagina 19
bex spune:
Neata
by Adriana
Noi am avut un weekend tare incarcat, obositor...
Am avut si o peripetie, Carina si-a tras vineri in cap un ghiveci de la peste 2 m inaltime...noroc ca un baietel a prins ghiveciul in cadere si doar farfuria a lovit-o pe nasuc...ma rog, nu mai zic, plian de sange etc...practic s-a taiat pe nas intre ochisori, mai tare inspre partea dreapta, pana aprope de ochi...ideea finala, e ok, deja i-a cazut cojita de pe ans, doarr langa ochi mai are rana mai uratica, totusi inca se rana, sper sa se vindece frumos, sa nu ramana urme...
Gabi, La multi ani!!! pentru Cornel!!!!
Alex, nici Carina nu e sfanta in Malluri, incerc sa nu o duc in locuri tentante, iar unde e "periculor"sa traga una alta, o tin in brate...
Meli, eu vrand-nevrand stau cu Cari non-stop dupa ce iese de la gradi, respectiv eu de la scoala, daca am chestii de rezolvat incerc sa le pun dimineta, in zilele in care nu am multa treaba la scoala, ca sa echilibrez si nevoile mele...dar cred ca calitatea timpului, nu cantitatea conteaza cu un copil...
Merg sa ma apuc de corectat, am vreo 250 de lucrari, cel putin....
tuturor
Victo spune:
meli si eu m/am simtit rau la inceputul gradinitei lui Stefan..acum m/am obisnuit, si cum zicea si Co, conteaza si calitatea timpului. ca daca stai juma de zi cu ea, da de fapt n-ai chef de nimic si nici de ea, e mai nasol.
asa noi am intrat intr-un ritm, am noroc de un copil intelegator. de mine e mai nasol, ca nu-l vad nici dimineata..ne intalnim in jurul orei 5 seara..si sta 90% cu mine pana la ora 9 cd se da stingerea.il mai ducem rarisim intr-o zi la bunici- fara noi, cam 2 ore-in rest e tot cu noi dupa-amiezele.
iar weekendurile incercam sa avem mereu activitati mai interesante, ce nu facem in tp saptamanii.
alex..ei si stefan face crize cu de-alde aruncatul pe jos, numa in sens invers decat Tiadris..si anume dc vreau sa ii cumpar haine/incaltari noi..e un dezastru, nu pot sa il fac sa probeze nimic, si tot din ochi ii iau.si apoi duc multa munca de lamurire sa le poarte pe cele noi.
in schimb, am noroc ca nu cere sa ii iau ceva. aproape niciodata. :)ne uitam la jucarii..dar nu zice ca sa ii iau.
eu tot caut oferte pt aqua parc..m-am reorientat pt hajdu, ca e mult mai aproape si noi n/avem la dispozitie decat un weekend, iar pana la budapesta e drumul prea lung.ar fi si la debrecen, dar preturile sunt ok dc mergi de luni pana joi..
Paula
cu
Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)
Victo spune:
uf..Co, imi pare rau de mititica..sper sa nu ii ramana urme. si Stefan mi/a dat emotii duminica..s/a rostogolit pe scari..
noroc ca era imbracat gros, iar eu eram la capatul scarilor si l/am prins asa pe la jumate..Doamne Doamne..
de micu..cred ca incepe sa dea din picioruse..gingas asa..dar se simte.. si in sfarsit ma simt si eu bine :):)
Ani, daca mai intri..voriam sa te intreb in legatura cu programul redus de 6 ore. eu mi/am luat de la dr ginec. adeverinta pe care scrie repaus moderat, se recomanda program de lucru 6 ore. o sa fac cerere la sefu, atasez adeverinta. mai trebuie facut ceva de catre medicul de medicina muncii? Sper ca ai inteles ipoteza. deci nu vreau sa intru in concediu de risc maternal, ci doar reducerea progr de lucru, cu pastrarea salariului ca pt 8 ore.mersi.
Paula
cu
Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)
elenuta23 spune:
neatza buna gagici 

gaby LA MULTI ANI!!!LUI C
ai doua fetite superbe, iar cea mica e o papusica vie
care seamana tare mult cu mami ![]()
sincer, mi s-a facut pielea de gaina cand am citit ca ai pierdut aparatul foto
, pacat ca nu sunt multi oameni care inapoiaza obiectele pierdute, insa pe aparat nu este nici un fel de date persoale
apopo de aparat...fini mei si0au cumparat de o spatamana aparat foto nikon coolpix de a cora cu 6 mil si avea husa plus card Sd, poate te intereseaza oferta 
alexsi D a avut odata o iesire asemanatoare , insa i-am spus ca daca se mai repeta nu va mai merge nicaieri
vorba lui Ioana , daca punem in cos un puzzel nici nu sti ca ai copil
, e blandul ben ![]()
simina ai un blondut foarte frumos
, e un scumpic 
despre vaccin nu stiu sa iti spun nimik, tare aiurea sa se intample asa ceva in timpurie noastre 
co 

pt Cari , sa treaca repede
spor la corectat 

meli cum spunea si co calitatea conteaza nu cantitatea, deoarece poti sta 24 din 24 si sa nu iti pese de copil , sa il lasi de capul lui , important e sa te implici cand esti cu ea 
felicitari pt pereche
, e foaret frumos sa fie asa, ma gandeam inainte ca ar fi mai bien 2 baieti dar e mult mai bien asa,
mai aes cand ii vad cat de tare se iubesc
, iar Iuli cum ii spune D ii vorbeste deja , ii rade , e tare fericita cand e langa ea ![]()
www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
elenuta23 spune:
pt fetele care au copii la gardinitele de stat.......am inteles ca doar din grupa pregatitoare se fac limbi sraine, e adevarat??????
trebuie sa ma hotarasc unde sa il duc pe D al gradi din toamna ![]()
www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot
Elena , mamica lui
Dragos Stefan (9mai2007) si
Iulia Anamaria (16 sept2009)
Ioana13 spune:
Co, la gradinita i-a cazut ghiveciul?
Noua ne place de ea si cu cicatrice, ii pune in evidenta ochii(daca mai e nevoie)!
SE poate sa nu ramina urma, ca e piele tinara, se reface.
Elenuta, si eu ma tot gindec la ce gradi sa il dam pe P. La una mai buna, dar departe de casa si cu locuri de parcare cam lipsa... sau la privat linga noi.. sau sau...
Meli, mai distreaza=te pina vine si bb 2, ca dupa aia iar faci o pauza! Eu as mai face pauze, dar dupa ce il iau de la cresa numai eu sint cu el (tati mai rar vine de la serv pe la 6). Dar facem tot felu de activitati (plastilina, acuarele, povesti, puzzle). Afara nu ne prea place pe frigu asta, numai la sanius la bunici.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Gabriela77 spune:
Co, offf, ce m-am necajit cand am citit ca s-a lovit Carina!
O pupam tare-tare si pe ea si pe mamica!
Dulcineea, nu se gaseste BCG-ul nicaieri, nici la Stanca, nici la Gynia, in nicio farmacie cu circuit inchis sau deschis, iti spun ca m-am intersat eu, Sofia nefiind vaccinata la randul ei. Nu te stresa prea tare, putin probabil sa intre in contact cu cineva bolnav de TBC!Oricum, nasoala treaba! Numai in Ro se putea intampla...sa zicem mersi ca pe ai nostri nu i-au vaccinat cu cel expirat!
Elena, multumesc de pontul cu aparatul!
Si de complimente!
Ce ai folosit cand a fost constipata Iulia? Ca Sofi deja e a treia zi fata kk
La Sara nu am avut griji din astea!
Meli, si noi am organizat vreo 2 chefuri din astea bal-mascat, de mare succes au fost
Va pup, ca nu ma lasa Sara!Aseara am mai avut o runda de invitati pt ziua lui tati si fetele au mai primit o tura de cadouri! Fericitele! Iar eu flori si tort! ![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
bex spune:
multumim de grja
Ioana, la secretariat la facultate s-a intamplat, Cari se juca cu baietelul secretarei, Andrei e in sala de langa, nu era langa ea nici el, eu la ex cu anul 1...deci na, o fractiune de timp de neatentie a fost...am recitit ce am scris, bien ca nu m-am notat pe mine azi, eu abi am deslusit ce am vrut sa scriu, dar na, voi va pricepeti;)
GAbitzo, am vazut si eu poze cu fata mica, mare:D, deja a crescut mult, sper sa ne vedem in weekend:)
Elena, vroiam sa iti zic...e tot mai frumoasa Iulia, e f dulce si delicata
in alta ordine de idei, am corectat deja vreo 50 de lcurari, din care vreo 30 au picat..:( sunt dezamagita de astia de anul 1...nimic nu invata, scriu aiurea...ofof...astia sunt viitorii nostri invatatori, fetelor!!!!
dariandra spune:
ALEX - Este varsta critica, cand 80% dintre copii procedeaza asa.probabil, important este sa nu ne pierdem noi cu firea.Si Daria o singura data s-a pus pe jos in Polus, ca nu am vrut s-o las la caluti (de cate ori vroia ea
).I-am spus ca nu vom mai veni niciodata in oras si s-a potolit.In rest, mai doreste sa-i mai cumpar tot felul dar dupa ce-i explic frumos, ca am cumparat altceva ce aveam nevoie si ca nu vom avea bani pentru jucarii, etc. se potoleste.E adevarat ca evit anumite sectoare tentante.![]()
VICTO - Daca te intereseaza, pot sa-ti dau detalii unde am fost noi acum o saptamana, la Debrecen (ieftin si confortabil), tot in weekend.
CO - Imi pare rau pentru incident.Oricat i-am supraveghea, este inevitabil sa se produca mici accidente.Un pupic dulce pentru carina noastra draga.