Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

ALEX - si noi am fost aseara in polus, desi initial iesisem la sanius (asta asa ca sa imi scuz echipamentul... ha!ha!ha!)dar nu am mai scapat de insistentele Mariei ca ea vrea la Polus. ideea este ca oricum finalul a fost putintel cam tragic pentru ca abia am mai putut pleca de acolo... cu alte promisiuni si tot asa... adevarul este ca nu s-a mai intamplat asta si, sincer sper ca nici pe viitor.... cu siguranta ca domnisoricile noastre sunt mai active insa eu pot spune cu mana pe inima ca Maria este un copil intelegator.

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Nu stiu voi cum sunteti, dar noi mergem tare cuminti in mall frumos, de manuta, ne uitam la lume si atat. Doar in partea cu magazine pt copii ii dau mana libera ca-i place sa se joaca cu scaunelele, sa se urce pe ele, dar dupa-aia le pune la loc sub masa

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

VICTO o sa ti spun concret ce face Tiadris alearga peste tot ,intra prin magazine ,trage tot ce prinde ,daca vede ceva si nu i cumpar se arunca pe jos si zbiara ,iar daca mergem sa papam crede ma ca ma consider cea mai norocoasa mamica atunci cand imi sta 5 minute la masa ....si lista poate continua , o iubesc enorm de mult pe strengarita asta mica dar crede ma ca sunt momente in care spun "nu mai pot"
KITZY bravo pt cumintitca
OANA si noi am vrut sa mergem ieri la sanius dar nu ne am mai dus ,am lenevit tot 3 in casa si sincer foarte bine a fost ,am papat ca purceii si ne am jucat toata ziua
DULCINEEA bine ca ai reusit sa te odihnesti

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

Alex-si a mea e cam la fel, de asta nici nu mancam afara ca nu are rabdare, nu sta, si mai mult stai dupa ea decat sa mananci, mai bine ne luam la pachet...cam asa e si piti, cu diferenta ca nu face crize, cand a incercat la inceput a avut o reactie radicala din partea mea, am dus-o acasa, a fost pedepsita, asta pe langa faptul ca i-am explicat ca nu poti avea toate si ca ma supara atitudinea ei si dupa 3 din astea a re nuntat, a inteles ca nu-i ok.se roaga de mine sa-i cumpar dar atat.

noi binisor, as sta toata ziua si as dormi, hihi si pe langa as sta toata ziua si as manca, asta de la progesteron, asa ma simt incontinu de parca ar trebui sa-mi vina ciclul si tot ai manca si tot pofta ai de ceva. e greu asa, toata ziua sa fi constienta ca nu e bine, n-ai voie...

va pupic, ma duc ca ma trage galusca

Meli14+ si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, voi cam cat stati cu piticii intr-o zi?ca eu am jobul vreo 4-5 ore pe zi, plus daca mai fac cate ceva intr-o zi, cumparaturi, un shopping pt mine,un masaj,mai o miscare, o iesire cu prietena, ma mustra constiinta ca nu stau destul cu ea...

tare slaba activitate pe aici,hihi, ati iesit la sanius?

Meli14+ si Timea-Larisa (08.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Si noi sintem in "generatia mall". Am fost azi si s-a purtat exemplar, cu exceptia unui mic accident, de pipi... luat de joc si voie buna. Asa ca am cumparat pantaloni de trening si ne-am scos cumva.
LA masa sta foarte cuminte, dar imediat ce se satura o ia la fuga pe acolo, dar reusim sa mincam si noi. Daca are vreun joc luat, un puzzle ceva, sta mai mult la masa, pina termina.
Nu totdeauna e asa, azi a fost chiar meserias! Sper sa nu il deochi.
Cred ca i-a fost dor de "civilizatie", dupa 2 zile la sanius la munte.

Va pup, mi-e atit de somn! Toata ziua mi-a fost. Lunea e tare grea.

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor
nu stiti de unde as putea face rost de vaccinul BCG ?piticul meu nu a fost vaccinat in maternitate si sunt f stresata

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata, dragele mele! Poftiti la o , lapte sau ceai!

Dulcineea, am auzit la TV ca nu se gaseste vaccinul, nu stiu daca il poti gasi personal pe undeva.

Si noi eram generatia mall pana sa mergem la bunici. Sunt curioasa cum va fi la reintoarcere

Va , va doresc o saptamana frumoasa!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neata
Adriana eu o cana de ceai doresc
Dulcineea e nasoala treaba cu vaccinul. cand am fost cu alex saptamana trecuta la vaccin tocmai primise doctorita fisa unui nou nascut si scria pe ea "atentie!nevaccinat!". chiar zicea si ea ca e o situatie complicata pentru bebei si mamici din pacate nu stiu de unde ai putea face rost de el. te cred ca esti stresata. acu vad ca te cheama simina
Ce bine de voi ca aveti mall-uri noi inca suntem prea mici sa mergem la cluj. dar vine primavara si ne ducem si noi

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

ma gandeam sa intreb la Gynia Nu stiu daca as rezolva ceva slabe sanse,cred Poate doar cu o pila,ceva
la stiri a spus ca numai in aprilie se vor primi vaccinurile

Simina,mami de Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput