Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare!

Noi ne-am intors de la botez, unde a fost tare frumos! E asa placut sa iei parte la crestinarea unui suflet asa mic!

GABI Ai nste printese superbe! Sa-ti traiasca! La mult an! sotului tau!

IOANA Cred ca v-ati distrat de minune!

ALINA Nu stiu cine ti-a zis sa dai mancare ca pt noi la bb dar mi se pare inconstient! Mi se pare foarte ok cum ai inceput si cum vrei sa continui tu! Lasa-i pe altii sa vorbeasca si tu fa asa cum consideri tu!

MELI Sa ne arati si noua poze de la cheful cu masti! Distractie faina!

Dragele mele, eu va doresc o saptamana usoara si va dau vesti dupa ce vin de la ecograf marti.

Edith 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

buna dimineata
fetelor eu va reamintesc ca sunt din dej. deju asta e un fel de sat din romania. aici toti suntem tarani unii mai open-minded altii mai ...nu. credeti ca daca eu nu aveam acces la internet gandeam asa? poate si la medic mergeam cu copilul la cincinale. si daca imi spunea medicul fa asa eu faceam cum ma ducea mintea.
Ieri am fost la bunica si m-a intrebat daca ii dau mere cu biscuiti. am zis nu. a facut ochii cat cepele. cuuuuum? pai si cu ce traieste fata asta? si fata mea pusca de grasuna i-am explicat frumos ca medicul mi-a recomandat sa nu ii dau fainoase deloc pentru ca e grasunica si din cate observa are tendinta de ingrasare. si daca ii dau fainoase nu e bine. eu voiam sa ii dau o masa de cereale. dar dupa ce am vorbit cu doctorita mi-am schimbat parerea. momentan e bine asa.
vanzatoarea de la magazinul de la parterul blocului iar se minuneaza. ca a ei fata manca la 2 luni tocanita de pui cu mamaliga. ba si fasole frecata cateodata. si am intrebat-o daca plangea fata. eheeeeeee ca toata ziua si toata noaptea era cu ea in brate ca plangea de nu mai stia ce sa faca cu ea. ei ati vazut? de la mancare! nu imi spuneti mie ca e in regula ce ati facut! s-a maniat pe mine.
Deci in concluzie: fiecare cum il duce mintea.
Eu i-as da tot felul de fructe si legume. dar la dej abia gasesc ceva "mai altfel". stam foarte prost la capitolul legume fructe de fapt stam prost la toate. ce sa mai zic de haine. toate chinezariile sunt aici.
Gata, mi-am varsat amarul
muuuuuuuulti pupici si http://www.youtube.com/user/alinabojuc#p/u/11/WSVmpn-2DFg

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Bine v-am gasit dragele mele dupa atata vreme! Am avut de predate un raport destul de cuprinzator si ca atare m-am multumit doar sa va citesc sis a ma delectez cu pozele minunilor voastre!
Maria este bine, de cand un mai merge la gradi este super ok cu sanatatea insa duce foarte mult lipsa copiilor… asa ca din martie, cu siguranta, ne vom intoarce la gradinita!

GABI – ti-am admirat cele doua printese superbe si ma tot minunez cat de mult a crescut Sofia si cum seamana cu Maria cand era mica… extraordinar de mult… parca e una si aceeasi persoana… vroiam sa va intre de unde i-ai luat la Sara formele acelea cu care se juca cu plastelina???

DULCINEEA – ce mogaldeata frumoasa blonda ai tu acolo! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

ALINABOJUC – si noi am inceput diversificarea la 5 luni, desi era alaptata, pentru ca un lua in greutte suficient si dr ei a zis ca ar trebui sa incepem diversificarea mai repede….
Referitor la mancarea noastra eu i-am dat foarte tarziu… mult dupa un an… ii gateam separat, de altfel si acum mai ii fac separat ca sa fie mai proaspata papica….

MELI – ce frumos ca noul membru va fi un baietel! Sanatos sa fie si cu siguranta ca Timeea il va indragi de numa’!

Oana si printesa inimilor noastreMaria-Teodora (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata.
Uf, nu mai am timp de nimic.Si inca nu ma duc la lucru

dulcineea saraca de tine cat ai suferit la nastere.dar bine ca a trecut si esti bine si-ai un baiat blondut superb.

alina vroiam sa-ti scriu ca poate ii dai prea mult suc dintr-o data Alexandrei.Eu am inceput diversificarea Julei la 5 luni jumate cu suc de morcovi cu o lingurita, apoi 2, 4, 6, 8, 10.Apoi suc de mar 1 lingurita amestecat in sucul de morcovi, apoi 2, etc.Daca zici ca acum nu o mai doare burtica pe Alexandra inseamna ca s-a obisnuit stomacelul.

karin felicitari pt sarcina!

raluca ce haioasa e Diana

Alex uite-aici un alt model de masuta, dar asta are un singur scaunel.In schimb masa are un fel de ladita unde-si pune Julia creioane, caiete, etc.

Nu mai pot scrie ca imi merge calculatorul f incet.
O saptamana frumoasa.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Noi ne-am lasat aparatul foto in PolusSI nici nu am descarcat pozele de la ziua lui tati!Offf! Musai sa luam altul!

Multumim de aprecieri si de urarile pt C!
Asa mandra sunt cand aud ca Sofi seamana cu mineCra-cra-cra!

Oana, din Kaufland am luat plastelina cu forme, plastelina nu prea a fost de treaba, formele insa, da! Cea mai buna plastelina tot cea de la Play Dough este!

Ioana, ce bine ca ai un ajuto de nadejde in bunicul!Ce dulce trebuie sa fie Alees!

Ioana, ce v-ti distrat la sanius!

Edith, ce frumos ca mergi sa vezi samburelul!

Alina, lasa ca tu esti open mind si ai grija de printesa ta! Asa e, in orasele mai mici e alta mentalitate!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

neata
GABI draga imi pare rau pt aparat :( unde l ati lasat ?poate l a gasit cineva si l a dus la receptie ...
ai o scumpa de fetita ,tare ma linistesc pozele cu bebei
Lily Gabi multumesc pt poze ...trebuie sa achizitionam si noi o masuta

Tu fetelor is asa de indecisa ,nu stiu ce i cu capu meu am fost sambata cu pitica la mall si credeti ma ca ne a terorizat de a dreptu ,o secunda nu sta locului ...ma intreb ce Doamne iarta ma fac cu inca un bebitza ca ea ...sper la maxim ca urmatorul copilash sa fie mai cuminte ca altfel nu stiu ce ma fac

MELI ce super petrecere o sa ai ...sunt foarte curioasa sa vad costumatiile voastre

IOANA oau dar v ati distrat nu gluma

ANDREEA ,n am inteles bine ....mai vreti un bebe?

pupici ,fug dupa piscot la gradi

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna,fetelor !
azi noapte am dormit 5 ore neintrerupte Doamne de cand nu s-a mai intamplat asta Dupa 6 ore de veghe Atat a stat nedormit puiul Nu stiu daca e bine sau nu Ieri am avut o zi tare grea "furia laptelui"a pus stapanire pe sanul meu stg Am avut febra 38 frisoane Vai de mine M-am masat pana nu am mai putut si m-am muls si azi dimineata m-am trezit f bine
Sara 2007 O stiu si pe moasa Ildiko dar nu a fost ea Pe moasa care m-a ajutat o chema Manuela
Gabriela ce mare e bebica si frumoasa Felicitari Sa creasca mare si sanatoasa Scuze ca in problemele mele am uitat de bunele maniere
multumim fetelor pt complimente sunt mandra de minunea mea mica

Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Acum imi trimite verisoara mea(nasica lui Andrei)mesaj pe mess Citez"nu sunteti fotografi buni Am eu niste poze si filmulete super cu bebe Andrei Copilul pampers "

Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

De ieri m-am asezat pe fund Ca nu mai eram in stare sa stau in picioare sa-l alaptez
azi am programat prima baita sunt deja 3 zile de cand ne-a cazut bontul ombilical dar deja am vazut ca ne place apa Ca si la mami si tati

Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

alex, in ce sens a fost Tiadris neastamparata? ce a facut concret? i-ai dat sa aiba ceva ocupatie? caci copil care sa stea frumos la mall..mai greu..ei alearga sau se joaca la locul de joaca..prin magazine umbla la toate cutiile..mai greu sa il tii de manuta si el sa stea cuminte, frumos..
noi de multe ori ne despartim..Iulian cu Stefan se plimba pe ici pe colo, vad una alta//dc vrea se da pe masinarii/caluti..iar eu fac cumparaturile. daca e vorba de mancare, insa Stefan e primul la masa, tare mult ii place sa manance la gramada.

aseara a fost tare dragut ca au fost finii pe la noi si am comandat una alta..si el f incantat..manca cu noi, si tot zicea.."toata lumea mananca"..si vroia si de colo si de colo..si suc- i-am facut un fresh de portocale..s/a purtat exemplar cu copilasul de 8 luni- ii tot spunea "poftim" (jucaria)..i-a aratat cum functioneaza niste jucarii mai vechi pe care i le-am dat ca noi nu le mai folosim..n-a protestat ca nu i le da.
toata ziua tot a luat un iepuras de plus in brate si dc il intrebam ce face, spunea.."ma iubesc" :)

raluca, de cd incep sa vorbeasca sunt taaaaare scumpi copilasii..

saptamana asta musai sa il tund pe piti, ca ii intra in ochi bretonul.

Paula cu Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput