Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Olivia unde si cu cine o sa nasti? Banuiesc c-ai mai spus, dar am minte scurta

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare Fetelor!

Va multumesc tare tare mult pt urari! Si noi ne rugam sa fie bine. O sa va spun marti noutati dupa ce ma intorc de la ecograf. Abia astept!
Noi maine mergem la un botez in Blaj la o dulcica!

MELI Asa cred si eu ca daca Dumnezeu ti-a trimis acesta sarcina , o sa va si protejeze pe amandoi s ai sa duci cu bine la final sarcina! Chiar ar fi fan sa avet o pereche! Multumesc de sfatul cu odihna; de acum in colo oricum o sa ma trimita bb la culcare la ore mai normale; numai sa mai treaca vreo 2 sapt si cred ca la 9 voi fi in pat. Asa am patit si data trecuta. Sa incerci si tu sa te odihnesti si sa te protejezi cat mai mult!

IOANA Drum bun!

GABI Multumesc pt cuvintele frumoase! Cum a fost la shopping?

PAULA Felicitari pt al 3-lea barbwat din familie!

Va pup dulce dulce pe toate si va tin la curent!

Edith 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

DULCNEEA Imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente! Oricum trebuie sa te gandest ca a trecut si ca ai langa tine un blondut minunat! FELICITARI!

Edith 3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Salutare!
Am facut modificarile, mai atrageti-mi atentia daca am uitat ceva!

Dulcineea, ai un baietel superb! Imi pare rau pentru momentele grele prin care ai trecut

Andreea, ce frumos moment de relaxare in doi, felicitari!Data ta de nastere era pe lista, sper ca e ok.

Alina, ati mai incercat cu sucul, tot o doare burtica?

Co, ce freza moderna are Carina! Si Alexia are nevoie de o reimprospatare a frizurii fiindca i-a crescut atat de mult parul..si e foarte, foarte cret!

Edith, felicitari pentru sarcina!

Sa va mai zic despre Alexia...Ii plac foarte mult mandarinele si atunci cand vine bunica de la magazin, ea o vrea pe "cea mai mare!". Se cearta cu bunicul pe telecomanda. Bunicul ii zice ca o scaote afara in frig daca nu ii da telecomanda(in gluma, bineinteles). Dupa ce i-o da, Alexia raspunde inapoi: "Lasa ca vine tata Adi si te scoate pe tine afara in frig"

Povestea cu "Alba ca zapada "a continuat. Seara verisorul ei nu a vrut sa o pupe iar dimineata Alexia i-a zis "Te rog, Albert da-mi un pup, ca aseara nu mi-ai dat"
In concluzie e o adevarat distractie acolo..

Va pup, un week-end frumos!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...

N-AVETI UN LOC DE MUNCA PENTRU MINE?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

neataaaaaa
a dormit galusca mea de aseara de la 8 pana dimi la 8. de fapt asa doarme ea de pe la vreo 2 luni si ceva. acum iar doarme
mi-i cam groaza sa ii dau suc de morcovi azi dar mai incerc sa vad poate se obisnuieste. am tot cautat pe net dar nu am gasit sa zica cineva de dureri de burtica de la el. e adevarat ca a si facut kk moale dupa el.
Paula felicitari pentru baietel.
Edith felicitari pentru semnatura imediat esti cu bebe in brate
Meli stai linistita ca totul va fi bine
Olivia crezi ca eu am avut habar de ceva? nici nu am avut bebei in familie ca sa stau pe langa ei sa mai vad si eu una alta. asa o sa pricepi ca si cum ai facut treaba de mama toata viata. o sa ne dai tu dreptate. si eu tremuram vai aia vai ailalta vai ce ma fac si a fost bine. cu alaptatul mai greu.
Dulcineea ai un blondut minunat pupici de la alex
Adriana azi ii dau dupa ce se trezeste. probabil tot asa va fi pana se obisnuieste. oricum nu a fost asa nasol ca dupa banana. atunci a urlat de multe ori pe zi de imi venea si mie sa plang. vaiiiiiiii si ce ii place la vara mai incercam banana.
Elena ce face Iulia? a mai tusit? eu am luat un aparat salin care sper ca ma va ajuta cand va fi racita alex. sper....poate e bun de aruncat.
Va pupam sa aveti o zi faina

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
in primul rnd,multumesc pt toate vorbele voastre
Am avut iar o noapte albatrezit din 2 in 2 ore Sotul meu ii spune"vampirel"lui Andrei Noaptea patrulam pe aici Si ieri ne-a cazut buricelul Si facem kaki foarte des Il schimb inaintede a-l alapta si in tipul alaptatului iar face kaki inebunesc Dar cand ma uit la el cum doarme ca un ingeras ,ma topesc toata

Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Antonipoate o sa fie cu putulica bebe din burtica

Andrei Sorin 26.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata, fete dragi!

Dulcineea, ce te-ai chinuit!Offf, tare rau imi pare!Bine ca e sanatos si frumos ingerasul!Sa iti traisca si sa va bucurati de el si sa scapi de amintirea urata, sa poate veni si bb 2

Meli, aveam o presimtire ca baietel vei avea! Cred ca e tare mandru tati!

Adriana, ce dulce e Alexia

Alex, pozele cu masuta noastra le-ai vazut! Ce frumusica e domnisoara ta!

Co, weekend cat mai usor!

Pai da, fetelor, va dati seama ca nu am ratat o repriza de shopping intre doua alaptari, asa ca de ziua lui...C. Lui inca nu i-am luat cadou, dar mie mi-am gasit o gramadaDar el nu vrea nimic, cadoul lui a spus ca e sa isi schimbe masina!

Noi bine, crestem mari, Sofi e asa dragalasa, papa bine, de cele mai multe ori nu ajunge lapticul meu, oricat ne straduim si tot apelam la completare, sper totusi, chiar si asa sa luam tzitzi cat mai mult, cum s-a intamplat si cu Sara! A inceput sa mai ia in greutate, are falcute, face mutrite dulci, e din ce in ce mai activa. Sara e buna si intelegatoare, calda si iubitoare! Dar e si ea colpesita de dragostea noastra! A devenit mult mai apropiata de C, cu el face baita, adoarme de cele mai multe ori, ies impreuna afara!

V-am pupat! Azi il aniversam pe tati, asa ca Sofi va avea parte de primul ei chef

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Offfff dulcineea acum am citit prin ce ai trecut. eu nu pricep de ce nu se pot comporta omeneste. cat de mult conteaza o vorba buna. eu dupa multe povestiri urate am hotarat sa merg la particular. mi-am pus sotul, pe atunci prieten, sa jure ca o sa nasc la particular. si din fericire asa a fost. mare pacat ca in spitalele de stat e asa cum e apoi sa mai si zbiere la tine de mai ai puteri ar trebui sa ii tragi un picior si barbatii macar nu stiu prin ce dureri trec femeile dar o femeie medic (daca are copii)ar trebui sa stie. si parca tot ele is mai rele auzi tu! cica nu te doare. te prefaci. ce tampite.
Merg la galusca sa ne jucam, ma cheama cu chiuituri.

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina, mami de Alexandra (12 sept. 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Gabi LA MULTI ANI pt C si tot ce va doriti
si eu am fost la cumparaturi dar mai mult pt mamarutza ,atat de drag m i sa i cumpar hainute
Cred ca am vazut masuta voastra ...nu mi amintesc insa cum arata :(
EDITH drum bun si distractie frumoasa si eu sunt din Blaj
ALINA ce bine ca ti doarme grasunica atata
MELI lasa ca i bun si baietelul sa vezi ce grija o sa aiba de surioara lui

week end frumos fetelor

SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls

Mergi la inceput