Gravidutze si mamici de Cluj- 151
Raspunsuri - Pagina 14
dulcineea_cj spune:
si mie mi-a lasat un gust amar Muresan ,ce sa zic ? are experienta dar e implicat in prea multe si ...nu stiu Eu nu am sa-i reprosez decat ca nu avenit sa ma vada,dupa si pt ca a cam strigat la mine de cateva ori ...asta nu mi se pare ok Bine ca am scapat sanatosi amandoi 
Andrei Sorin 26.01.2010
ALEX29 spune:
DULCINEEA ai un baietel asa de frumossssss ,e tare scump ,felicitari mamico 

MELI la clinica din Grigorescu te ai dus?
baietel??iuhuuuu ce pereche frumoasa o sa ai 
pt mamicile ce alapteaza un articol f frumos
http://www.laptematern.ro/cms/front_content.php
SCUMPA MEA FETITA TIADRIS- 3 oct 2007
http://cluj-poze.scope.ro/thumbnails.php?album=61
http://family.webshots.com/album/572388417dqdSls
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dulcineea_cj nu stiu cum sa va pun linkul de la pozele cu bebe Sper sa fie bine asta http://www.flickr.com/photos/47195125@N02/ Andrei Sorin 26.01.2010 |
sa-ti traiasca puiutul..e tare dragalas...sa fiti sanatosi..in rest, toate trec...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
18+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
Meli, felicitari...orice ar fi, sanatos sa fie...
si da, trebuie sa ai mare grija de tine...asta e...dar timpul va trece asa de repede, ca in curand toate discutiile astea o sa fie de domeniul trecutului...![]()
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si
18+ cu 
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
antoni spune:
Dulcineea-vai, ai un blondut tare frumos,sa va traiasca, mi-ai facut pofta de un baietel,hihi.daca ai timp, pune te rog si o poza cu tine, ca n-am gasit, si sa am asa o imagine in fata mea cand iti scriu.daca vrei![]()
Alex-sotul s-ar bucura, eu tot fetita as fi vrut dar si baietelul e super ok, cumva mi-e groaza de baieteli, ce ma fac cand sunt adolescenti, fetele mai stiu cum gandesc atunci, dar baietii...hihi.nu la grigorescu, la policlinica pasteur.acum numai acolo-i o perioada ca a nascut de doar 3 saptamani si inca nu merge in rest.sa speram ca vor face o echipa care se va intelege,hihi.
Meli
13+ si
Timea-Larisa(08.07.2007)
antoni spune:
Andreea-stii cum se zice, Doamne da sa graiesti aur, sa ai dreptate, atat vreau s-o duc pana sa se nasca fara probleme...acum, ce pot eu incerc pe cat pot, ca na, mai e si piti, nu pot sta sfanta pe langa, fara sa mai misc, restul, nu mai depinde de mine.Eu asa simt ca D-zeu a vrut sarcina asta, El sper sa o si protejeze in procentul cat nu pot eu...
Meli
13+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
olivia_popa spune:
ai de mine Dulcineea,m-am brrrr toata...ai demine ce ma asteapta...deci sa inteleg ca trebuie sa stii sa iti pui bebe la san...pai eu nu stiu nik
...hai ca dau in nebuneala.
Vic,felitari pt flacau
19+
antoni spune:
Olivia-nu te panica, si noi am stiut tot atat si iata-ne cu bebei minunati, nimeni nu se naste stiind, invatam din mers.va fi bine mami, te va ajuta instinctul, crede-ma!![]()
Meli
13+ si
Timea-Larisa (08.07.2007)
kitzy spune:
Dulcineea ce blondut iiiii
Tare frumusel ii, sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos!!!
Meli ce fain ca o sa aveti pereche
Doamne ajuta sa duci sarcina cat mai mult si sa fie totul ok 
Olivia nu-ti fie teama, la timpul potrivit toate o sa vina din instinct, o sa vezi, la fel eram si eu, aveam mari dubii c-o sa fiu in stare sa ma ocup de un bb, eu care in viata mea n-am pus mana pe un bb macar, da sa-l mai si alaptez, schimb, baie etc, dar dupa ce-am nascut asa de natural a venit totul incat nu-ti vine a crede 
Poze Diana
Povestea nasterii
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008)