Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Neatza fetelor....va dau eu o cafelutza buna azi
Sa treaca usor si ziua de azi si sa vina weekendu ...yuppyyy...

Edith felicitari pt. liniutze. Sa Dea Domnu sa ai o sarcina usoara iar in toamna sa-ti vezi si tu minunea mica.

Adriana e totala ALexia cu perlele ei. Ma amuz totdeauna asa de bine. De Sara ne distram si noi cum "poceste" cuvintele. Cateodata stam si tot intrebam ce vrea sa zica pana ne lamurim de fapt ce zice. Dar e hazlie cum aproape toate lucrurile sunt ale "ei" in sensu: "cat meu" (colacul meu), "peta mea" (perna mea), "pati mea" (paturica mea), "cata mea" (cartea mea)... iar la Budapesta ii spune "Peta Buda".

Alex noi prin Eximtur am mers in Turcia. Deja vreti sa va luati bilete pt. la vara? S-au mai scumpit fata de anu trecut?

Elena si eu m-am chinuit mult cu Sara sa accepete biberonul. La inceput imi luam rezerva in biberon mai ales cand mai ieseam dar nu prea vroia asa ca tot la tzitzi apelam. Dar cand s-a terminat tzitzi la 7,5 luni si era musai sa-i dau completare, cam 2 sapt. m-am chinuit pana sa accepte. Asa ca pana cand stie ca este si tzitzi cred ca greu va accepta sticlutza. Mult succes!

Ioana cam imposibil ca ALees sa fie nascut in 12.12.2010....desi suna bine..

Mergi la inceput

Ralu da ce cuminte e Dienutza cum merge ea asa de mult pe jos. Sara ma dispera ca nu prea vrea. Rapid se plangoceste ca vrea in bratze. Iara spatele meu nu prea rezista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata!

Edith, felicitari pt cele 2 linute! sa ai o sarcina usoara!

Raluca, ai fetita mare deja...si eu m-am incumentat sa merg cu Eric pe jos, acu cateva zile, desi inainte nu vroia...si a mers fara sa se ceara in brate...am rasuflat usurata abia cand am ajuns acasa...ca de vroia in brate nu stiu ce ma faceam..

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

are mama 2 baieti..Stefanut si bb Mihaita :):)

Paula 17+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

EDITH, FELICITARI! Doamne ajuta sa fie bine pana la sfarsit!
Raluca, al meu e smecher..cu mine nu prea cere in brate sau dc cere si ii explic ca nu pot sa il iau ca e greu si ca el e baiat mare inceteaza. ta/su insa nu are deloc succes si e tare hamalit. :)

Mergi la inceput

Paula felicitari mami cu 3 baieti!!!!...pe tati l-ai uitat!

Mergi la inceput

ha ha..el e baiatul cel mare, o sa aiba cu cine juca fotbal..vai de burta lui..:):):) o sa/i scoata astia untu din el..

Paula cu Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

EDith, felicitari din suflet! Atat de tare m-am bucurat de vestea ta! Sa dea Domnul sa fie totul bine si sai aveti un bebelus sanatos!

Paula, felicitari mami de 2 baietei! Asta venind de la o mamica de 2 fetiteEu mereu am spus ca cel mai bine e sa fie frati de acelasi sex! Dar fiind dar de la Dumnezeu, ne bucuram orice ar fi!

Eu fug pana in oras, ca papusa e hranita, Sara ramane cu buni! Aseara am avut musafiri, asa haine moderne si frumoase a primit Sofi! Si prima rochita de la Co

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

Mergi la inceput

gabi , n-a vrut sa fie Sofi..:)si eu ma gandesc ca pt ei va fi mai bine, vor avea preocupari comune- sper, gen fotbal, sporturi, calculatoare, chefuri..
acu pt mine..na..poate ca ar fi fost bine si o fetita, sa am si eu cu cine palavragi cu orele la telefon la batraneti..da nah..poate o sa am noroc de nurori dragute :)

Paula cu Mihai 17+ si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

are mama 2 baieti..Stefanut si bb Mihaita :):)

haha...tot baiat zici? felicitari!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 18+ cu

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput