Gravidutze si mamici de Cluj- 151

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Edith, felicitari! Sa ai parte de o sarcina usoara si un bb sanataos!

Victo, bravo mami! Se bucura mamicile de fete!
Succes cu nurorile

Adriana, ce bandita e Alexia! Cum o cucereste pe buni, ca nu mai vrea la Cluj! Mama e topita cind zice P ca nu vrea la Cluj si sa mai stam la Bita(Bistra).
Ieri dimineata ii zicea lui R, ca "iar la cresa? Toata ziua la cresa! Vreau la mall!" Trebe sa ii scoatem mallu din cap... sa vina primavara sa avem si activiatti mai interesante.

Azi ma duc cu Patrick si sora mea la bunici! Fara tati. Conduc eu pina acolo! Sa va ginditi la noi sa ne mearga bine!

Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

adriana dragute replicile Alexiei , buni e super fericita cu o asemenea nepotica
pt tine mami , mai rezisti fara ea???

adith FELICITARI!!!!! SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS, SA FIE INTR0UN CEAS BUN
la ce dr mergi????acum sa o lasi mai moale cu munca

victofelicitari pt baietel
acum ai 2 baieti si un baietel
te vor pune la treaba nu gluma , cu 3 barbatei in casa

ioana p drum bun
si C ne spune mie si a Drgaos ca ar trebui sa ne mutam pe la mall

ralu pt fetita cuminte

ce ma bucur ca nu avem probleme asta cu bratele, de pe la 1,3 ani numai pe jos mergem fara carucior
iar acuma iarna zilnic merge cu tati la sanius prin padurile din preajma , tati e frant pe cand ajunge iar D ar mai merge are o rezistenta fantastica , ma tot gandesc unde sta atata energie

gaby deja iti faci decap

www.versu.ro/elenuta23-1405.html" target="_blank"> doar un clik pt un vot

Elena , mamica lui Dragos Stefan (9mai2007) si Iulia Anamaria (16 sept2009)

Mergi la inceput

am terminat papica pana a venit tati acasa, iar acum baieti au plecat in excursie cu saniuta si eu astept sa se mai incalzeasca sa ies cu Iuli afara , ieri a fost foarte placut dar azi e mai rece...brrr

ada ai gasit ceva locatii pt petrecere???

cine imi da si mie site de la bazinul de pe campului, as vrea sa merg si cu IUlia la baitza
multumesc

o zi placuta va doresc

andreea felicitari pt minivacanta in 2
pt fetita cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adab spune:

Elena uite aici site-ul: babyswim.ro. Azi dupa masa merg sa vad Casuta Veseliei pe. A. Muresanu. Ma gandesc mult la Clubul Disney de langa Infectioase. Zilele astea tre sa ma decid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Buna,fetelor !
in sfarsit am putut intra si eu un pic pe la voi :)Suntem bine De 3 zile nu mai luam sticluta si nici completare Nu ca mami ar avea suficient laptic,dar mai bine ne chinuim un pic si reusim fara lapte praf Ne trezim din 2 in 2 ore sau la 3 ore(in cel mai fericit caz)Suntem tare fomistiFacem mult kakiNu ne-a cazut inca buricelul Dar nu mai are mult
Ce sa va mai zic fetelor ? sunt f obosita Ieri ce am mai reusit sa adorm Si azi noapte reprize de cate o ora Ca pana ieri nu am reusit sa adorm deloc Si alaltaieri noapte am lesinat de 2 ori si mi-a curs sange din nas Oboseala Azi ma simt un pic mai bine

40+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

ce sa va zic despre nastere ? am nascut cu Dr Muresan Care dupa nastere nu m-a vizitat decat o data Poate nu a fost multumit de onorariu ... Asta e Eu i-am dat 100 de euro Atat mi-am permis
M-am internat luni pe la 12 m-au pus pe antibiotic Aveam membranele fisurate si curgea din vcand in cand lichid amniotic Dureri nu aveam decat foarte rar si asa ca si crampele menstruale dar suportabile Apoi au inceput sa se inteteasca Dar seara la ora 23 au inceput sa fie insuportabile Din 3 in 3 minute Culmea ca nu erau contractii Medicii le-au numit dureri de fixare Asa am tinut-o toata noaptea Cu dureri insuportabile Mi-au spus ca e inutil sa iau calmante Nu va trece Pe la 3 noaptea medicul de garda m-a pus pe masa Aveam dilatatie 1 cm Sa mor de ciuda Toata noaptea m-am plimbat Dimineata au inceput sa se rareasca durerile Dar si cand veneau ...groaznic de dureroase Pe la 11.30 m-a pus Muresan pe masa Am urlat de durere,a cam strigat la mine Ma durea orice imi facea Cred ca si daca respira catre mine m-ar fi durut Dilatatie 2-3 cm Imi venea sa urlu Imi zice ca la ora 14 sa urc sus la sala de nasteri II amintesc ca vreau peridurala ca dupa noaptea asta nedormita nu mai sunt in stare de nimic Imi spune ca da,la dilatatie 4 punem peridurala Ma pun cuminte in patul meu si astept ora 14 cu aceleasi dureri groaznice Pe la 14.30 vad ca toata lumea a uitat de mine,merg in camera asistentelor Si atunci isi amintesc ca da,trebuie sa urc sus In fine,imi fac bagajul si urc Ajung in sala de nasteri,ma primeste o moasa scortoasa si ii spun ca dr Muresan a zis sa urc si ca ar tb sa am cam 3-4 cm dilatatie IN scarba imi zice sa ma intind,imi da chilotii jos si Control Acici sunt doar 2 cm Asa ca degeaba ai uracat sus Si nu te cred ca te doare Astea nu sunt dureri O msa vezi tu mai incolo !imi spune ea nervoasa Bine,zic eu Strang din dinti,ma zvarcolesc in pat si atat Pe la 16.15 apare Muresan,eu tot in acelasi stadiu O intreaba pe moasa de mine Si ma pune pe masa "aici e dilatatie de 3-4 cm,draga" Ii spune moasei Ea lasa capul in jos "La ora 17 chemati anestezistul sa puna peridurala si o perfuzie cu occitocina "Si asa a fost Pe la 17.30 mi-au pus peridurala si in acelasi timp,perfuzia Aveam in sfarsit contractii dar nu le simteam dureroase Dar in schimb simteam durerile acelea"de fixare " ingrozitoare Ma zvarcoleam in pat de durere Plangeam si strangeam din dinti Vine moasa nervoasa intrebandu-ma ce ma mai doare O auzeam pe hol,cum susoteste rezidentilor ca nu ma doare nimic...In fine Asa ma dus-o pana la ora 19 MA durea ingrozitor La ora 19 a venit alta moasa(Sa-i dea D-zeu sanatate)pe la 19.30 eram terminata de dureri Aveam 6 cm dilatatie Atunci am cedat psihic Am inceput sa plang si sa ma rog de moasa sa-mi faca cezarianaca eu nu mai suport durerile Nu mai judecam logic A venit si medicul de garda Dr Doina Vinti(o femeie extraordinar de calma si blanda)si medicul anestezist si toate 3 vorbeau f calm si frumos cu mine si incercau sa ma lamureasca ca cezariana nu e o solutie buna Ca voireusi sa nasc natural Dr anestezist mi-a mai dat o doza de anestezic De dsata asta mai mare Si a inceput sa fie bine Nu mai simteam "durerile de fixare "simteam contractiile dar nu dureroase tare Pe la ora 20.30 mi-a dat moasa o injectie si m-am dilatat 10 cm Acum urma greul,nu cobora capul copilasului, dar aveam zambetul pe buze Stiam ca nu mai e mult si ca trebuie sa reusesc M-a pus pe wc(cel mai confortabil wc din viata mea )apoi sa sar pe minge Mai venea Muresan si ma verifica Groaznic Uf (mai avea o nastere )Si asa ma sfatuia moasa cum sa imping Doamne ciuda imi mera ca nu impingeam bine Nu imi venea sa imping In timp ce toti erau la nasterea cealalta,am inceput sa ma prind cam cum sta treaba cu impinsul si imping eu ce imping,de 4 ori pe o contractie Si vine moasa"hai repede pe masa ca tu acum nasti"La care o dr rezidenta exclama Ce inseamna sa se enerveze o femeie Si m-a urcat pe masa si in 15 minute a iesit Andrei-Sorin Ingerasul meu blond Ma intreaba Muresam Cu cine seamana doamna ?la care eu f nervoasa Cu mine,ca eu l-am facutam ras toti cu lacrimi

40+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adab

Elena uite aici site-ul: babyswim.ro. Azi dupa masa merg sa vad Casuta Veseliei pe. A. Muresanu. Ma gandesc mult la Clubul Disney de langa Infectioase. Zilele astea tre sa ma decid.

Ada si Sara-Denisa (27.02.2008)
http://community.webshots.com/user/adabutus

mersi mult

Mergi la inceput

si ar mai fi povestea de dupa cand plangeam non stop Imi puneam copilul la san si nu curgea nimic,si iar plangeam si nu dormeam si tot asa Frustrant Mi-a fost teama ca ajung in depresia postnatala Nu stiam sa-mi pun copilul la san,imiera teama sa pun mana pe el PArca era un bibelou pretios si imi era frica sa nu-i fac ceva rau Dintr-o data nu mai stiam nimic din ce am citit si totul era negru...dar am trecut si de asta Acum incercam sa ne acomodam
gata Fug sa pap ca imediat se trezeste mogaldeata mica si eusunt nemancata
va pup

40+ Andrei Sorin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Dulcineea imi pare rau c-ai trecut prin asa ceva, din pacate am auzit multe de Muresan care nu foarte bune, eu una n-as naste cu el nici moarta. Dr cu care nascut eu, a fost de nota 10, m-a vizitat zilnic chiar daca nu-i dadusem banii pt ca n-a vrut sa-i ia inainte sa ne externam, nu s-a enervat pe mine, s-a comportat exemplar.
Dar important e ca sunteti bine, felicitari pt mogaldeata mica si sa ne arati si noua niste pozici cand ai timp

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariandra spune:

EDITH - Ma bucur tare mult pentru tine si Doamne ajuta sa fie totul bine si sa traiesti cu intensitate clipele minunate alaturi de un copilas sanatos si binecuvantat!

IOANA - da, la insistentele lui D ne-am permis o escapada in 2 .Trebuie sa recunosc, nu sunt obisnuita cu astfel de momente; eram tot timpul in alerta, in criza de timp.Noroc de sotiorul meu care ma mai pondera.

Mergi la inceput