*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (100)*

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicutelor!
Mirtha, Laura multumesc pt referintele cu privire la cartea cu Copiii sunt din rai. Mai auzisem de ea, intentionam s-o iau si uitasem. Mi-ati adus aminte..
Am vazut ca se vorbea de program de masa. Noua ni s-au cam dat mesele peste cap. Durerile de gingii sunt probabil mult mai mari de o perioada incoace, pentru ca pana si painea o scuipa uneori. E pofticios, cere mereu din ce vede, iar de obicei manca ceea ce cerea. Acum scuipa si ma indoiesc ca sunt mofturi asa dintr-o data. N-am insistat, cu toate ca si-a redus la mai mult de jumatate mesele.
Cand va aud vorbind de dantura va invidiez. El cu 4 dinti si dureri de gingii, ar bea numai apa daca ar putea.
Bertha pup dulce un baietel intelegator! Ai o minune de copil, spune niste lucruri foarte intelepte, cred ca o un deliciu sa stai de vorba cu el! Imi pare rau ca nu-l poti duce la gradi, dar te inteleg. Eu am noroc ca acum m-am mutat la doar 5 minute de scoala, pentru ca din pacate n-am optiunea de a-l duce cand vreau si ar fi fost cumplit. Cu vremea asta, oricum am facut muschi cu Luca in brate, ca nu pot scoate carutul si asa m-as infige intr-o crema sa-mi masez mana ca ma doare..dar nu pot, ca are contraindicatii pentru alaptat..
Babyzapi pup istetul mic! Aveti grija sa nu iasa in vreo zi..
Anca te inteleg cu mancatul. Vorba Mirthei, da-i o perioada ce stii ca-i place mai mult, si-si va reveni ea! Multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!
Laura spor la bucatareala! Azi sunt hotarata sa fac si eu o placinta cu mere, ca n-am mai facut de multa vreme..
Mirtha felicitari pentru canin! Pup dulce zanica mica si frumoasa!
Loryd ma bucur ca reusesti sa intrii mai des! Papa bine printesica ta, s-o tina tot asa!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

anca ,pfuuu si la noi e problema cu mancarea...sunt 2 saptamani de cand mananca doar biberoane de lapte cu biscuiti sau cereale...sunt prastie...ii pregatesc zilnic mancarica si totul ajunge aruncat in chiuveta...dinti care erup n-are(cred) ca e vesel si topaie ca o capra ...ce sa zic...uite mama imi spune chiar acum ca si io eram asa, pana la 3 ani am mancat numai paine goala ,lapte si slanina.dar io mor ma cand imi intoarce capul ca nu vrea.numai la soacra-mea manca orice.dilema.paote o simte mai stapana pe ea ,sigura de ea...in mod natural..io ma prefac ca sunt calma ca de fapt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Si ca tot bantui pe net (cat mai doarme Luca), vreau sa fac prezenta, ca asa nu se mai poate...

Imi e dor de o multime de mamicute care ori abia mai intra, ori nu mai intra deloc.

Haideti fetelor, promit sa fac astazi placinta aia de mere, o servesc cu o cafea calda sau cu un suc, ce preferati.

Asa ca...Olivia, Alra, BraveGirl, Anes, Darling, Z_Iulia, Leeloo, Brie, Diana21, Dandusa, Diamisha, Hera25, Flowers, Simona1402, Miky01,Wndyctygirl, Alexa1983, VonHelen, Alé, Stewie, Julia16, Vrabiuta, Sorvint.... si lista poate continua...

Imi doresc sa stiu ce faceti, ce va fac puiutii, cum evolueaza, ce descoperiri au mai facut, cum faceti fata situatiilor care apar...intr-un cuvant, imi doresc sa comunicam mai des!!!

Poate ar trebui sa ne punem si un motto si sa ne aducem aminte de el...ceva de genul....e posibil sa nu fie toata lumea de acord cu tine si s-ar putea sa gaseasca fiecare o cale care sa fie diferita de a ta, de a explica o situatie sau de a da un sfat...cu toate astea, nu ne impiedica sa ascultam puncte de vedere diferite, suntem persoane educate care incercam sa educam niste "omuleti"...deci echilibrul trebuie sa vina de la noi inspre ei si nu invers.

Sigur, multa lume n-a mai intrat din lipsa de timp, dar ar fi placut ca la o vreme sa mai aflam vesti!

Va pup dulce pe toate, nu numai pe cele pe care le-am "strigat" mai sus...cum spuneam lista e lunga, dar nu mai nominalizez, cu riscul sa se simta cineva dat la o parte...si va astept!

poze aniversare 1 an

"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Azi iar am bucatarit si frecat casa toata ziua dar am ajuns si pe la calculator. Mare minune zau! Mai am in plan tot o prajitura cu mere - mi-a facut poftaAmalia - apoi o baie fierbinte si gata si ziua de azi. Mai aveam in plan sa gatesc ceva si pt maine dar mi-a trecut cheful, ramane pe maine.
Amalia - cu Lory n-am avut niciodata probleme cu mancarea , ba chiar o mai limitam ca ea ar manca non-stop. Termina portia ei si daca ne vede bagand ceva in gura e tot un tipat.. E tare pofticioasa.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
http://family.webshots.com/album/576435672rnrcpM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

si pentru ca tot mi-am facut azi de cap la calculator am mai pus cateva poze
http://community.webshots.com/album/576639804yQMQKu0

Fug la prajitureala . Va invit cand e gata.

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Anca deci daca o sa aiba ocazia sa se cunoasca puiutii nostri o sa vorbeasca intre ei ca pestii . Cu mancarica nu stiuce sfat sa-ti dau ca nu am avut pb cu mancarica. Pup dulce si sa fie o perioada foate scurta.
Amalia vleau si eu placinta.....bag o felie de cozonac

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Isabela & Raphael Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Desi Amalia nu m-a mentionat , eu ma simt cu musca pe caciula si vin la raport, asta pt ca e weekend si am un pic de timp pentru mine. In timpul saptamanii nu am pur si simplu timp sa stau la calc si nici voie, se pare, pentru ca vine Victor si ma ridica de pe scaun in secunda 2..asta e, s-a schimbat sefu'

Dimineata deschid calculatorul si ramane asa toata ziua, inclusiv forumul, pe care apuc sa-l mai citesc seara sau ziua printre picaturi in timpul reprizelor de somn ale lui Victor.

Asa..sa va mai povestesc de el..nu stiu cu ce sa incep..e o avalansa de energie, rasete, vorbe pe intelesul nostru si nu numai, are resurse inepuizabile in a gasi tot timpul ceva de facut, mai ales prostioare..ne umple casa si sufletele cu atata fericire si buna dispozitie incat toata ziua dam in mintea lui, ne jucam si incercam sa il stimulam cat mai mult pentru a descoperi tot ce-i poate creierasul ..ziua eu, seara vine tati de la serviciu si preia stafeta..are o multime de jucarii pe care le luam la rand in fiecare zi, carti cu tot felul de animalute, masini, lucruri de toate felurile, le stie pe toate, mi le arata, imita multe dintre ele, in fiecare zi ma uimeste cu inca o achizitie..e dragastos si un alintat..

Am citit zilele astea si am vazut ca se discuta subiecte taare interesante, noi deja l-am inscris la cresa pentru anul viitor din ianuarie, 2 zile pe saptamana, am observat ca ii plac mult copiii, chiuie si e asa fericit cand ii vede, se duce la ei si ii analizeaza atent, sper sa se simta bine si la cresa, oricum mai e un an pana atunci..

Ma bucur ca Zibe se simte bine, am fost alaturi de voi si m-am rugat pentru ea, multi cozonacei au fost bolnaviori, dar trece si iarna, mai e putin..mamicile sa mai reziste, ei sunt puternici, dragii de ei

S-a discutat de mancare, eu de curand am descoperit la tv un program CuisineTv, e o sursa de idei minunata, urmaresc emisiunile si pot vedea cum se prepara mancarea si pe site gasesc retetele ca sa nu stau sa le scriu, n-as avea nici o sansa oricat m-am stradui, deja cand ma intereseaza o anumita reteta trebuie sa fac eforturi teribile sa-l tin ocupat in living 15-30 min cat e emisiunea..incerc sa pun la celalalt subiect o reteta de crepe pentru copilasi si nu numai, e foarte usoara si gustoasa, pentru cine mai e interesat..aa si o supa crema de legume..arata foarte apetisant..gata, ma duc sa scriu retetele, dau de stire cand termin..

Pupici la toata gasca

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Am pus retetele si, daca tot eram in priza, am mai adaugat o reteta de biscuiti foarte buni..http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=145691&whichpage=3

Weekend placut tuturor!

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

“Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

NEBUNICA, ne bucuram sa auzim noutati din Elvetia! Multumim pentru retete, le-am si printat pentru ca imi suna foarte bine pentru mofturoasa mea si pt mancaciosul de Raducu! Lor le plac biscuitii, iar clatite... au papat azi cu pofta, le-am facut clatite cu branza, dar dupa o reteta data de pediatra (in loc sa le fac in ultei, am incorporat in aluat o lingura de ulei si le-am pus direct in teflon. Au iesit f. fragede si gustoase, le-am servit cu umplutura de branza facuta cu "perle de branza"... foarte bun).

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Tocmai mi-am cantarit cozonacica si am constatat ca a pus pe ea 500g in nici o luna. Grasa nu pare (11,7 kg) da' totusi parca e mult sa puna atat intr-o luna. E drept ca s-a si lugit foarte mult, deja nu prea mai incape in sacul de dormit pt 90 cm. Sa vedem luna viitoare.

Mergi la inceput