Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 18
andira spune:
Ioana - eu nu le-am spus nimic dinainte (referitor la cererea de compensare), eu m-am dus cu ea direct facuta si in caz ca nu stiau de ea, le ceream numar de inregistrare pe cerere, le-o puneam in brate si le lasam sa se lamureasca singure.
In caz de refuz ar fi trebuit sa-mi scrie pe cerere motivul, si asa ai un document cu care sa te duci la ITM sa ceri explicatii.
Faptul ca ti-au zis ca depinde ce prevede contractul - e clar ca nu prea stiu cu ce se mananca legislatia muncii. Nu contractul individual dicteaza in ultima faza, ci Contractele Colective de munca si Codul Muncii. CIM nu are cum sa cuprinda tot.
Eu zic ca e mai bine sa le iei prin surprindere. ![]()
Babyangel, Oana - multumesc 
30+
cenia spune:
helou! sunteti harnicute rau! la noi e cald nu e de tricou dar arpoape! dar aici e desert, deci nu se pune!
Eu am pompa MEDELA electrica simpla (nu dubla) si sunt foarte multumita fiindca pot citi, naviga pe internet, nu imi oboseste mina nu ma concentrez sa dau la pompa manuala, esi am avut in Romania si mi se paruse foarte buna dar nu porbasem electrica. acum nu m-as intoarce la electrica din cauza ce v-am scris si din cauza timpului pe care il injumatatesti sau chiar scoti mult mai repede laptic decit la cea manuala. daca ai lapte putin e ok, scoti rapid, dar daca ai mult cum am avut eu, atunci ti-ai dori una electrica si dubla , profesionista, care am inchiriat-o o luna si am ramas profund impresionata de performante si e faptul canu te durea deloc.
am mai avut una dubla dar durea foarte tare si cea care mi-a dat-o m-a anuntat ca asa o sa fie! aici daca cumperi pompa nu o mai poti returna daca ai deschis-o.
cea manuala am lasat-o cumnatei si-a cumparat electrica Philips Avent, si nu a mai folosit-e pe cea manuala.
Azi am facut aco 4D a fost o experienta frumoasa, am vazut bebelina Sophia care se ascundea dupa placenta, mi-a dat sa maninc ciocolata ca sa se agite si sa poate prinde poze ale profilului si fetei. am un cearsaf mare cu poze dar era cordonul in fata, a scos cordonul si a zis ca nu e cea mai fidela imagine, dar ne-a incintat sa vedem ca seamana perfect cu ceilalti doi copii, care parca is gemeni!
asa seamana unii frati intre ei, numai ii vezi si zici ca-s ai lui cutare si unii frati nu seamana deloc. se pare ca noi avem un sigur sablon dupa care facem copii.
am dureri de burta, intro parte de sus pina jos, a zis ca e un muschi si ca o sa imi treaca. daca eram in Ro mai primeam ceva pastile, aici te consoleaza si ramii cu atit!
cercei : no way!
si eu am probleme cu somnul. nu stiu ce am de nu dorm. pe partea stinga nu ma lasa bebe deloc sa sau atita ma bate pina schimb pozitia.
va las sper sa mai revin mai des acum cu inmultirea nasterilor si numai burtici nedureroase pina la termen va urez.
Cenia 31 saptamini + Naomi 22 luni+ David 4 ani
babyangel spune:
'neata fetele,
Oana mersi de cafeluta
, si ma tenteaza rau niste clatite umplute cu Nutela si biscuiti-reteta Ellei
Despre pompe, eu stiu ca cele de la Avent cu maner sunt super bune..din aia voi avea si eu.
Despre cercei la mine nu e cazul..dar intr-adevar fetitele nou nascute sunt caraghioase cu cercei, pt par asa de mari in urechiusele lor
..Dar daca as fi avut fetita, totusi i-as fi facut gauri, dar nu in maternitate, ci la un salon, cu pistol.
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
greenfrog spune:
Buna dimineata,
Oana multumim pentru invitatie, de dimineata m-am repezit si eu la o cana de lapte cu cafea decofeinizata. Maine inainte de ecografie cred ca bag si eu niste ciocolata ca sa avem sansa sa il vedem pe bebe, ultimele doua ecografii a dormit bustean cu spatele la noi. Cum de nu m-am gandit mai devreme
?
36+
Petru Gabriel
freedelia spune:
Fetelor, am contractii la 10 minute, nu foarte dureroase, cam cum erau si la Jodie (din cate imi amintesc cel putin). Si sunt si deranjata la stomac, cum am fost si atunci... Hmmm, mi-e o lene sa ma duc la spital... adica mi-e sa nu ma duc degeaba, mi-e lene de tot procesul dinainte -- sa ma apuc acum sa fac dush, sa ma rad, sa imi termin bagajul... daca nu e nimic...
Va tin la curent... nu cred ca pot sa va trimit mesaje, dar daca e cineva prin zona, poate imi trimiteti si mie pe pm vreo cateva numere de telefon si incerc...
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
kossir spune:
Buna dimineata,
Oana te refuz cu cafeaua de data asta, merg la analize imediat si stii cum e
.
Andra bine ai venit acasa, sper sa va acomodati repede, iar bebe Ianis sa fie un mancacios, somnoros si iubacios 
.
Stefimic eu zic ca stie dr. ce face, sau macar asa sper. Oricum eu cred ca Ioana va sti cand trebuie sa vina, ca vrea sau nu doamna dr. 
Partea proasta e ca eu te inteleg perfect cum te simti si cat de mult iti doresti sa ajungi la liman. Daca te consoleaza cu ceva gandeste-te ca si eu, mai e Delia, mai suntem asa si incercam impreuna sa rezistam eroic 

Fetelor ieri am gasit si eu o perna de alaptat, dar e altfel decat am vazut pana acum. O sa-i fac poza, e interesanta.
Va pupic pe toate, nu am timp sa nominalizez, dar promit sa revin 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
36+
Sofia Maria
http://community.webshots.com/user/kosscar
mihaelagrosan spune:
Buna dimineata!
Freedelia nu-mi spune ca si tu!!! Ai doar 34 saptamani, e prea devreme. Oricum tin pumnii, spune-ne daca se inrautateste treaba.
Fetelor va rog, explicati-mi si mie ce-i compensatia aia de 15% si salariul mediu, dar va rog exact ca pt. prosti ca eu sunt tuta cand e vorba de asa ceva. Ce anume ar trebui sa cer?
Mihaela
31+ cu Angela Ioana si
Elena Maria (9 aug 2006)
stefimic spune:
buna dimineata, multam fetelor pentru incurajari, sper sa pot rezista pana la final, daca asa vrea n-am ce face.
DELIA tu vrei sa ma sperii, mai da-ne de veste ce ai faci si daca e ceva macar la tine sa apucam sa pune agitatele.
oricum curaj mamico, daca bebe vrea sa vina.

cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
37+
IOANA
freedelia spune:
Am 35+ dar n-am mai schimbat semnatura. Io stiu dca e devreme sau nu?? Bebe era cam mic ultima data, avea 2100g acum o saptamana, o fi ajuns la 2300, 2400 -- nu stiu. Am contractii cam la 10 minute dar nu dor prea tare -- mai frate cum oi putea sa uiti de la o sarcina la alta????
Stau pe aici si astept sa vad ce si cum, cu ochii pe ceas.
34+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE
stefimic spune:
CARMEN sper sa vi cu rezultate bune si sa stii ca ai dreptate cum zicea si OANA ieri macar stim ca suntem in luna in care ne intalnim puiutii.
n-am fost asa stresata la STEFAN pentru ca mai speram sa nasc normal, dar acum daca tot stiu ca va fi cezariana credeam ca o conving sa ma opereze mai devreme, si mai ales vroiam cand era de garda, dar vom mai vedea.
ANDRA ma bucur ca ati ajuns acasa, sa aveti o acomodare cat mai placuta si linistita, sa papati laptic mult si sa fiti cumintei, fara colici.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
37+
IOANA