Bravo Ramy77!!! Iepurasi de Mar-Apr 2010 (88)
Raspunsuri - Pagina 17
oanaiacovita spune:
Michelle am trimis cele 2 melodii pe contul comun.
Roxana ce simpatic Ivan.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
andira spune:
Uraa - de azi sunt in prenatal!!!
Binenteles ca dr, capoasa initial, mi-a zis ca pot intra in prenatal de-abia pe 10 feb.
I-am spus insa ca fac oricum cezariana pe 31 martie din cauza de praevia (imi pregatisem textul de acasa), asa ca mi-a dat de azi. ![]()
Aveam si extrasul din lege la mine, pentru orice eventualitate, dar am zis s-o abordez mai intai frumos, si sa-i arat ca torc ca o matza blanda la ce-mi spune ea. Asa ca am reusit
.
L-am dus la servici, cu tot cu cererea de compensare pt cei 15% din brut.
Fetele de la noi de la HR stiu foarte bine de legea asta, n-a fost absolut nici o problema, si pe aceeasi cerere am trecut si solicitarea pentru salariul mediu pe unitate pentru nastere. Singura chestie e ca le voi primi pe amandoua dupa ce se termina cele 126 zile. Nu e nici o problema, bine ca le primesc.
Child - deci compensarea este pentru brut, nu net, daca vrei sa o iei, trebuie sa o ceri.
Ioanact - cred ca toata lumea poate beneficia de ea, cu conditia sa stie de legea asta
.
I-am luat si scaunel de masina lui Nati, este exact verdele - brotacel pe care vi-l aratasem saptamana trecuta. Acum ramane doar sa facem proba cu scoica, si cele 2 scaune.
Am dus si masina in service, pentru niste zgarieturi pe aripa, ca si-asa nu ieseam cu ea, si noroc ca m-a ajutat sotul. Am condus eu masina lui pana acolo, si el pe a noastra, ca sa avem cu ce sa ne intoarcem. Daca nu era el acasa, nu prea faceam miscarea, ca nu ma incumetam sa o scot pe a noastra pe gheata din spatele blocului. Asa, l-am pus pe el
.
Deci am avut o zi plina. Macar am facut tot ce ne-am propus, urmatoarele zile nu mai scot nasul afara
.
Scuze ca nu mai raspund, dar trebuie ma duc in pat, ca mi-e ca am exagerat nitel azi.
30+
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andira Uraa - de azi sunt in prenatal!!! Binenteles ca dr, capoasa initial, mi-a zis ca pot intra in prenatal de-abia pe 10 feb. I-am spus insa ca fac oricum cezariana pe 31 martie din cauza de praevia (imi pregatisem textul de acasa), asa ca mi-a dat de azi. Aveam si extrasul din lege la mine, pentru orice eventualitate, dar am zis s-o abordez mai intai frumos, si sa-i arat ca torc ca o matza blanda la ce-mi spune ea. Asa ca am reusit L-am dus la servici, cu tot cu cererea de compensare pt cei 15% din brut. Fetele de la noi de la HR stiu foarte bine de legea asta, n-a fost absolut nici o problema, si pe aceeasi cerere am trecut si solicitarea pentru salariul mediu pe unitate pentru nastere. Singura chestie e ca le voi primi pe amandoua dupa ce se termina cele 126 zile. Nu e nici o problema, bine ca le primesc. Ioanact - cred ca toata lumea poate beneficia de ea, cu conditia sa stie de legea asta 30+ |
Sper sa primesc si eu..
Azi am sunat la mine la servici si am vb cu o colega de la salarizare (ca sotul uitase sa lase ceea ce i-am printat), si am vb cu ea (i-am trimis si mail cu cele 2 link-uri) si a spus ca nu stie nimic
, sa se mai documenteze.Pe 15 sau 16 cand voi duce concediul prenatal atunci voi avea si cererea cu mine, sper sa fie de acord..
Aaa.. mi-a zis ca depinde ce prevede contractul, dar din cate am inteles din lege, nu conteaza ce prevede contractul ci ca asta e o lege, care tb aplicata.
Voi vedea ce voi rezolva si eu.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justina
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
29+
- JustinaDOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
babyangel spune:
Andira
in sfarsit vei fi mai libera si mai linistita. Super!!
Oana esti oficial in luna a 9-a
..se zice ca deja poti naste oricand fara nici un stress
S-ar putea sa ma manance pielea de la "nervi" ca ma simt si eu mai agitata de vreo saptamana si lipsita de rabdare
Anca

cu
Codrin Fabian in 35 saptamani
AMR 5+ saptamani!!!

si mami de
Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca
stefimic spune:
buna sera fetelor, am fost si noi mai devreme la dr.
am venit tare suparata, nu vrea sa o scoatem mai devreme de termen, a preferat sa-mi sea mie tratament pentru tensiune.
am facut si echo si mandra mea are cu multicel peste 3 kg, a zis ca va avea tot peste 4 kg pana la final, ea este bine s-a dezvoltat foarte frumos, dar este o chestie care m-a nelinisteste, placenta este matura deja, v-ati confruntat cu asa ceva? nu este prea mult sa o mai tinem pana la termen adica inca 3 saptamani.
eu stiam ca daca placenta este matura nu mai ia in greutate si ii este mai bine afara.
voi ce stiti?
in rest a ramas tot ca ea, cica nu vrea sa stau cu cea mmica la terapie, asa ca ne vedem pe 9 la monitorizare in spital si vom vedea atunci ce va hotari.
cata mami de STEFAN(9.03.2007) si
37+
IOANA
child spune:
ANDIRA multumesc de informatie, o sa urmaresc cand iau salariul cum sta situatia.
Zilele astea mai mult o sa va citesc, sunt ocupata, e sesiune si fac evaluarea studentilor, cu toate ca sunt in prenetal 
Va pup
34+ 
dayanara spune:
stefi nu stiu ce sa zic, poate stie doctorul mai bine de ce vrea s.o scoata la termen
despre placenta pot sa.ti spun ca la prima sarcina in 33 de saptamani sau 34 placenta era gradul 3, am nascut la 42 de saptamani...
roxana
32
silvana aroa si
ivan leonard(2.12.2006)
POZE
asteropipan spune:
OANA s-ar putea sa ai dreptate.si mie mi se pare ca a cazut putin burtica.
apropos, vroiam sa te intreb ce fel de pompa de san ai cumparat.daca nu ma insel, parca tu spuneai ca ai luat gen seringa.
nu stiu ce sa fac.2 prietene si nasa de cununie m-au sfatuit sa cumpar marca MEDELA.si nu cea electronica ci cea manuala care e gen seringa.habar nu am ce sa fac.eu inainte ma gandeam la AVENT dar nasa mea care e la al 2lea copil si care are farmacie mi-a zis ca MEDELA ar fi cea mai buna.ca cica le-ar fi incercat pe toate.
fetelor daca ma puteti ajuta cu vreun raspuns la dilema mea,va rog sa o faceti.
33 +
AMR 6
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
GabyHila spune:
Si pentru ca astept sa mi se sterilizeze pompa si mai am ceva timp, iti raspund eu cu ce am luat eu: Philips Avent manuala.
Si nu varianta siringa, varianta cu maner. Probabil daca as fi avut de unde sa cumpar Medela as fi luat, dar tot varianata cu maner si manuala. De ce? pt ca e facuta in Elvetia si imi plac toate chestiile lor:)
Bubu a mea a terminat un san de supt si astalalt ioc... asa ca recurgem la varianta mulgatoare:))
In 6 saptamani ne intalnim cu Joy:)
oanaiacovita spune:
Neata!
Noi ne-am intors la vechile obiceiuri cu nesomnul.
Va servesc cu o
si langa o portie de clatite umplute cu ce vrea fiecare.
Andira ma bucur ca ai rezolvat cu prenatalul si cu masina.
Cata depinde ce grad de maturare are placenta. O sa vezi pe 9 cand mergi daca bebe a luat in greutate, daca nu, inseamna ca placenta nu isi mai face treaba. Oricum nasterea se poate produce inainte, nu neaparat trebuie sa stai pana pe 23.
Alina2 eu am primit pompa de la o prietena, e de la primii pasi. Daca chiar o sa am nevoie de pompa si asta nu e buna o sa imi comand un Philips Avent de pe site-ul ce i l-am aratat Denisei.
Eu am auzit ca Medela sunt f bune, dar nu stiu pe nimeni apropiat sa aiba.
Gaby cum doarme Joy noaptea?
Sa iti schimbi semntura.![]()

Eu incerc sa mai bag un somnic. Revin.
Oana
36+
Eric Nicholas
AMR 3+(sau mai putin)
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic 
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!