Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 6
bubu30 spune:
Te-am intrebat ca sa stiu la ce sa ma astept, ca eu folosesc doar de ieri
azi l-am tinut vreo 7-8 ore in total pe ambii, si deja am butonei formati si nu imi vine sa cred. Nu sunt asa lungi ca si atunci cand e dispozitivul pe ei, dar raman formati macar dupa ce il scot
si eu pot sa il mai port doar 3 sapt, din luna a 7-a nu mai e voie, si acum sunt curioasa daca in ultimele luni cand nu il mai pot purta nu se retrag de tot butonasii , sa fie ca inainte, ca atunci chiar o sa fiu dezamagita
referitor la pret ai mare dreptate. eu am dat pe el + taxa curier +taxa ramburs 200 lei
cam piperat pt. cat il pot folosi - 3 sapt si jumatate
Ruxi 23 + cu
n_a_n_a spune:
Ruxi, o sa putem folosi din plin dupa ce terminam de alaptat! Sa nu mai avem aceleasi probleme la bebe 2. Si cateva minutele inainte de alaptat, daca nu va curge lapticul prea tare ...
Nana 24+ cuIubirici
arturicii spune:
Ha! 90 de clatite in total....
Is varza
Mai am si de facut ordine in casa; nu de alta insa sa aiba maine ce dezordine sa se faca.
Somn usor!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+
n_a_n_a spune:
Eu zic sa faci o pauza... macar o ora sa-ti tragi sufletul! Pune-te in pat sau pe un fotoliu, dar stai cu picioarele sus.
Nana 24+ cuIubirici
Madamar spune:
Nana: se pare ca noi avem baietel si miscarile lui sunt mai fotbalistice! Asa si-a extins programul de alergare si de facut extensii, ca ma mir si eu!:) bineinteles ca ma bucur ca se misca si ca e activ insa imi faceam griji sa nu fie ceva de rau, ca uneori doare cind ajunge pe-acolo cu piciorutzele!:)
Noapte buna, pe miine! a venit si la noi mos ene...intr-un final!
Mary 23+
evolutia lui bebe
„Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea între cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecaruia întreaga”
Reallaura spune:
Iar insomnie. Peste 3 luni o sa plang dupa orele astea pierdute de somn. MIrcea e la soacramea si mor de dorul lui, dar maine plecam dimineata si ne-a fost greu sa-l trambalam si pe el.
Am facut iar un mare shopping in KIABI, pentru fetitza mai mult , maine vreau sa mai merg in AFI,la SERGENT MAJEURE.
SUper firma!!
Sabina ce scumpa e Ale!! Si pe mine ma mai apuca plansul cand face asta vreo trasnaie si e asa afectat saracutul, plange si el se panicheaza ca am remuscari apoi!! Of of! Succes cu culcatul mai devreme.si noi ne chinuim la capitolul somnic. CU dormitul separat de tati, ai dreptate, e nasol, dar eu sper sa se rezolve in timp. Adica peste 1 an doi...
Mi-e cam frica si mie de gelozia lui Mirci, ca tot povesteai de baietei gelosi!! Dar si fetitzele sunt, sora mea mijlocie avea tentative fie sa o sufoce pe cea mica, fie sa o arunce de la balcon Noroc ca a prins-o mama la timp. DIferenta dintre ele e de 3 ani.
Va trebui sa fim numai cu okii pe ei, ce sa mai zic ca tu o sa fii si cu doua mici odata
Arturica, bubu mai fetele, m-ati innebunit cu clatitele alea.. si chiar am mancat la soacramea ieri, dar tot nu ma pot opri din salivat..
Nana si tu m-ai terminat cu retetele, simple si bune Cat ma fac in sarcina asta???
Madamar e baietel?? felicitari!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina
olivia_popa spune:
M-am trezit si eu cu noaptea in cap
Real,imi place mult numele ales: Ilinca.
Eu am o lista tare lunga cu nume sa vedem ce alege si tati
Azi dau eu
Reallaura spune:
Plecam acu din casa, dar va las cafeluta
Olivia ms mult! TU stii deja ce ai in burtica?? Hai pune si tu la semnaturica!!
Teuta eu cred in asta cu intuitia mamicii referitor la ce are in burta..sa ne tii la curent daca se schimba ceva!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 27+ Ilinca Sabina
gabriela_s spune:
Neata,
voi cafeluta,eu va dau o ciocolaticaImi da fi-mea ciocolatele "Merci" dar eu am zis ca nu mai mananc ciocolata,ma tin de cuvant!
Ce mai faceti?
Noi am iesit ieri la teatru la Tandarica si surpriza,n-am mai avut contractii.Am fost cu mamicile din gasca noastra de copilasi nascuti in ian-feb 2007.Ne tot intalnim ba in parc,ba la zile de nasteri,mergem cu picii la teatru,este foarte frumos mai ales ca picii se cunosc de cand erau bebelusi.
Laura ce povestesi acolo despre gelozie intre surori,ma sperii!
Noi am strans jucarii pentru bebe saptamana trecuta.Am sortat jucariile,i-am le-am lasat cele de varsta ei si am pus de-o parte ce era pentru sub 1 an.A fost cam greu sa o conving,dar vreau sa o invat din timp sa imparta...Nu va fi usor.Cu hainutele nu are insa nicio problema,le cedeaza fericita.
nu mai vorbiti despre clatiteeeeee
corinasmile spune:
Salutare burtici!
Am intrat si eu acum sa recuperez cu cititul ultimele 2 zile. Ca de obicei, m-am amuzat, intristat si distrat alaturi de voi.
Ce as avea de adaugat: mi-am dat seama ca nu am pomenit niciodata ca am o colectie destul de maricica de carti in format electronic despre sarcina si mai ales ingrijirea/educarea copilului. Le-am adunat de-a lungul timpului in speranta ca imi vor fi utile la un moment dat
Am si "Cand apare copilul", mentionata de cineva in capitolul anterior. Probabil ca nu sunt editiile cele mai actualizate ale cartilor, dar daca credeti ca va pot fi de folos, da-ti-mi si mie parola de la mailul comun si voi gasi o solutie pt sharing.
In alta ordine de idei, acum 2 nopti am avut primul vis despre nastere (unul destul de pozitiv, de altfel): se facea ca eram 4 fete, printre care Sabina si Nati
Am nascut toate foarte usor, fara dureri mari si cred ca toate am nascut fetite sanatoase.
Singura parte proasta era ca eu eram la 32 de saptamani, si desi nasterea a decurs bine, bebe era ok, nu aveam bagajul pt maternitate pregatit si eram super panicata din cauza asta - nu aveam nimic-nimic la mine. L-am trimis pe Vlad la diverse magazine dupa toate chestiile, insa eram foarte stresata ca hainutele pt bebe nu vor fi spalate inainte si nu stiam ce sa fac...
Asa ca eu, fetelor, dupa eco morfofetala de trimestru 2 (la sf lui februarie), ma apuc sa-mi pregatesc bagajul
Uite-asa am inceput eu sa visez si cred ca trebuie sa ma obisnuiesc cu asta, nu?
Va
Corina 18s+ cu Maria