Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Nicoleta, dar de ce nu ii suni? maine desigur, dimineata

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cusa spune:

Sabina felicitari pt bebelinele grasunele! Sa dea Dzeu sa fie in continuarie tot asa de bine si sa stea cat mai mult la caldurica!

Eu va invit la o portie de varza calita cu carne si mamaliga calda!

Pupici

Cornelia
23+ cu Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Pt ca DACA raspund la telefon, cel/cea de acolo e o/un simpla centralista care nu stie sa faca decat legatura cu cineva exact.
Eu una nu stiu unde trebuie sa ma duc

19+

Mergi la inceput

cusa...nu am mai mancat de un secol varza calita! bine ca am de unde lua varza murata..

Nicoleta, mda, poate te ajuta fetele cu o info

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Buna tuturor,
va rog sa ma primiti si pe mine la odiseea voastra. Sunt mamica lui Matei si viitoare mami de inca un baietel, acum avem 24 de saptamani. Desi sunt la zi cu tot ce s-a petrecut aici in cadrul odiseei, nu am scris, pentru ca mi-a placut mai mult sa va citesc.javascript:insertsmilie(''); Deja va cunosc pe toate...in fine, doresc copilasi sanatosi si voiosi tuturor si nasteri cat mai usoare....
Daca se poate sa ma treceti si pe mine in listuta, voi naste la Sp. Cantacuzino, sper cu dna. dr. Anghel (care mi-a fost alaturi si la prima sarcina, dpn: 23 mai 2010.
Vroiam sa-i spun Nicoletei ca si eu am Toxo Igg pozitiv si ma trjavascript:insertsmilie('')atez, dna. doctor ginec. m-a trimis la Colentina la sectia de parazitologie, iar legat de Cantacuzino trebuie sa mergi la Institutul Cantacuzino, cel dinspre Eroilor, pe la Podul Izvor. Mergi si iti recolteaza dimineata si parca in 2 zile lucratoare poti sa iei rezultatul, sau sa suni si iti spun ei ce rezultate au iesit. Si eu am repetat si acolo, si la Sanador , si la Colentina (deh...idei de mami paranoica, sa fiu eu sigura ca asa e...)
Vroiam sa va intreb si eu pe cele care ati facut eco morfo...pe la medicii astia mai.....cautati (sa nu zic altfel)....Ca si la prima sarcina am facut ff multe eco, numai ca acum mi s-a parut ca au cam sarit calul cu preturile. Pe 14 ianuarie am avut programare la dr. Pop (Diagnosis) si m-a costat eco morfo : 580 ron javascript:insertsmilie(''). E drept ca am primit si un cd cu cateva imagini dar mi se pare cam exagerat totusi pretul. Pe voi v-a costat tot asa mult? Si evident ca voi repeta eco, ca deh....tre sa fim siguri...Offffffff, ooooffff

Mergi la inceput

Bun venit Marilena! Pai Pop e un mega extra cunoscut si poate de-aia are si preturile acestea.... E scump, asa mi se pare si mie

Ioana,

Mergi la inceput

Da, sigur, stiu si am incredere in ceea ce face (mi-am facut programare la el din septembrie anul trecut, de fapt din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata, pentru ca stiam cat de greu se ajunge la acest medic celebru) dar ma intrebam daca nu cumva m-au pacalit pe mine si eu de emotii ca am aflat lucruri bune despre bb am platit fara sa mai intreb ce si cum.
La Sanador m-a costat (la inceputul lui Decembrie 2009) doar 250 ron eco 2d la dr. Meclea.
Dar ce nu facem noi pentru copii nostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rosanne spune:

Buna seara

Nicoleta, daca e vorba sa repeti analiza si eu cred ca la Institut trebuie sa mergi...acolo au laborator foarte bun.....spitalul Cantacuzino nici nu cred ca are sectie de boli infectioase....in fine poate nu stiu eu.

Ma apuc sa fac capitol nou

Roxy 26+ cu Diana

www.r.studio-x.ro/" target="_blank">Site-ul meu

www.studio-x.ro/" target="_blank"> Site-ul nostru

Mergi la inceput

Sorry, ce impresie am sa fac....mi-au fugit degetele pe taste si nu am pus un "i" la copiii. deh...grabajavascript:insertsmilie('')

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Marylena bine ai venit si sarcina usoara la termen. Eu azi am facut eco la Euroclinic si am platit doar 160 roni. Mi s-a parut super pret, mai ales ca eu am sarcina gemelara. Cel mai mult am platit la CMU la dr Dinu, 380 RONI.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput