Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

R ocsy nasol cu tensiunea, bea o cafeluta! Si eu am caderi d-astea de tensiune...si tensiunea mea de obicei e 9 cu 6. Asta cu terenul, da, e o idee buna, dar trebuie sa stai dupa muncitori, la noi nu prea ar avea cine... dar macar sa ajungem la o concluzie si asa
NicoletaB e una cu curte de 210, ti-o da la cheie in aprilie. sa vedem. se cam cumpara, desi cica e criza. azi sunt, maine nu sunt Noi voiam sa ne lipim cu soramea sa facem curte mare si din pacate s-a vandut casa lipita de asta..si ne-a dat peste cap.Ms de pontul cu softpedia. Il pun pe Bogdan ca el sta calare pe forumuri pe acolo.
Sabina wow, ce veste buna!! Ce frumos!! Ma bucur pentru tine.. pupam fetitzele grasunele!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Fetelor va multumesc din suflet. Nici mie nu imi vine sa cred. Si eu sper sa fie bine pana la capat. Va doresc si eu la fel, sa tinem toate sarcina pana la sfarsit fara probleme. cate un la toate.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ioana, Moni felicitari pentur vestile bune de la eco!..

Anamaria, poate sa fie ligamentele care sunt solicitate si sa te doara..

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Laurita, la mine se pierduse pe undeva tensiunea; dar am baut ness cu lapte si mi-am revenit;
incerc sa imi iau avant sa atac vasele (tot nu am reusit)

Monica, bun revenit!

Andradap, pe unde sunteti?

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela-anda33 spune:

Buna seara burtici!

Sabina, felicitari pentru fetitele grasunele!
Anamaria, si eu simt durerile sau mai bine spus intepaturile de care zici tu , dar daca ma opresc din mers ma lasa.

Monica, felicitari pentru vestile bune de la eco!

Ela 23+ si mami de Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Doamne, fetelor, am plecat pentru o ora sa-mi iau copilu de la gradi, si ati mai umplut vreo 5 pagini! Incredibil.

Sabina, nici nu stii cat ma bucur pentru vestile bune de la eco. grasunelele. Sper sa ne porti noroc, la toate care mergem curand la eco.

Sorana, imi pare rau pentru ca nu poti alapta, dar important sa fie copiii sanatosi. Daca tot treceti la bibe, poate reusesti sa storci macar la inceput sa-i dai colostrum.

fetelor care au revenit si ne dau vesti bune.

Hai ca parca vad ca postez mesajul si mai gasesc vreo 5 pagini scrise.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 21+

Mergi la inceput

ha, tot in pat is

mananc, scriu, mananc....

intrebare: va masurati burticile? cam cat aveti si mai ales masurat unde? ca m-as compara si eu cu voi; (ma masor cand ma ridic d-aici, dupa ce imi termin eugeniile )

Ioana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Sabina: Felicitari si sa-mi mearga bine si in contiunuare

Eu sunt la servici. lucrez de la 15-24.
Asa ca mai am pana ajung acasa.
Sper sa nu se faca polei

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Fetelor, mai ales cele care suntei medici sau aveti soti medici, am urmatoarea problema;
mi-a iestit toxoplasma Ig in zon agri (nici negativ, nici pozitiv). Doctora mi-a dat trimitere catre Spitalul Cantacuzino care e pe la piata Galati, desi pe trimitere a scris Institutul Cantacuzino care e pe la Eroilor.
Am intrat pe site la spital si au 2 sedii: cel din P-ta Galati unde m-a trimis doctora si unu pe la Obor unde am vazut ca au laborator analize. Stiti cumva daca la Piata Galati recolteaza sange sau bat drumul degeaba pana acolo?[/purpl
[purple]

19+

Mergi la inceput

tot eu

98cm in talie (viespe nu alta!), peste buric;
mai zice cineva?

Ioana,

Mergi la inceput