Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 13
M&M spune:
Vivela, stiu ca la noi sunt niste preturi !...
Caruciorul deja l-am luat, acu 2 ani, asta e...
Eu sunt rac, nu am simtit azi noapte cum ca ar fi fost luna plina...In schimb Mihaita s-a trezit dimineata speriat si plangand...
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
25+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
ioana1234 spune:
Salutare mamici!
Noi suntem bine , am fost saptamana trecuta la doctorita si mi-a confirmat si ea ca e baietel, ne-am hotarat si asupra numelui ...Victor Andrei. In timpul ecografiei a transpus imaginea in 4d si am vazut cu micutul face pipi:P, a fost foarte emotionant.
Aseara nici eu nu prea am dormit , m-a durut burtica destul de tare si abia m-am trezit sa vin la serviciu. Cred ca voi cere reducerea programului la 6 ore, pentru ca fac naveta si fac vreo 1, 30 min dus -intors plus 8 ore de lucrat, cred ca imi ajunge. Asta pana in aprilie caci apoi intru in prenatal.
Tatyana , imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat , dar incearca sa fii tare si sa fii cuminte si ascultatoare si sa stai in pat, ca sa fie bine. Nasa mea a stat in pat , in spital, la prima sarcina de la 2 luni jumate , pana la 7 luni, cand a nascut un baietel de toata frumusetea, pe care daca-l vezi acum la 12 ani , cat e de sanatos si de voinic, nici nu zici ca a avut probleme. Trebuie doar sa ai incredere in Doamne Doamne ca totul va fi bine.
Ioana, te inteleg prin ce treci, caci eu am racit de 2 ori pana acuma, si iti doresc sa te faci bine repede si sa nu mai ai probleme pana la nastere.
Legat de geloziile celor mici , am un nepotel de 2 ani pe care de cate ori il intreb de bebelusul meu, verisorul lui spune ca il trimitem la Timisoara, nush de ce , dar de fiecare data asta spune. Iar nepotica mea de aproape 3 ani, a fost de acord sa ii dea lui suzeta ( pe care inca o foloseste cand face nani, ) cand se va naste , pentru ca o sa fie " mic , mic si amarat|" :) , asta daca nu e nervoasa si spune ca o sa-l dam cu capul de ciment.
Va
pe toate si va doresc o saptamana cat mai usoara.
Reallaura spune:
Si mie mi se pare mult 3000 ROn un carut...atata vreme cat si unul mai ieftin isi face treaba
Sabina chiar nu stiam de taxe suplim pentru cartier rezidential, ca barbatemiu pusese okii pe una Mercic! SI succes si mamei tale
NicoletaB uite AICI un site cu briose. EU nu am incercat, dar fetele de la cealalta odisee le tot lauda...eu am facut alte chestii de pe siteul asta si ies f bune! Spor la gatit!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
28+
Ilinca Sabina
mommy_to_be spune:
Rocsy, Nana, grija maaaaare. Incercati cu No-spa injectabil, cum zice Sabina. Eu una, am luat o cura de No-spa tablete 4/zi, chit ca aveam sau nu contractii (asa mi-a zis medicul), iar acum contractiile nu mai apar asa... fara motiv. Sa va tratati, odihniti si relaxati
Mira
fericita 24+cu
Maya Alexandra
minunea mea
Reallaura spune:
Nana oof, biata de tine, gata stai cumintica, lasa curatenia si bucatareala!! Important e sa fie bebelusa bine! 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
28+
Ilinca Sabina
Ioana5255 spune:
Laurita mare mare grija. Se fac multe marsavii in ansamblurile rezidentiale. A fost si un reportaj la antena 3 intr-o seara.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
Onana spune:
Salutare, fete dragi!
Vorba Cristinei, sa mai bag si eu o vorba sa nu ma uitati de tot, ca pe-urma se-ntreaba lumea cine e si ce vrea de la noi
? Si-asa ma-ntrebam daca sa mai scriu sau nu, pt ca nu pare sa foloseasca cuiva ce scriu eu 

Dar de citit sa stiti ca am reusit sa citesc tot, si ma tot minunez ce active sunteti, va si invidiez un pic, mi-ar placea sa scriu si eu mai mult..
Sabina, tare dulce Ale, nu-mi imaginam ca isi poate aminti ceva de la 6 luni, insa am inteles ca de ex copii de 2 ani au de 2 ori mai multi neuroni ca noi
, asa ca sigur ne vor surprine de multe ori!
Si sa sanatate multa cu gatul, si eu am de vreo 3 zile dureri in gat, dar nu asa puternice, deci deocamdata le ignor.
Si bafta la eco, daca totusi te duci, sa ne spui cum a fost si ce mai fac fetitzele dragastoase.
Teuta, felicitari pt bebe sanatos, si eu am experimentat aceasta dezamagire ca bebe 2 nu e fetitza, insa o sa te obisnuiesti cu ideea si o sa fie bine, ai sa vezi.
Ale, fii tare, o sa treaca repede-repede timpul, iar revederea va fi tare dulce.
Arturica, cu intarziere si de la noi La multi ani Arturicilor, sa fie sanatosi si norocosi sa va aduc muuuulte bucurii!
Cat despre party, ma bucur ca a iesit asa bine, iar tu esti o mama desavarsita, eu nu stiu daca voi putea sa excelez intr-ale bucatariei vreodata. Sunt impresionata!
Nana, Ruxi, ma bucur sa aud ca a dat rezultate Niplette. Pe mine dr m-a descurajat in a-l folosi, eu am mameloane ombilicate si mi-a zis ca nu exista nimic sa ma ajute sa alaptez, cum nu am reusit nici la Matei, spre disperarea si depresia mea
. Cica sa nu folosesc oricum dupa luna a 6-a, eu in curand intru in luna a 7-a, insa vazand la voi rezultate, m-as gandi sa incerc. Dr zicea ca stimularea sfarcurilor duce la eliberarea de oxitocina, care induce contractii, deci nu-mi recomanda. Ma gandesc sa incerc macar atunci, cu bebe, inainte sa-i ofer sanul, desi daca nu le-am purtat inainte nu stiu ce sperante sa am.
Mary, felicitari pentru 
Ela, si tie felicitari pentru
NU cred ca trebuie sa te stresezi cu greutatea, daca in rest e ok, o sa aiba timp sa creasca!
MiraMira, bravos ca te culturalizezi. Mie imi e un pic teama de gripa si am amanat cu teatrul. Deh...paranoia.

Ai vazut "Hotelul dintre lumi"? Mult mi-a placut si "straini in noapte" dar se joaca de mult, precis ai vazut-o.
Tatyana, off, m-am cutremurat cand am citit...Bine ca nu a fost prea taziu si puteti sa faceti tratament si repaus si sa dea DD sa stea bebelina cat trebuie in burtica. Nu-mi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva fara niciun semn, fara contractii, etc
sa se termine totul cu bine!
Aly, bine ca sunteti amandoi bine! Sa vii numai cu vesti bune de-acum!
Rocsy, multumim de informatii!
Off, imi pare rau cand aud de contractii si alte minuni, sper sa fim toate bine pana la capat, cu bebelusi sanatosi!
Cat despre bucatareli, ma-ti terminat, in afara ca 
la clatite, ma simt si prost ca eu nu fac mai nimic in acest domeniu. Pt Matei gateste mama, si mai fac si eu cate ceva usor, gen peste la cuptor cu legume, iar noi, cu ce apucam. Se mai indura mama/soacra, mai luam din oras, etc. Personal nu am nici talent nici cunostinte de bucatareala. Despre experienta, ce sa mai vorbesc...Dar cred ca va trebui sa invat, cu 3 barbati in casa nu ma vad bine![]()
Hai ca trimit mesajul asta si mai revin.
fetele. Si trebuie sa schimb si semnatura.
Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si
25+ Tudor
r_ocsy spune:
Mi-a picat netul ... sau cam asa ceva ... a trebuit sa reincerc de cateva ori pana si-a revenit!
Sabina : dupa a doua jumatate de Gynipal si o pastila de Nospa, ma simt ceva, ceva mai bine. Inainte sa imi sun doctorita vreau sa vad cum reactionez la a treia tura de pastile.
Nana : nu stiu ce sa zic despre secretia maronie de care vorbeai, dar pot sa iti dau acelasi sfat pe care l-am primit de la tine : sa iti suni doctorul si sa intrebi
!
R_ocsy
23 +
Ana Sofia
n_a_n_a spune:
Pentru fetele interesate de credite prin Prima Casa:
Atentie pentru ca sunt credite cu dobanda variabila in functie de Euribor 6M! In prezent aceasta cotatie este f mica (0.993 pentru ianuarie 2010), insa inainte de criza, in 2008 a avut valori peste 5 (5.290 in sept 2008), deci pe masura ce economiile se redreseaza tendinta este de crestere, asa ca luati in calcul o marire a ratei dobanzii chiar cu peste 4 puncte procentuale si cereti calculatii la aceste valori, sa vedeti cat de confortabil puteti duce rata. Daca aveti aversiune fata de nesiguranta data de fluctuatiile dobanzilor de referinta, si daca scoringul va permite si va incadrati, puteti opta pentru credite ipotecare cu dobanzi fixe, ceva mai mari, ce-i drept. Oricum "adaosul" peste Euribor la Prima Casa este avantajos fata de creditele similare acordate in conditii standard.
Scuze de
!!!
Nana
24+ cu
Iubirici
n_a_n_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui r_ocsy Mi-a picat netul ... sau cam asa ceva ... a trebuit sa reincerc de cateva ori pana si-a revenit! Sabina : dupa a doua jumatate de Gynipal si o pastila de Nospa, ma simt ceva, ceva mai bine. Inainte sa imi sun doctorita vreau sa vad cum reactionez la a treia tura de pastile. Nana : nu stiu ce sa zic despre secretia maronie de care vorbeai, dar pot sa iti dau acelasi sfat pe care l-am primit de la tine : sa iti suni doctorul si sa intrebi !R_ocsy 23 + Ana Sofia |
De secretie i-am spus medicului, si a zis ca am avut o sangerare mica mica de la placenta, si ca sa fiu atenta daca se intensifica, desi el nu mai vede alte zone hemoragice. Despre cum se comporta uterul meu dupa pi am uitat sa-i zic...
Nana
24+ cu
Iubirici