Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana5255 spune:
Rocsy, Nana stati cumintele in pat. Rocsy vb cu dr ta sa incerci niste Nospa+scobutil injectabil sau Nospa forte. Injectiile fac foarte bine, relaxeaza imediat musculatura, stii ca si eu am avut o perioada asemanatoare cu a ta si dupa o tura de injectii e mult mai bine. Acum le mai fac doar la nevoie.
Laurita mama sta in Pipera Tunari si au o linie de maxi taxi, dar tot masina e baza. Acum se gandesc si ei sa vanda si sa ia undeva in zona Domnesti. Numai ca, cu, criza asta nu prea reusesc.Atentie daca cumparatiin cartier rezidential la costurile ascunse suplimentare lunare impuse de dezvoltator. Bafta sa va gasiti casuta pe care vi-o doriti.
Nana te inteleg perfect cu casa. Nimic nu se compara cu o casa la curte.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.
r_ocsy spune:
Maneaioana : eu una nca nici nu scriu asa de repede, ca va scriu de pe laptop , care e asezat langa mine in partea dreapta si nu utilizez decat manuta dreapta, cea stanga o protejeaza pe Sofia
. Si oricum asta ar fi singura pozitie in care nu depun efort si stau linistita !
R_ocsy
23 +
Ana Sofia
M&M spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui NicoletaB Eu citind cam din 2in 3 nu am vazut posturile despre Tatiana si Aly, le doresc sanatate si lor si bebeilor daca au ceva probleme. ![]() Cristina - am vazut carucioare cu 3 roti 2in1 intre 1200-1600, dar landoul era de fapt cosulet. Alea cu landoul teapan erau in jur de 3000 ron. Am vazut chicco 3in 1 in jur de 2500-3000, dar cu roti mici si manere d'alea inconvoiate (adica nu bara) si mi se par incomode sau e doar chestie de impresie? Carutul il vreau cu roti tepene mari ca toata vara voi plimba copilul la padure (la 2 strazi distanta), iar drumul nu e asfaltat. Pe unde e asfalt sunt treceri de pietoni si trec multe camioane care nu opresc si nu suport cand vad femei care asteapta sa li se dea prioritate pe trecere si caruciorul e primul pe trecere, mereu imi inchipui tragedii, cum ar veni unu neatent cu masina si ar zbura copilu'. (scuzati imaginatia morbida) Diseara ma duc si eu la control si vineri mai fac o eco sa vedem cum e cu rezistenta pe artere dupa aproape 2 sapt. de injectii. 19+ ![]() |
Nicoleta, te inteleg perfect...caruciorul nostru nu are manere , ci bara. Acum nu stiu ce sa zic, sunt fete care prefera sistemul cu manere ca sa agate pungi si plase cand se duc la cumparauri...dar cele cu bare au de obicei plase jos unde poti pune toata incarcatura..
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
25+ cu
Matei StefanAlex are nevoie de noi

n_a_n_a spune:
Rocsy, chiar ca as merita
! Dar dupa mai bine de 4 luni in pat, crede-ma ca imi vine din cand in cand sa imi iau campii... Dar ma incurajez cand o simt pe micutica
.
Eu zic sa te intorci la medic, ca ceva nu e chiar in regula. Poate nu ar strica niste antispastice intramuscular, pe mine parca ma linistesc mai repede, sau o fi numai placebo, nu stiu. Eu m-am panicat rau ieri ca nu mi-am simtit fetita miscand deloc si azi dimineata secretia imi era usor maronie. Azi misca din nou, mai apatic ca de obicei, dar o simt
. Si inca ceva: am contractie destul de dureroasa dupa fiecare urinat (cu cat mi se goleste vezica mai tare, cu atata e spasmul mai intens)... De asta am uitat sa-i spun medicului (oricum nu era medicul meu, ca al meu e in concediu pana lunea viitoare). Oare-i normal?
Nana
24+ cu
Iubirici
M&M spune:
Nana, Rocsy, pt. durerile de coloana, de bazin e buna CREMA DE ARNICA!!! face adevarate minuni,,,ii puneti pe soti sa va faca un masaj seara.
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
25+ cu
Matei Stefan
Alex are nevoie de noi
NicoletaB spune:
Cristina- da si eu pt la curte vreau, de bb2 nu sunt sigura, ca daca as sti ca-l fac as da 3000 ron pe unu ca sa tina, dar asa mi-e sa nu arunc banii pe ceva ce as gasi mai ieftin.
Astept si baby expo si ne hotaram.
Gospodinelor dati-mi si mie o reteta buna si usoara de briose, Mi-am luat tava din Kika si am incercat ceva aseara si nu a crescut de loc. Le-am luat pe post de painici la munca. Stiu ca postase cineva candva, dar cum atunci nu aveam tava n-am fost interesata.
Si eu stau in afara Bucurestiului, dar am RATB (ala de vine la 20-30 minute) si maxi taxi la fiecare 5 minute, asta pt atunci cand nu apelez la masina si sunt tare multumita.
19+ 
Vivela spune:
neata
mai, ce se intampla, aici se vorbeste de bunatati, clatite si altele, la scutece de torturi si papa bun...ma innebuniti, cum sa reusesc sa ma tin departe?
pup fetele gospodine
.
taty_ana 
, poate totusi doctorul n-a vazut bine, poate e o eroare sau cel putin poate nu e asa de grav. oricum, stai linistita in pat, acum doar bebelina conteaza, restul sa-si vada singuri de grija. ma rog pentru voi sa fie bine
.
aly,
.
nici eu n-am dormit prea bine azi-noapte, cred ca a fost luna plina, ca alta explicatie eu n-am. david s-a trezit din ora in ora, cred ca visa urat, ca striga mereu: "unde e mami meu?" - iar eu eram langa el in pat. plus ca nu-mi mai gasesc pozitia, desi burta nu e mare si chiar as putea sa zic ca uneori ma trezesc stand pe burta, cu un picior indoit si nu e asa rau.
bebele e bine, cred, misca de zor, n-are program stabilit de tumbe, el face cam toata ziua. si e haios, daca "ciocan" in burta, imi raspunde imediat
.
am vazut ca vorbiti de caruturi de 3000 de lei, mie mi se pare ernorm. pai mai pun un pic si-i cumpar masina sh
. eu zic ca mai bine aruncati un ochi si pe site-urile din afara, ca iesiti mult mai ieftin pt acelasi produs chiar daca platiti in plus transportul, la noi preturile sunt nesimitite rau.
_
Mami de pui nazdravan (2/9/07)
+
xy 21+
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
n_a_n_a spune:
Cistina, Nico, sunt si eu de acord cu voi: parca un carucior cu bara e mai usor si mai confortabil de impins, chiar si cu o singura mana. Rotile mari se impun nu numai in perspectiva muntelui, dar si in cea a trotuarelor super "line" de la noi si urcatului si coboratului de pe borduri. Si trebuie sa fie si suficient de rezistent si pentru bebe 2. Cristina, il si trimit pe sot la farmacie dupa arnica
!
Sabina, casuta si curtea sunt visul nostru. Si nu as da mia de metrii de langa oras pentru 200-300 de metrii in centru! Am primit de la toata lumea sfaturi sa vindem si sa luam in oras, "ca tot omul"... Oricum, la cate de mare e Aradul, nu fac mai mult de 20-30 de minute de la mine de la "plantatie" pana in buricul targului, si asta in caz de aglomeratie mare. Si e atata liniste, atat de frumos!
Nana
24+ cu
Iubirici
MONEAIOANA spune:
Din fericire pt noi am primit toate ustensilele pt bb...patut-exact modelul care mu l-am dorit-,salteluta, marsupiu si urmeaza sa ne livreze caruciorul si premergatorul-de la un var de-al sotului...si asadar eu zic merci ca vb aia ...calu de dar nu se cauta la dinti...si daca imi convine bine daca nu, nu,...o sa achizitionez altul....dar totusi eu sper sa fie bun...dar totul depinde de fiecare cat doreste sa investeasca in ele.
Eu de exemplu as investi cat mai putin pt ca bb va creste si ele raman de el...dar fiecare cu parerea ei
MONEAIOANA
23+ cu
MIRCEA ALEXANDRU
Ioana5255 spune:
Si mie mi se pare enorm 3000 de lei pentru un carut. Cele de la Chicco 3 in 1 sunt super bune si tin bine la tavaleala. Eu am mai spus, ca l-am carat pe al nostru in toate locurile posibile si imposibile. La vremea respectiva am dat 1500 de lei pe el, de fapt l-am primit cadou. Acum am vazut ca s-a mai ieftinit. In plus afara pe situri gasiti carucioare la 300-400 euro. Mai prospectati piata. Nu neaparat ce e mai scump, este si bun.
Sabina
28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.