Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (35)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mommy_to_be spune:

Buna dimineata burtici!!!

Ce se intampla cu atatea vesti triste?...

Tatiana, am ramas fara cuvinte cand ti-am citit mesajul... ma voi ruga pentru tine sa va fie bine atat tie, cat si fetitei tale. Sa intri macar din cand in cand sa ne spui cum esti. Intre timp stai cumintica si nu fa niciun efort. Doamne ajuta .

Aly... Bine ca nu a fost grav accidentul, iar tu si bebe sunteti ok. Grija mare si santate multa!

Rocsy, sa stii ca asa e si sotul meu cu poftele. Mai rau decat mine. Daca i se pune pata pe ceva, nu se lasa pana nu mananca. Cand am fost acasa de sarbatori a cautat prin toata piata carnati in untura, asa cum se fac la tara, dupa ce se taie porcul (si in mod normal el nu mananca carne de porc...). Ei bine, nu a gasit, si nu s-a lasat pana nu a luat separat carnati de casa si untura, iar apoi a pus-o pe maica-sa la treba sa i-i faca Si cica noi suntem gravide...

Sabina, imi pare tare rau de durerea ta de gat Din pacate ai incercat atatea, incat chiar nu stiu ce sfaturi sa-ti mai dau... Sper sa-ti treaca. Daca mergi la eco, sa te intorci cu vesti!!!

Arturica, felicitari pentru o petrecere reusita!!!! Totusi, dupa atata nebuneala, ar trebui sa te astamperi putin si sa te odihnesti saptamana asta din plin! Grija mare.

Nicoleta, saru'mana de sugestii. O sa ma uit dupa bilete. Sunt in perioada in care am nevoie de teatru... ca la mine asa e, pe perioade

LauritaAti gasit ceva interesant si accesibil? Ca si noi suntem interesati. Poate ne invecinam Singura proble in zona aia ar fi traficul infernal... iar pana construiesc astia metroul si spre partea aia, o sa ne iasa par alb...

Si eu am avut o noapte alba... de la 11 jumate la 4 m-am tot intors de pe o parte pe alta in speranta ca voi reusi sa adorm. Am inceput sa am probleme de respiratie, de parca aveam 2 pietroaie mari pe piept cand stateam pe o parte... La un moment dat am izbucnic in plans de nervi ca nu pot dormi... Acum sunt zombi, dupa 3 ore de somn, si sper ca la noapte sa ma odihnesc.

Stiti ceva de moni_or? Monica, daca ne citesti, da-ne un semn ca esti ok, caci nu ne-ai mai scris demult.

Va pup, burticute, si va doresc o saptamana cat mai buna, si fara alte vesti proaste.

Mira fericita 24+cu Maya Alexandra

minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu30 spune:

Buna dimineata !
sa avem o saptamana cu vesti mult mult mai bune decat cele de ieri!

ce rau imi pare Tatyana de ce aud, mai ales ca avem aceeasi varsta a sarcinii dupa UM si amandoua suntem cu fiv
multa sanatate iti doresc !

Sabina, doamne ajuta sa iti treaca cat mai repede ca stiu ce inseamna. am fost racita de sabatori si a fost un chin sa nu pot lua medicamentele de la care imi trecea de obicei

la toate burticutele

Ruxi 24 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Sabina eu as muta eco daca se poate, cum ieseam afara ma intorcea gatul...poate d-aia a si durat atat de fiecare dta...dar nu stiu daca ai rabdare sa astepti cu eco
Mira daa, am gasit niste casute ca vrem si noi si soramea si mama si poate si soacramea . Acum e bine la pret,daca negociezi, lasa la pret destul de serios. SI ne gandeam sa profitam de Prima Casa. Chestia cu traficul, peste tot unde sunt case e la fel. Cel putin aici e un mijloc de transport care merge la Universitate, 122-ul. O sa fie cativa ani mai greu, dar vor baga metroul si sper sa creasca repede zona.. In Pipera Baneasca e si mai rau cred. sa vdm. Ar fi bine sa fim vecine...Am inteles ca fac si un mare parc in Ghencea

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si 28+ Ilinca Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Mai dau si eu un semn de viata sa nu ma uite lumea de tot...

De cateva zile ma simt destul de ciudat, am o senzatie tare urata, ma simt in permanenta balonata, abia mai pot manca, obosesc foarte repede si ma chinui sa si respir...In sarcina cu Mihaita imi aduc aminte ca abia prin luna a 8a aparuse senzatia asta , atat de ciudata..In rest sunt ocupata cu Mihaita, care pe zi ce trece exploreaza tot mai mult.

Tatyana, bine ca ai avut inspiratia sa mai faci o eco...Totusi nu inteleg cum intr-o sapt s-a putut deschide colul fara sa simti nimic?
Doamne ajuta sa fie bine bebelina si sa duci sarcina pana la final.

Aly, ai grija de tine si bebe!!

Sabina eu iau Decasept pt dureri in gat. E pe baza de propolis. Insanatosire grabnica.

Mira, Moni_or e bine, ocupata cu Luca. Ii dau si lui caninii acum si e destul de agitat ...Sper sa intre si sa ne zica ea mai multe SI eu am probleme cu respiratia de cateva zile. Suportam noi totul doar sa le fie bine bebeilor.

Nicoleta, si noi am dat o fuga sambata la Kika,,,am vazut ca erau reduceri la carucioare, NU ati gasit nimic interesant?

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 25+ cu Matei Stefan

Alex are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana5255

Buna dimineata,

abia ce m-am dat jos din pat. Azi m-am rasfatat. Partea nasoala e ca am racit si eu de la Alexandra.

Nati ar fi culmea sa se adevereasca visul Corinei si sa ai tot fetita. Dar sper sa nu se adevereasca ca va naste la 32 de saptamani.

Dati-mi si mie pls niste sfaturi cum sa gatesc peste. Am ceva file in frigo si nu stiu cum sa il prepar. Parca nu l-as face pane.

Bai bine ma voi vorbiti de clatite. Eu acum ce am facut. I-am dat comanda sotului sa cumpere un borcan de Nutela, ptr a presta niste clatite. NU prea imi place mie, ca sunt migaloase, dar acum, daca mi-ati facut asa o pofta . Eu voiam sa fac un chec cu portocale si o supa de legume tot cu galuste, ieri ai mei au dat gata o oala de 3 l, numai fii-mea a mancat 3 portii.

Sabina 28+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
AMR - 12 saptamani sau poate chiar mai putin.
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la capatul drumului si sa se nasca fetele sanatoase.

eu din pacate nu ma simt atrasa de pestedar mai fac asa cate o data ca ma tot cearta sotul ca tre sa pap pt ca face bine la bb...asa ca aproape singurul mod in care imi place sa il pap este fileul de pangasius uns cu putin ulei, condimentat cu sare si piper si putin cimbru-ii da un gust extra-infoliat in aluminiu si prajit la tigaie grill-stropit cu putina lamaie si un pic de pasta de usturoi....yamm-yamm.......sper sa iti placa si sa ai pofta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Eu citind cam din 2in 3 nu am vazut posturile despre Tatiana si Aly, le doresc sanatate si lor si bebeilor daca au ceva probleme.
Cristina - am vazut carucioare cu 3 roti 2in1 intre 1200-1600, dar landoul era de fapt cosulet. Alea cu landoul teapan erau in jur de 3000 ron. Am vazut chicco 3in 1 in jur de 2500-3000, dar cu roti mici si manere d'alea inconvoiate (adica nu bara) si mi se par incomode sau e doar chestie de impresie?
Carutul il vreau cu roti tepene mari ca toata vara voi plimba copilul la padure (la 2 strazi distanta), iar drumul nu e asfaltat. Pe unde e asfalt sunt treceri de pietoni si trec multe camioane care nu opresc si nu suport cand vad femei care asteapta sa li se dea prioritate pe trecere si caruciorul e primul pe trecere, mereu imi inchipui tragedii, cum ar veni unu neatent cu masina si ar zbura copilu'. (scuzati imaginatia morbida)

Diseara ma duc si eu la control si vineri mai fac o eco sa vedem cum e cu rezistenta pe artere dupa aproape 2 sapt. de injectii.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Salutare burtici !

Ela, felicitari pentru ! Sa fie sanatoasa si frumoasa! Si nu-ti fa griji in legatura cu greutatea bebelinei, ca e ok, nu stiu dupa ce grafice ti-a zis doctorita ta ca e mai micuta.

Bianca, bine ai venit printre noi! Sa ai o sarcina fara probleme si un voinicel si sanatos!

Sabina, sper sa te simti mai bine cu gatul... Pe mine de obicei nu ma ajuta absolut nimic cand ma doare gatul, parca ma zgarie si aerul pe care il inspir, dar trece de la sine cam in trei zile.

Alesicoo, fii barbata !!!

Roxy , te rog da-mi pm cu tot ceea ce am nevoie pt deschiderea de capitole, da' sa-mi explici ca la prosti

Tatyana, Dumnezeule, am ramas fara cuvinte! Ai grija de tine si respecta 100% recomandarile medicilor, ca o sa fie bine pana la urma, ai sa vezi. Ma rog pentru voi! Felicitari pentru . E o adevarata epidemie de roz in ultima vreme !

Aly, ma bucur ca nu a fost mai grav! Dar totusi, repaus total pana se resoarbe hematomul si ai confirmarea ca totul e bine!

Rocsy, mersi fain de informatii ! Deci alaptatul e esential si la acest capitol!

Zombie-Ioana-Arturica, partidul te vrea odihnita ! Asa ca misca-ti posteriorul in pat si ramai acolo pana se linisteste "casuta" lu Sabinuta, picioarele, spatele si restul .

Laurita si eu vreau la cumparaturi !!! Da' nici nu sunt in stare, nici nu am unde in orasul asta de trei lei cuie! Vreau inapoi acasa la Cluj ! Noi avem 1000 de mp la iesire din Arad, dar nu ne incumetam sa ne apucam de constructie din doua motive: sotul e afon, nu se pricepe deloc sa organizeze asa ceva si nici nu are rabdare, iar eu pana in prezent am fost fff ocupata la serviciu iar acum e prea mare efortul. Ne gandim sa amanam constructia (vreau eu neaparat sa ne construim noi casuta, asa cum vreau eu, si nu sa o luam de gata) un timp si sa ne cumparam 3 sau 4 camere (avem doar doua).

In rest fetele, ieri am avut o zi nasoala rau: dupa ce am terminat de gatit si curatat bucataria (plus ce am mai facut in restul casei, ca deh, am vrut sa-mi astept sotul cu toate gata) m-a luat o durere de bazin si burta de-am intepenit! M-am pus in pat dupa ce am mancat si aseara n-am mai putut sa ma ridic sa ma duc la baie, si parca ma ardea si patul, nu imi convenea nicio pozitie. Azi de dimineata am fost la medic, am mai facut niste antispastice, si ma bucur ca fetita mica si frumoasa e in regula, chiar daca eu sunt praf - mi-a urcat durerea pana la omoplati si ma doare rau piciorul drept, burtica e mai relaxata, in schimb. E ULTIMA DATA CAND MAI FAC PE EROUL!!! Asta e promisiunea mea pentru iubirici.

Nana 24+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata burtici !
Nici eu nu am dormit bine azi noapte, m-au chinuit la inceput niste dureri asemanatoare celor menstruale(discrete) care ulterior s-au transformat in sagetele (cu tot nospa-ul pe care l-am luat)iar cireasa de pe tort a fost cand au inceput contractiile ; am intrat in panica cand am vazut cat de incordat imi era uterul si se micsorase ca volum ... si acum nu mai poate sa zica nimeni ca sunt de la frig sau efort ca am fost chiar cumintica,toata ziua in casuta! Am luat medicamentele care mi-au fost indicate, mi-e mai bine acum dar nu in totalitate, din cand in cand mi se intareste uterul.
Stiu ca nu prea am inceput cu dreptul luna asta si va mai necajesc si pe voi, dar sunt asa de suparata ... pana saptamana trecuta nu am avut nicio problema ... totul a inceput asa de brusc si nu ma pot abtine sa nu ma gandesc la toate prostiile acum! Imi vine sa plang dar ma abtin ca si asa este destul de incordata musculatura, nu mai am nevoie de incordare in plus.

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONEAIOANA spune:

Buna dimineata fetelor!....dar pe voi cred ca nici radarul nu va poate prinde la ce viteza aveti la scris...imi pare tare rau pt ce li s-a intamplat lui Tatiana si Aly...-fetelor sa aveti grija multa de voi si de bb-ei si aveti grija sa va odihniti cat de mult
Se pare ca a fost invazie de pofta de clatite...si eu am facut acum in week-end o gramada...si la fel ca Arturicii...imi place si mie la bucatarie de numa numa si am si eu o groaza de musafiri...in concluzie aceeasi treaba-pune masa, scoala masa si tot asa...ca de curatenie nu mai vb...pt ca am mare noroc la cap acesta ...ma ajuta sotu...caci saracu de el imi spune de multe ori ca m-am maritat cu bucataria...dar sa vezi ce multumit e cand vede masa plina cu bunatati...mai ales ca ii place sa pape
Asadar sper sa incepem aceasta sapt cu bine si sa nu mai auzim vesti proaste deloc,si sa stiti ca mie imi place ca ati inceput discutii si despre papa...ca deocamdata sunt ca un balonel, pap tare bine, nu m-am ingrasat aproape deloc...am plecat cu 63 si acum am 67 si ast sa vina 16 feb sa merg la control...abia ast sa vin cu vesti si cu poze...motiv pt care vreau sa ma invatati si pe mine cum sa postez pozele.
Pupici fetelor si sa avem parte de o sapt buna si binecuvantata

MONEAIOANA 23+ cu MIRCEA ALEXANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Nana : ce bataita meriti tu !!! Nu mai fa si tu atatea, stai in patut mai mult ... daca nu eram si eu rasfirata in pat pe cuvant daca nu merita sa vin de la Brasov pana la Arad sa te scutur putin.

R_ocsy 23 + Ana Sofia

Mergi la inceput