Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 9
Clabuc spune:
Buna, numele meu este Laura, am o fetita de 1 an si 10 luni, Maria Clarinda, iar pe 28 ianuarie am observat cu mare bucurie si emotie, 2 liniute pe testul de sarcina, L-am repetat a doua zi, aceleasi minunate liniute, astazi am facut din nou un test (pentru ca nu ma simt gravida, cu toate ca am trecut prin asta, deci, ar cam trebui sa ma simt astfel, dar, ma rog, nicio sarcina nu seamana cu alta) si din nou 2 liniute, foarte pronuntate. Voi merge la doctor pentru confirmare (sper) saptamana viitoare cand voi avea 6 saptamani. Mi se pare o vesnicie pana atunci. As merge saptamana asta, dar mi-e ca e sarcina prea mica si nu se vede, si nu vreau sa merg degeaba.
UM: 31.12.2009 DPN: 07.10.2010 DN: 04.09.1978
Am si niste poze cu fetita mea la semnatura, daca vreti s-o cunoasteti>

LALY, CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUME CU
MARIA CLARINDA (18 MARTIE 2008)
http://picasaweb.google.com/laura.holznagel/Clarinda#
viss spune:
buna, clabuc.am vazut pozele cu fata ta- imi vine s-o mananc
tare mi-as dori si eu o fetita ..bine,nu as refuza nici un baietel.
ce am observat, ca ai aceleasi date ca ale mele,31 dec /07.oct.eu in schimb am fost la eco joia trecuta ptr ca tot am avut dureri,si s-a vazut acel mic "ceva".acum am sa merg pe 11 febr.-tot intr-o joi, si sper sa se vada bataile cardiace,cu toate ca o sa am decat 6 sapt. si 1 zi..am mizat pe faptul ca dc s-a vazut acum..
Clabuc spune:
Viss, iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase si pentru aprecierile pentru pitica mea. Sa-ti dea Doamne Doamne un copil sanatos, bun si fericit, indiferent daca e fetita sau baiat, un copil e o adevarata minune! Sarcina usoara si nastere fara probleme. Deci, o sa fim colege umar la umar! 
Clabuc spune:
Multumesc frumos Diana! Cam atat are de la mine, ochii :)
mihaelka77 spune:
Buna! Ma numesc Mihaela si nu de mult am primit confirmarea oficiala ca un "pui de pitigoi" creste cumintel si asteapta sa vada in septembrie lumea... Sunt in 8 saptamani si sper ca, de data asta, sa fie totul bine.
Clabuc spune:
Buna Mihaela! Bine ai venit alaturi de noi! Iti doresc sarcina usoara, nastere fara probleme si un bebe sanatos tun, de nota 10!
aniast72 spune:
Seara buna si bun venit noilor burtici, darene, Clabuc, mihaelka77. Sa aveti sarcini usoare si voie buna alaturi de noi! 
deeva73, te asteptam cu drag sa ingrosi randurile odiseei noastre. 
LoredanaB,
, o viata fericita si un bebelus sanatos si norocos. 
viss, tu de ce iei Utrogestanul oral? Stiu ca se ia oral numai in cazul sangerarilor.
simonaelena, te intrebam unde mergi la doctor ca ma gandeam ca ne intalnim intamplator pe-acolo. ![]()
Si eu zic, la fel ca tine, calitatile prof. Vladareanu sunt incontestabile. Probleme am avut si eu, o sarcina oprita din evolutie la 20 de saptamani. Trecand peste trauma psihica, s-a cunoscut profesionalismul lui. M-am internat dimineata la ora 7, la 7 seara sarcina era eliminata. Asistentele mi-au spus ca sunt persoane care se chinuie si cate 3 zile (chiar era un caz internat in aceeasi perioada cu mine) ca sa elimine sarcina.
Andreea82, eu zic ca atata timp cat nu este sange proaspat, n-ai motive de ingrijorare. Totusi iti recomand un consult ca sa te linistesti.
diana09, intrebai de bataile inimii. La mine nu s-au vazut la 6 sapt si o zi dar la o alta echo la 6 sapt si 5 zile s-a vazut. La "linkuri utile" pe prima pagina este un calculator al datei nasterii care spune, in functie de UM si cand ar trebui sa fie brimele batai de inima. In sapt a 7 se face echo intravaginala. La prima sarcina eu am facut echo intravaginala pana in sapt 15, apoi am trecut pe abdominala.
LilianaR, ai fost la echo? Cum a fost? A batut inimioara?
Eu beau Tchibo fara cofeina, o fac doar cu lapte, fara pic de apa si iese delicioasa.
Recunosc ca se intampla sa mai beau cate un latte machiatto sau cate un ness slab...dar cam 1-2 ori pe saptamana.
nike, cred ca ai venit dezgustata din spital de comportamentul "pacientelor"...
Ma bucur ca ai rezolvat la serviciu, cand o sa fie negru pe alb cred ca o sa te linistesti. Pana la urma cum ai rezolvat? program de 6 ore sau intri in concediu medical de risc maternal?
dorinutza9, stii ca sunt alaturi de tine si-ti tin pumnii, da? Hai, trage aer in piept ca o sa fie bine. Abia astept sa scrii joi seara ca emotiile sunt de domeniul trecutului.
carinablanca, multumim pentru incurajari, e tare placut sa stim ca "surorile noastre mai mari" ne supravegheaza. Am fost si eu membra a odiseei de septembrie octombrie 2007 si tare mi-era drag sa ma uit in urma. 
maya71, imi pare tare rau...iti tin pumnii sa te inscrii cat de curand la o noua odisee.
Cosuri??...MA uit in oglinda si ma intreb daca nu cumva sunt la pubertate.
Cele de pe spate mi-au trecut, pe fatza n-am avut, pe gat tot apar si dispar...
Fetelor, intreba si LilianaR si am propus si eu acum ceva vreme: Vreti sa spunem fiecare (cand ne hotaram, evident), cu ce doctor si unde o sa nastem? As putea sa trec totul pe prima pagina, in dreptul fiecareia dintre noi. O sa incep la mine ca sa vedeti cum arata. ![]()
Eu merg maine la echo, la 9 saptamani si 3 zile. Sa-mi tineti pumnii va rog sa fie bine.
Andreea,
in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)