Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
Buna fetelor,
Astazi am aflat si eu ca o sa fiu din nou mamica. Ma alatur voua in aceste luni minunate din vietile noastre.
UM: 30.12.2009, DPN: 06.10.2010, DN: 14.06.1981.
Va imbratisez,
Mada
5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
aniast72 spune:
mihaelka77, ne dai si noua niste date pentru listuta? (UM, DPN, DN)
Andreea,
in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
aniast72 spune:
madutza_bra, bine ai venit printre noi. Sa ai parte de o sarcina usoara si fara stress. 
Esti pe listuta.
Andreea,
madutza_bra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 madutza_bra, bine ai venit printre noi. Sa ai parte de o sarcina usoara si fara stress. ![]() Esti pe listuta. Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Multumesc, sarcina usoara si tie!
Mada
5+ si mami fericita de
Cristian - 29.12.2008
LoredanaB spune:
Buna burticilor! In primul rand va multumesc pentru urari si da va asculte Dumnezeu sa fie bebe sanatos.
N-am intrat de ceva vreme desi v-am citit aproape in fiecare zi. Spun bun venit noilor gravidute
si va doresc sarcinni usoare si bebei sanatosi si mancaciosi.
Vineri merg la doctor pentru primul control.Am putine emotii dar de abia astept sa-l vad pe
.
Eric Joshua... o minune de la Dumnezeu!
LoredanaB spune:
Aniast am o rugaminte ...trimite-mi parola de la mailul comun pe PM.Danke!
aniast72 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Aniast am o rugaminte ...trimite-mi parola de la mailul comun pe PM.Danke! ![]() |
Trimis.

Andreea,
LoredanaB spune:
Ne-am distrat cu sotul teribil cu filmuletul father baby-sitter de pe mailul comun. Merita vazut! Si noi ne faceam problema ca piticul nostru care adoarme doar mangaiat
.Noapte buna sa aveti
flo_rinutza spune:
Buna tuturor burticilor:).
Acum 2 saptamani mi-am facut si eu un test de sarcina si nu am fost sigura daca e pozitiv pt ca una din liniute era foarte stearsa dar am repetat testul peste 2 zile si au iesit 2 lini clare 

.
UM : 14.12.2009, DPN: 22.09 2010, DN 14. 09. 1982.
pana am dat de forum.desprecopii spuneam tuturor ca is cea mai fericita din lume dar dupa cate vad nu sint singura si ma bucur tare ca vam gasit ca is departe de casa si chiar cautam si speram sa gasesc pe cineva in aceeasi oala
.
Pupici tuturor
Andreea82 spune:
Buna dimineata fetelor 

Bine ati venit viitoare mamici, sa aveti o sarcina cat mai usoara si frumoasa.
Iunia, Simonaelena, deeva73 multumesc de sfaturi si incurajari 
Sper sa fie bine pana la urma, desi de azi dimineata am inceput sa am si scurgeri maronii. L-am sunat pe dr. si mi-a zis ca mai multe medicamente decat iau acum nu am ce lua oricum si maine urmeaza sa ma duc la eco. Atata timp cat nu sangerez abundent mai sunt sperante 

Maya, imi apre atat de rau...Iti tinem pumnii sa te inscrii cat mai curand la o noua odisee.
Nike, felicitari pentru o zi asa de mare! Cu castig de cauza si fara vomat! Asa da, tine-o tot asa!!!
Aniast, in ce sens daca nu e sange proaspat nu e motiv de ingrijorare? E posibil sa fie bine? Adica sunt mai mare sansele daca e sange vechi decat daca e proaspat?
Sau e posibil totusi sa se fi oprit in evolutie? Uff, pana maine ma urc pe pereti