Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Buna fetelor,
Aniast72 - iti multumesc ca m-ai adaugat la listuta
Inca nu am nici un simtom de sarcina dar sunt foarte increzatoare de data asta. Pe data de 9 februarie voi merge la primul cosult la profesorul Vladareanu(am aminat un pic, sa mai creasca bebelu sa fim siguri).Voi merge la cabinetul lui dar nu e o regula, pot merge si la spital cind e nevoie (avortul acolo l-am facut pt ca am avut complicatii majore si am stat in spital 2 sapt).
Am vazut ca sunt pareri pro si contra profesorului eu una insa am incredere maxima in el pt ca pe mine m-a ajutat f mult. am fost suspecta de cancer de col uterin acum 2 ani si m-a diagnosticat la timp, m-a operat si acum sunt bine, deci HPV este inca ff prezent. Am 4 prietene care au nascut cu el si totul a fost f bine. Si mai mult am o prietena careia i-a salvat viata, avea cancer si era gravida in 8 luni.
Va pup fetelor si va urez multa bafta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Vad ca vb aici de vaccinul pt nou nascut pt hepatita B.
Eu sunt purtatoare de virus hepatic B si stiu ca imediat dupa nastere in primele 24 h bebelusul primeste o injectie cu imunoglobuline - HEPATECT, dupa care se face vaccinarea contra hepatitei B care cuprinde 3 injectii (prima dintre ele la 12 ore de la nastere). Deci sa nu confundati cele 2 injectii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yioanna_s spune:

am dat buzna pe la voi k avem nevoie si de votul vostru ,dak se poate.....
17.06.2009

Asemenea mesaje sunt considerate SPAM .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

maya - imi pare rau ca nu ti-e bine,dar te rog du-te la orice spital la camera de garda.sa faca eco sa vada ce-i acolo, poate iti pun perfuzii hemostatice..si chiar dc e avort, poate pot sa-ti recomande ceva sa elimini resturile sa nu ajungi la chiuretaj,sa nu faci apoi cine stie ce infectie...urca-te in masina, in taxi, si du-te,please.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna ziua viitoare mamici de sept - oct ! Felicitari tuturor si va doresc sarcini la termen si bebei sanatosi !

Se pare ca sunt si eu o viitoare mamica de octombrie; ieri mi-au iesit 2 teste pozitive si am fost la gine sa fac testul de sange, azi iau rezultatele.

Vreau sa va intreb cand vi s-au pozitivat voua testele? La mine a fost ieri ziua 25 a CM (normal am 28) si mi se pare un pic ciudat ca s-a pozitivat asa de devreme.

Pupici.

Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Si eu tot in ziua 25 din 28 am vazut dublu, eu cred ca e f bine asa, inseamna ca sunt hormoni de ajuns.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna fetelee,

Revin si eu dupa cateva zile linistite acasa...fara net...
Am fost azi la eco, era programat de saptamana trecuta, dar m-am speriat azi dimineata cand pe hartie am vazut putin maro
La eco insa totul pare ok, sacul se vede in sfarsit... are 9.97mm si peste 2 saptamani sunt programata din nou sa auzim si inimioara

Darene, bine ai venit. Si la mine s-a pozitivat usor in ziua 23-24. In prima zi am zis ca doar mie mi se pare, in urmatoarea zi s-a vazut putin mai mult, ceea ce m-a determinat sa fac si un beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Maya, bine ai venit

Ai fost la doctor? Nu dispera, nu face bine la bb, calmeaza-te. Exista cazuri de sangerare in timpul sarcinii.
Nu e un semn bun, dar nu inseamna ca pierzi sarcina, curaj, iti tinem pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Darene bine ai venit!

Andreea, bine ca esti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana09 spune:

buna, fetelor!
maya, sper ca e totul bine, si ca a fost o alarma falsa. te asteptam cu vesti!
mai am si eu niste mici intrebari.. cand se aud bataile inimii? si ce fel de ecografie se face in saptamana a 7-a?
am vazut ca mai intreba cineva de ceaiuri. mie nu-mi plac ceaiurile verde, alb, negru.. asa ca mai beau cate un ceai de fructe. va spuneam ca am pofta de portocale.. in continuare. si mai nou de muraturi.

Mergi la inceput