Viitoare mamici de septembrie - octombrie 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Tratamentele naturiste sunt super OK insa aveti mare grija ca, totusi, in sarcina, unele plante nu sunt indicate...chiar daca este naturist si nu ne umplem de chimicale, unele plante sunt daunatoare sarcinii. Tin minte ca la prima sarcina pe unde mergeam eram servicta cu ceai, acceptam cu mare placere "ca doar e ceai, ce rau poate sa-mi faca", pana cand intamplator am descoperit ca si ceaiurile astea, unele-ti priesc altele nu, in sarcina.
Acum de exemplu am dat o cautare dupa "maghiran" si am gasit acest articol http://www.supereva.ro/info.asp?id=1974. una peste alta e foarte bun da nu-i recomandat in sarcina...habar n-am de ce dar probabil strica el la ceva....
Asa ca si cu tratamentele naturiste aveti grija ce luati.....mai bine aruncati o intrebare la doctor.
Sa va povestesc ce-am patit eu in prima sarcina: vara, cald, jale...eu nu mai incapeam in nimic...ma duc cu sotu in faimosul bazar sa caut o salopeta ceva de gravidute, si mare si usoara, intelegeti voi....Mai si mergem bine mersi si cand ajungem ne prinde o ploaie dintr-aia de vara, de vreo zece minute, calduta, cat sa se racoreasca afara, pe neasteptate...m-a udat ceva da nu cine stie ce.
Nu va zic ca de a treia zi am inceput sa tusesc, sa ma doara-n gat...eu da-i ceaiuri, da-i miere, da-i lamaie...si tusea tot acolo. Dupa cateva zile imi iau inima-n dinti si ma duc la dr (de familie ca am zis ca n-am ce cauta la gineco cu durere-n gat) si ma consulta omu si-mi gaseste o minunata pneumonie de-a incremenit...mi-a recomandat internare imediata...bineinteles ca am zis ca nici nu ma gandesc sa stau prin spital cu dita mai burta oe la nu-s ce sectie de pneumonie....si uite asa am trecut eu pe antibiotice. Ma gandesc ca daca intrebam mai repede poate nu ajungeam la asa ceva.

Acu eu nu vreau sa va sperii....da mai bine mergeti la un control...la medicul de familie nici n-ar trebui sa asteptati (femeile insarcinate si copii au prioritate, cel putin asa scrie pe usa dr meu si chiar se respecta) si mai bine va luati de o grija.

Sanatate multa va doresc!

5+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

Anaist am fost la dr Bilga Iuliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Buna tuturor. Am intrat acum pe forum si m-am gasit pe listutza... Ce tare! Sa va spun cate ceva despre mine... Am o fetita super de 3 ani si acum sper sa-i fac o surioara sau un fratior. N-am preferinte, sanatos sa fie. La sfarsitul verii am pierdut o sarcina si am o frica de data asta... Sper insa sa fie bine. Tot am senzatii dubioase, ba ca ma inteapa, ba ca ma tine, ba ca nu prea ma mai dor sanii asa tare... Cred ca mai am putin si o iau razna. Saptamana viitoare ma duc la eco. O sa vedem.

P.S. Cum imi pun si eu semnatura in josul mesajului? Trebuie sa scriu de fiecare data?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Pt Bells - o doctorita foarte buna in Campina la Maternitate este Nina Cremeneanu. Eu o cunosc din Ploiesti, am mers la ea in jur de 12 ani.
Pt Aniast - felicitari pt bebe, ma bucur tare mult pt tine. In legatura cu raceala - prietenele mele gravide luau lamiie stoarsa si bauta asa - 5 -6/ zi (unele luau si 12/zi si le-a trecut), stiu ca e acru dar le-a facut bine, lapte cald cu miere si foarte multe fructe kiwi. Ai nevoie de antioxidati si vit C iar acestea ti le ofera din plin. Si fereste-te de frig! Iti tin pumnii.
Cit despre mine sunt in 5 sapt si 3 zile si nu am inca nici un semn de sarcina, ieri la ecografie nu se vedea decit sacul gestational gol, probabil ca bebe e prea micut sa se vada acum. Oricum sunt ingrozita de o eventuala sarcina cu ou clar, ca acum 4 luni. Sper din suflet ca la 6 sapt si ceva sa se lase vazut!
Va pup pe toate si va urmaresc evolutiile zilnic chiar dc nu am mereu timp sa va scriu (vacutele imi ocupa tot timpul, sunt medic veterinar de vacute).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bells spune:

Bine ai venit ariciu80, si eu tot "nou venita" sunt, ma bucur tare ca v-am gasit pe voi "burtici" si ca pot discuta, impartasi lucruri minutate despre acasta mare bucurie "cea de a deveni mamica". Eu sunt pentru prima data insarcinata. Multa sanantate fetitei tale de 3 anisori, tie si BB-ului pe care il astepti. la BURTICI si BB-ici.

Ioana

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariciu80

P.S. Cum imi pun si eu semnatura in josul mesajului? Trebuie sa scriu de fiecare data?

Te duci la "profil personal", apoi "editeaza profil" apoi, in josul paginii, ai "optiuni profil". Apesi pe "+ ul" de acolo si scrii la semnatura ceea ce vrei sa apara in josul paginii.

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nike974

aniast,
tratement super fain, incercat de mine:
o legatura mare de patrunjel, tocat marunt, zeama de la o jumatate de lamaie, sare, piper(optional), 2 linguri de ulei de masline(poate fi si normal).
o salta de asta peste zi si inca una seara.
am scapt de raceala.

poti taia, optional, feliute de usturoi sau ceapa.

Saru-mana mult. Pot sa tai in salata asta si un ou, ceva... sa-i dea gust?

Andreea, in 9+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Aniast, mersic de raspuns.
Bells, sper sa "ne invartim" pe aici cat mai mult timp.

In rest... fetelor, sarcini usoare si, daca aveti intrebari, nu ezitati! Eu am mai trecut o data prin asta.

5+ si mamica de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

eu v-am urmat sfatul, am dat pe editeaza profil, optiuni, si nu stiu cum sa adaug graviduta la semnatura.ma ajutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

de unde iau maimutoiul asta gravid?

madalina, + 5

Mergi la inceput