LMA licurici ian - feb 2009 (84)
Raspunsuri - Pagina 25
alinuk spune:
despre cotroversatul ROR, MMR (Priorix)
http://www.hotnews.ro/stiri-doctorh_actualitate-6868139-jurnal-medical-retras-studiu-care-sustinea-vaccinul-impotriva-rujeolei-oreionului-rubeolei-provoaca-autism.htm
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
Porumbita spune:
eu sunt suparata
robert azi a vomat de 3-4 ori in jet (paractic nu a mancat decat de dim fructele la 9 si acum la culcare a supt)
nu stiu dc e de la vaccinul de ieri, dc nu i-o fi priit mancarea de la pranz (cartof cu morcov si ficat - dar a mai mancat de multe ori combinatia asta)
dc o fi vreun virus..
in rest ba e vesel ba plange
vrea f mult in brate, complet atipic pt el
plus ca in ultimele 3 zile suge fff mult seara si nu am putut sa il culc inainte de 12 noaptea
acum a vomat ultima data la 8 (ii dadusem niste biscuiti) si i-am dat 3 picaturi de metrocopramid, ia-m dat 200ml ceai de musetel cu un pliculet de saruri de rehidratare de la humana, vreo 6-7 lingurite de ceai d ementa si la 9 si ceva la pus la san; a supt pana la 10 cand am reusit sa il pun in pat si sa nu se mai trezeasca
sa vedem cum o fi la noapte
IRA_LIZA spune:
Porumbita, episoade de genul "ba e vesel ba plange/ vrea f mult in brate, complet atipic pt el/ plus ca in ultimele 3 zile suge fff mult" i se mai intampla Elizei atunci cand ii apare cate un dintzisor; in rest nu stiu...
Vezi, cred k lipseste o parte din postarea ta.
Ira, mamica Elizei
alinuk spune:
fetele,
in perioada asta am auzit despre mai multe cazuri de viroze (muci, tuse) care au evoluat spre otite..si noi ne-am confruntat, dar am starpit monstruletzul din fasha (pe virusache!)
otita medie..sau si mai grav
e necesara atentie sporita
Porumbita, multa sanatate Robertelului, sper sa fie doar o usoara indispozitie la vaccin
Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik
speranta si incredere infinita in semenii mei
www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
Nimic nu-i intamplator!
Porumbita spune:
am editat ira; lui vesnic ii ies dintii... glumesc,,, are 6 dinti dar in medie se chinuie cateva sapt pana iese unu;
alinuk altceva nu are, febra muci etc
ref la vacinuri am decis;
am facut ieri ultimul rapel la infanrix
peste 2 luni face prima doza de prevenar
apoi peste alte 2 luni urmatoarea doza
si la un an si 6 luni priorixul
(chestia cu 2 luni e de la pediatra citire care nu e de acord sa faci odata 2 vacinuri ci sa lasi ceva timp intre ele; ea ne-a zis sa facem priorixul dupa infanrix insa am decis cu sotul ca il facem mai la vara)
lisa79 spune:
Pyc citesc cu mare interes toate postarile
Porumbita,mulat sanatate va doresc,poate e totsui de la vreun dintisor.
un vot va rog!