LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Cadia, am vazut si eu pozicile de la turta, foarte frumos ati decorat (imi place ca ati si vizionat inregistrarea nuntii, nu?!), iar Clara a fost f. eleganta. De tort, nu mai zic nik, decat

Ira, ce baiat frumos e si Albert, cu parul cret ca si surioara lui, ce interesant trebuie sa fie sa ai o sora asa micuta. Simpatice si pozele cu matura.

Selene, nu stiu de ce te-ai asteptat sa manance singura supa, bineinteles ca a imprastiat-o, ca doar asta-i tot fun-ul. Ce poti sa astepti sa manance, zic eu, sunt bucatele de mancare. Stai fara grija ca nici aici la gradinita, cu toate pretentiile de a manca singuri pe care le au , n-o sa le dea supe, doar chestii care se pot manca cu mana, cel putin la varsta asta.

Carla zic eu ca e calatoare, desi nu umbla inca (si nici nu cred ca o va face in curand), e tot timpul ca bagata in priza. Bebeluseste mult in ultimul timp, dar de zis zice doar tata (muuult) si mama cand e flamanda sau se loveste.

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

IULIA, da ai dreptate, ne-am uitat si la nunta noastraAtunci Clara era in burtica, la inceputul odiseei.Multumim de aprecieri

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

tortulafost cu visinein alcool si ciocolata

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Luca
Alexandra

La multi ani sanatosi si fericiti!Sa cresteti mari,sanatosi,voinici si voiosi.:)

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La multi ani Luca si Alexandra. Numai bucurii sa va rezerva viitorul!

Ledi, am vazut si pozicile cu David, e tare frumos si scump. Tu cum mai esti cu moralul si cu sanatatea?

Cadia, deci m-ai terminat cu tortul, auzi colo, visine in alcool si ciocolata, pot sa mor de pofta aici!!!!!!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia si Carla (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Selene, m-am distrat si am ras cu lacrimi cand am vazut rezultatul si mai ales tehnica prin care a reusit Daria sa transforme o masa intr-o opera de arta...Nu te supara pe mine, dar Daria e fire de artist, trebuia sa apreciezi creativitatea. Asta dupa ce-ai spalat si la vecini cred :))

Apropos, incearca cu canuta cu pai. I-am dat si eu lui fi-miu azi si s-a prins din prima ca trebuie sa traga. Si nici nu trebuie sa ridice canuta.

Fi-miu a mers azi cel mai mult. a facut ture-ture, cred ca in curand il trec la 'calatori' :)

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Selene, nu supa cu zeama mananca copiii singuri la varsta asta. Pe asta nici adultii n-o mananca fara instrumete adecvate. E vorba de bucatele de legume fierte sau nu, carnita taiata, bucatele de fructe, toate mititele ca sa elimini riscul sufocarii. Stiu ca asa s-a inteles la inceput, asa am inteles si eu, dar Miere a spus apoi ca supele sunt date copiilor de catre ingrijitoare. Si-i dai cate putin, doar ca sa prinda ideea si vezi daca o agreaza sau nu. Urmeaza apoi un moment in care copilul e foarte interesat sa manance singur cu lingurita (nu ca acum cand e interesat doar de lingurita), aici trebuie sa fim tari si sa-i lasam sa manace si ei cu lingurita (in timp ce mai strecuram si noi inca vreo 2 in gura cu alta lingura sa nu ramana complet nemancati). Eu trenul asta l-am pierdut la Tudor (mama nu-l lasa sa manance singur ca vroia sa termine repede cu masa) si ma chinui si acum sa-l fac sa manance singur.
Oricum, a fost interesanta experienta pentru Daria.
Si sa nu uit sa o laud ca foarte frumos si variat vorbeste.

Crina, dulce foc Paul. Bavetica din Pvc cu soricel avem si noi, si avem si ceva cu maneci, dar fara spate.
Lisa, ce rochita frumoasa am vazut la blondina ta in primele poze. Tu ai facut toate dulciurile? Mi-ai facut o pofta.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mai fetele eu ma bag la bebe 2 da nu am facut nici o analiza
cred ca le voi face dupa ce termin cu dintii
da ce trebe facut?
ca eu la prima am facut multeeeeee
ca am avut ceva probleme

eu tin Postul Pastelui
si abia dupa
incepem
nu vreau sa fac bebele in post

va pup
fug la nani cu fata

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eu cu bucatele am incercat la Filip...si aproximativ acelasi rezultat...pana nu le-a storcosit si mi le-a plimbat pe toata masuta, nu s-a lasat...nici prin cap nu i-a trecut sa bage ceva in gura...dar al meu nu e mancacios, ar sta si 7 ore nemancat daca l-as lasa....daca-i dau un biscuite in mana, il intoarce, rasuceste, il duce la gurita, il linge un pic si gata...iar storcoseala, iar sfarimitare....trebuie sa-i dau eu in gura bucatele mici, dar nici asa nu pot constitui o masa, ca se plictiseste si incepe maraiala....Rabdare multa ne mai trebuie!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Stati, stati, ca n-ati inteles... Eu am pus in vasul acela doua polonice de supa, dupa care, din vas, am extras morcovii, care erau rondele, broccoli, boabele de porumb si niste pastai. Acelea i le-am pus pe masa. In vas a ramas zeama si niste orez, ca supa avea si orez, doar pe aia vroiam sa i-o dau eu, dupa ce ea termina cu bucatelele, pe care le-a aruncat pe jos, nici gand sa le manance... S-a intins dupa vas, si-a spalat mainile in el si mi l-a tras din mana... Dupa care s-a apucat sa bage in el bucatelele storcosite care mai ramasesera pe masa... Eu am pozat faze, daca filmam, se vedeau si partile de legatura... :D

In alta ordine de idei, am imprumutat niste bani de la bunici si am fugit la Carrefour, dupa aprovizionare. Pe Dari am lasat-o cu bunica. Pe la 9 si-un pic, ne suna buni ca plange Daria tare si n-o poate opri. Am ajuns acasa in jur de 10, copilul meu plangea cu lacrimi siroaie, cand am luat-o in brate, a inceput sa se stranga, sa tipe, buni mi-a spus ca se tot trage de Pampers... Cand ma uit, copilul facuse kk, buni n-o simtise / mirosise (desi clar putzea) si kk ala o oparise intr-un hal fara de hal... De-abia am reusit sa o spal cu apa calda, ceai de galbenele si s-o dau cu unguent Baneocin... A tipat si a tremurat de usturime, mi-au dat lacrimile... Of, of...

Dupa ce ca de luni de zile este vesnic iritata la fundulet, cum pateste si Patricia cu Vlad...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput