LMA licurici ian - feb 2009 (84)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

hello, cicas!

m-a strigat cineva, am auzit eu, tocmai de la Constanta.

io sunt "muci" si la propriu si la figurat, asa ca azi stau acasa, plodu' la bunici.

am citit, am vazut poze - ce copii frumosi, unul si unul.

tuturor celor careau facut 1 an! sa fie sanatosi si sa isi bucure parintii.

Vad ca vorbiti de intarcat, io nici nu ma gandesc . Dupa un we in care am mucit langa fiu'miu si el nu are nimic-nimic, mi se confirma (nu ca mai era nevoie)inca o data beneficiile alaptarii, asa ca zic "pas". O sa renunt cand o sa renunte el.
Si andrei m-a trezea in fiecare noapte de 2-3 ori, de dor de tzatza, am incercat sa il trimit pe ta-su sa ii dea apa, cateodata functiona, cateodata nu, insa treptat (cam in ultima luna) a inceput sa se trezeasca mai rar, pe la 4, apoi pe la 5 si acum prima trezire e pe la 6 si pe urma mai doarme pana pe la 7-7 juma cand il trezesc eu, altfel ar dormi pana pe la 8.
Fiecare face cum crede, insa dc recititi capitolele de la primele momente cu bbeii langa noi, in care nu stiam cum sa facem sa alaptam, ce sa bem, cat, cum , adica cat ne-am chinuit unele dintre noi....
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=7&idart=42 - daca vreti sa cititi, nu ca as fi o adepta a AP-ului, decat a unor idei.

In alta ordine de idei, io's cam stresata ca dr-ul lui Andrei de la Zalau are niste pb de sanatate (destul de grave - Dark mai ai ceva vesti?) si nu stiu dc vom putea face cea de-a 2 a op in Ro sau va tb sa mergem in De, in aprilie...Sper sa fie totusi bine.

Miere- off, saracutu' Aidan, cand am vazut poza cu el dormind pe jos,ai pus-o la mess ?
Sunt de acord cu auto-diversificarea, sunt convinsa ca merge, insa din cauza ca noua ne e greu sa avem rabdare sa termine, sa strangem dupa...nu-i incurajam, insa sigur nu le e imposibil. Andrei a inceput sa refuze sa-i mai dau eu cu lingurita, adica se plictiseste la un mom. dat, apoi intinde mana sa-i dau: o coaja de paine, o bucata de para, castravete etc si sa manance singur. Mult succes cu noua cresa!

selene, da, si Andrei face parte din copiii care au stat in fund bine la aproape 8 luni, s-a ridicat singur la 1 an, acum la 1 an si 1 luna merge si el sprijinit de diverse, intr-una ....

andrei la 1ansi1l stie cum face puiul, vaca, cioara, pisica, cainele, rata, zice pa-pa, zice mimi (cine o fi mimi, habar n-am), stie ce nu are voie, face si apoi ridica degetul (asa cum ii arat eu degetul dezaprobator, in semn de NU) si se uita la mine, adica stiu ca nu am voie, dar fac, nah!
Ce ar trebui sa facem in astfel de momente? sa le luam lucrul respectiv?
Eu insist ca nu e voie, ii mai zic inca o data pe ton ferm ca nu are voie si eventual ii iau obiectul respectiv din mana sau il indepartez de locul unde nu are voie.

Hai ca se vede ca stau acasa, ca am timp :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

cami, multumesc de sfaturi, o sa continui sa-l legan, daca zici ca asa va mai uita de san...
Naty, ce frumoasa e Nadia...are o finete.....si ce leagane aveti...la Pitesti n-avem asa ceva...
LA MULTI ANI PYC! SA FII SANATOASA SI TOT CE-TO DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA!!!
Porumbita, asteptam sa intri, sa ne mai zici de Robi si relatia lui cu bibe...eu nu pot sa nu-i dau ziua, ca sunt cu el acasa si devie marait daca nu suge 4, maxim 5 ore nu am cu cine ma intelege, se agata de mine, plange tare...parca mai usor il pacalesc noaptea, cu leganatul..cel putin pana acum..Si de dormit, ziua si seara adoarme numai si numai la san...tu cum il mai culci ziua daca nu suge?
L-am vazut, ce ambitios e, nu se lasa pana nu ajung unde vrea, scumpul de el
Si Alexu mananca muult mai bine cu manutele lui si asta mai demult, nu stiti ca ma plangeam eu pe aici ca nu mananca si apoi am descoperit ca asta era cauza? ca vrea sa pape singurel? daca e ceva ce trebuie cu lingurita, musai sa-i dau si lui una(de fapt, ma inarmez cu mai multe, ca le mai da si pe jos..)
Miercuri mergem la dr. no. 2, abia astept...sa-l masoare, cantareasca, cred ac cer si niste analize..
ma dispera mama, ca Alexu nici nu zici ca are un an, ca arata ca un bebe de 7-8 luni, ca e prea slab, ca sa nu-l mai alaptez ca nu mai e bun laptele la varsta asta, ca mananca prea putin, ca nu insist sa-i dau sa manance, ca sa ma plimb cu mancarea dupa el prin casa, numai sa manance..etc etc..si ea nu era asa, dar i se pare ff slab si vorbeste cu diverse persoane care-i baga in cap chestiile astea

mamici si licurici

de Zburlici din 21.01.2009
! Doamne ajuta sa ne fie sanatosi copilasii! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

La multi ani Alexandru, Victor si Ariana Timea! Sa cresteti mari, sanatosi si voinici!

La multi ani Pyc! Sa te bucuri de familia ta si sa fii sanatoasa!

Alinuk, ce casa frumoasa aveti! M-a innebunit mobila, e toata facuta la comanda, nu? Sertare si spatii de depozitare peste tot,visul meu! Sper ca anul asta sa ne luam si un apartament cu 4 camere si asa vreau: sertare, sertare si sertarase.

Bebelusi, of, tare greu cu iritatiile astea care nu mai trec. Eu aveam o crema preparata la farmacie dupa reteta drei. daca vrei, cat reteta si iti spun ce contine (are si ceva antibiotic, antimicotic, vit a, f....etc)

Naty, superbe fete! Ce se face tati vostru cu 3 domnisoare asa frumoase? grea viata are!

Anuc cu Ioana mica si BB Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Pyc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Crina, la multi ani fericiti!!!! sa iti mearga toate din plin si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!
Patricia, tare imi pare rau de iritatia lui Vlad. ai sunat la dr? inseamna ca nu e totusi alimentatia de vina. poate reusesti sa iei si crema aia petrini....
Corina, ce bine ca nu mai e nevoie de kineto. funny Cate cu adormitul in scaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NATY, ALINUK

Intr-adevar ALINUK, e foarte dragutza camera strumfilor.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

http://picasaweb.google.com/cristea.claudia/CRACIUN2009#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Multumesc pentru urarile de ziua mea! Sunteti niste dragute:)

Ma sarbatoresc prin munca...dar sper sa pot fugi macar cu jumatate de ora mai repede spre casa deseara...Nu ca as face ceva deosebit de ziua mea, dar doar asa de principiu:) Cadourile le-am primit deja de ieri, un inelus si o pereche de cercei tare frumosi....si un cuptor... Era si cazul la 32 de ani, in plus in calitate de mamica...sa-mi echipez bucataria cu un cuptor (fier de calcat mi-am luat cand eram gravida, special pentru hainele lui bebe).....eu fiind opusul Lisei in materie de bucatareala!

Si Paul al meu papa singurel si bea din canuta singurel....sunt convinsa ca orice copilas de un an este capabil de aceasta "performanta".....depinde insa de disponibilitatea mamei...daca mama e pregatita pentru asa ceva si copilasul e pregatit:) Pentru ei e natural sa duca totul la gura, sa guste, doar trebuie incurajati si lasati sa se joace cu mancarea.....inevitabil o parte va ajunge si in gurita! Va pun niste pozici pe mail cu echipamentul lui de masa (adica o pelerina)....in rest il las sa faca ce doreste, sa arunce pe jos, pe sus, prin par.....strang eu dupa, important e ca el a papat, s-a distrat si masa e un moment agreabil care-i da incredere in el. Eu stau si il admir si mi se pare ciudat ca nu mai intervin in cadrul mesei lui si ca nu mai are nevoie de mine:))...dar pe de alta parte ma bucur cand il vad cat e de independent si cum papa cot la cot la bona cu copilasii de 2 ani!

Consider esential si faptul ca mama sau persoana care ii da de mancare sa manance odata cu el, la masa.....puterea exemplului este foarte mare, ei copiaza comportamentul adultilor....

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pyc spune:

Am uitat sa va zic ca am primit un buchet imens de flori, livrat direct la spital, in plina vizita, din partea asistentelor care ma iubesc (ca vorbesc cu ele si ne veselim, nu ca si colegii mei medici care-s tare cu nasul pe sus).....si ca toata m-am rosit si fastacit, ca nu ma asteptam:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Am avut ceva timp cat a dormit bebi si am vizionat poze cu bebei, cu petreceri. Minunati cu totii. Oare cand a trecut anul si au crescut asa de mari???!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, o intrebare...

Daca mai foloseste vreuna dintre voi, cu copilas mai mic, scutece Pampers nr. 4, nu aveti nevoie de doua baxuri a cate 44 de bucati / bax?

Am cumparat din Carrefour o cutie mare, de 132 de bucati, la 114 RON. Nr. 4. Din pacate, Dariei ii sunt mici! I se duc in jos pe fundulet si nu rezista la "incarcatura"...

Vine 38 de RON / bax...

I-as fi dat unui copil sarman, dar nu-mi mai permit, pe moment...

Un puc mititel / Face numai ce vrea el!

Daria Nandini

http://lb2f.lilypie.com/77K3p2.png

Lucrusoare de daruit

Mergi la inceput