Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*
Raspunsuri - Pagina 7
cristina_ana spune:
Monique, mersi de ideea cu Zara home. Stiam eu ca tu te pricepi! M-am uitat si pe site-ul de bijuterii. Mie imi plac alea cu pietre semipretioase, colier si cercei. Dar am vazut ca sunt si cu argint si cu aur si cu piatra aia colorata. Mi se pare cam ciudata combinatia, adica dupa mine aurul ala nu prea isi avea locul acolo! Icoana nu imi vine sa le cumpar ca nu sunt genul bisericosi si nu cred ca ar aprecia-o.
Lullaby, rama foto digitala le-am luat cu alta ocazie. Vroiam sa iti mai spun de pe 15 februarie incepe postul si nu se mai fac botezuri pana la pasti, cel putin teoretic. Asa ca vedeti cum faceti, ca e cam nasol.
SI acum nu ma pot abtine sa nu comentez si eu mesajul scris de Mama_si_pisa. Am vazut ca v-a deranjat ce a scris ea acolo. Dar fata a spus clar, ca le felicita pe cele care isi permit sa cumpere de toate pentru bebe (sau ceva asemanator), doar a facut precizarea ca nu e neaparat nevoie de toate astea. Si a facut-o pentru mamicile care nu isi permit toate lucrurile acestea, ca fiti sigure ca exista si asa ceva. Mie mi s-a parut un lucru frumos din partea ei, pentru ca sigur sunt mamici care ne citesc si care poate se simt prost ca nu reusesc si ele sa ofere puilor lor toate lucrurile acestea. Pana la urma cine isi permite, de ce nu? Ea nu s-a luat de mamicile cu bani, a vrut doar sa le incurajeze si pe celelalte mamici ca sa nu se simta prost.
In fine, nu cred ca am reusit sa ma exprim eu cum mi-as fi dorit, dar cred ca ati inteles ideea.
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE
cristina_ana spune:
Uka, merci de link, dar l-am gasit pana la urma!
Lucia, cum a iesit checul cu tarate si resturi?
Danangie, mie mi se pare un cosmar ce ai trait tu. Eu sigur n-as fi rezistat in locul tau. Mi se pare horror sa trebuiasca sa muncesti noaptea. Nu ai gasit si tu o femeie sa te ajute la curatenie? In fine, acum e deja prea tarziu, bine ca a trecut. Am vazut pozele si mi-a placut mult de tot casuta voastra!
POZE
diana_n spune:
Vad c-ati aflat de Baby Einstein. Chiar ma intrebam cand o sa se intample
A fost nebunie mare cu ele, initial facute de o mamica ce si-a filmat cele 2 fetite impreuna cu diverse jucarii, pe o muzica frumoasa. Afacerea a prins atat de bine, lumea a fost asa de convinsa ca intr-adevar iti face copilul destept, ca Disney a cumparat afacerea, iar Bush a luat-o pe tipa (Julie Clark) langa el acum 2 ani cand a prezentat "Starea Natiunii" si a prezentat-o poporului pe post de exemplu de intreprinzator de succes.
Disney a luat brand-ul si a facut ce nici prin cap nu-ti trece, ma refer la varietatea de produse.
Intre timp au trecut anii, multisori si au inceput sa se auda voci cum ca nu s-au facut babies mai destepti, ci mai dependenti de tv. Procese, discutii, cert este ca acum Disney da banii inapoi celor care trimit dvd-urile originale la ei.
Am si eu vreo 10 filme, rele nu-s, dar se adreseaza bebelusilor care totusi ar trebui sa-si petreaca vremea lingand papucii de casa. La noi tv-ul e limitat, dat pe post de recompensa si atunci punem un film bun de tot, daca se poate unul care ne-a placut noua astora mari cand eram mici
Nu-s nici impotriva, nici pentru filmele Baby Einstein, fiecare face cum stie ca-i e bine.
Lullaby_2009 spune:
Moni_iulia super poza cu iepurila, e tare dragut. Mi-a placut cum ai povestit de sot.
Hepilica si la gradinarit te pricepi, esti tare. Anul trecut am plantat nectarini, piersici, pruni si meri. Caisul are cativa ani deja si a dat rod bun-bun, numai ca vara trecuta nu a mai avut niciun fruct, vecinii ne-au spus ca i-a taiat din crengi si de aceea. Super ideea cu bradul Maiei.
Delia am vazut poze cu soimita cea frumoasa. Mami ai o fost o mireasa ... super sexy, chiar asa, in costum traditional la sfat si la biserica in rochie de sirena.
Raluk sper ca te simti mai bine. Alex ce face?
Monikus ce mai face Rares?
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana_n Vad c-ati aflat de Baby Einstein. Chiar ma intrebam cand o sa se intample A fost nebunie mare cu ele, initial facute de o mamica ce si-a filmat cele 2 fetite impreuna cu diverse jucarii, pe o muzica frumoasa. Afacerea a prins atat de bine, lumea a fost asa de convinsa ca intr-adevar iti face copilul destept, ca Disney a cumparat afacerea, iar Bush a luat-o pe tipa (Julie Clark) langa el acum 2 ani cand a prezentat "Starea Natiunii" si a prezentat-o poporului pe post de exemplu de intreprinzator de succes. Disney a luat brand-ul si a facut ce nici prin cap nu-ti trece, ma refer la varietatea de produse. Intre timp au trecut anii, multisori si au inceput sa se auda voci cum ca nu s-au facut babies mai destepti, ci mai dependenti de tv. Procese, discutii, cert este ca acum Disney da banii inapoi celor care trimit dvd-urile originale la ei. Am si eu vreo 10 filme, rele nu-s, dar se adreseaza bebelusilor care totusi ar trebui sa-si petreaca vremea lingand papucii de casa. La noi tv-ul e limitat, dat pe post de recompensa si atunci punem un film bun de tot, daca se poate unul care ne-a placut noua astora mari cand eram mici Nu-s nici impotriva, nici pentru filmele Baby Einstein, fiecare face cum stie ca-i e bine. Diana cu Nicholas Tom (3 sep 2009) si Peter (3 oct 2005) |
foarte interesant ce ne spui. nu stiam toata istoria asta. am tot citit si eu pareri pro si contra baby einstein. bine, eu cel putin, abia acum am auzit de "curentul" asta. ieri am vazut pentru prima oara dvd-ul mozart care e foarte ca lumea...dar, asa cum spui si tu, sunt convinsa ca poate creea dependenta de tv.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Mai Lullaby, dar tu unde ai plantat toti pomii aceia? Ca parca stateai la bloc!
POZE
happy_uka spune:
Vreti sa vedeti o carinoasa care rade in hohote?
Intrebare: are vreuna din voi dureri de genunchi? La mine e infiorator, mai ales la stangul, de cand am nascut e din ce in ce mai rau .. Luni merg la medic, nu mai suport.
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
hepilica spune:
citat din mesajul lui Lullaby_2009 Moni_iulia super poza cu iepurila, e tare dragut. Mi-a placut cum ai povestit de sot. Hepilica si la gradinarit te pricepi, esti tare. Anul trecut am plantat nectarini, piersici, pruni si meri. Caisul are cativa ani deja si a dat rod bun-bun, numai ca vara trecuta nu a mai avut niciun fruct, vecinii ne-au spus ca i-a taiat din crengi si de aceea. Super ideea cu bradul Maiei. mami fericita de Alex |
...cand stai la tara te faci taran . pai la ce ma mai pricep? doar la agricultura si generatoare.... si stai un pic ca sefa la sectiunea "FEMEIA PRICEPUTA - CUM SA SUPRAVIETUIM LA TARA " si nominalizata la premiul "GENERATORUL ANULUI / EOLIANA IN FUNCTIUNE " este Techila .
buna ziua dna techila! cum mai merge generatoru'?
h.
Multumesc lui DD.
cristina_ana spune:
Uka, nu se vad pozele!
POZE
hepilica spune:
citat din mesajul lui happy_uka Vreti sa vedeti o carinoasa care rade in hohote? Intrebare: are vreuna din voi dureri de genunchi? La mine e infiorator, mai ales la stangul, de cand am nascut e din ce in ce mai rau .. Luni merg la medic, nu mai suport. Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009 |
eu nu le pot vedea. cand accesez adresa imi apar pozele postate de mine pe picassa.
h.
Multumesc lui DD.