Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *61*
Raspunsuri - Pagina 20
Mama_si_pisa spune:
Buna seara!
Nu am recuperat nimic, dar am vazut pe prima pagina ca avem o sarbatorita.
La multi ani, Ioana draga! 
Revin pe la noapte, cānd termin de citit.
Va sarut cu drag.
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui raluk16 Vreau sa va spun ca m-ati speriat cu rinichii si alte probleme ce pot avea copilasii nostri. Asta pentru ca aici la noi "la tzara"... orice control al copilului, si in maternitate, si acum la pediatri, implica doar un stetoscop pus ici colo si un cautat in gat. Nici macar in urechi nu se uita, nu verifica reflexe sau ceva . |
ha ha ha ...aici iti va spune draga noastra Claudia (ea mi-a povestit) ca nu se maltrateaza bebelusul cautandu-l in gat DECAT atunci cand stie sa deschida gura singur

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
carinablanca spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui crocodana
nici nu iti imaginezi ce ma bucur..imi doream tare o mamica pereche! sa fie sanatoase in primul rand la fel ca toti dovleceii de aici si sa ne aduca multe bucurii! , de Amilici CrocodilibiciMaestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor! |
asa sa fie

Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

carinablanca spune:
| citat din mesajul lui Iulika29 La multe lunite, Maria de Carinablanca!!! ![]() ![]() Bruce, minunea noastrå |
multumim mult!
Carina
de scumpete de
Maria (31.08.2009)http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png

Dana15 spune:
Croco!!! am terminat de facut ciocolata! nu am respectat intocmai gramajele..le-am injumatatit, ca ne-am gandit ca nu o vom birui..este super-extra-mega buuuna!!!! acum am pus-o pe balcon, ca este destul de rece..dar ne-am "batut" pe linsul vasului;
Raluk ce draguta ai fost cu primitul "musafirilor"![]()
Monica ma bucur tare ca te vad!
revin
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui raluk16 Uka cum mai esti cu inceputul de mastita? O fi fost de la inceperea diversificarii? |
Am pacalit-o !
Nu stiu din ce cauza incepuse, am tot avut variatii de debit ca sa zic asa..acum cred ca ne-am echilibrat.

Ce-mi plac filmuletele voastre, e un dulce Alex cu rade el acolo.

Uka, cea mai fericita mamica de
C a r i n a - 14 septembrie 2009
happy_uka spune:
O pup si eu dulce pe frumoasa mea cuscra Ioana, tot ce-ti doresti de ziua ta!! Desi stiu ca ai cel mai frumos cadou 

happy_uka spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut EU fac parte din categoria care a cumparat copilul tot ce s-a putut si si-a permis. Acum imi dau seama ca nu le-am cumparat pentru copil ci le-am cumparat pentru mine. Da, pentru mine, in speranta ca-mi voi face viata mai usoara. LA fel si referitor la babycook sau cum se numeste. EU cred ca acesta ne face noua viata mai usoara, si nicidecum copilul caruia i se prepara mancarea la el, va creste mai destept sau mai sanatos. SI nici copilul care va sta pe scaunul minune care costa 10 milioane. |
Buna Monica, ma bucur sa te revad.
Din mesajul tau imi este neclar de ce ar fi ceva in neregula cu faptul ca incercam sa ne usuram viata in perioada asta? Stim toate cat de greu este cu un bebe, oricat de cuminte ar fi el, de ce sa nu ne inconjuram de lucruri utile? Pentru ce sunt banii? Nu pentru asta?
Eu vreau ca tot ce atinge copilul meu sau tot ce are legatura cu el sa fie de foarte buna calitate. Nu consider ca va fi o rasfatata Carina daca e inconjurata de o diversitate de jucarii si gadgeturi, toate o vor ajuta sa judece si sa se dezvolte.
Nu pretind ca am experienta, asa vad eu lucrurile.
Imi amintesc ca nu aveam jucarii si nici pe cineva care sa se ocupe de mine indeaproape..am crescut la bunici, fratele meu mai mare era ca un strain pt mine, la fel si parintii pana la un moment dat.
Stiu bine ce inseamna sa te intrebi de ce tu nu ai ..nu erau saraci ai mei,dimpotriva, tata naviga, doar ca eram al doilea copil, iar mama fff ocupata cu primul si cu serviciul. Poate intelegeti ceva, nici mie nu mi-e f clar cat m-au afectat chestiile astea, probabil mult
Acum, fiecare ia deciziile in functie de experientele personalea, asa ca eu am decis ca fetitei mele n-o sa-i lipseasca nimic. Iar aici includ si : educatia, respectul, bunul simt, compasiunea, si pe mine. Am de gand sa stau cu ea mult timp , sa muncesc de acasa si sa o educ foarte bine. Sper sa reusesc, asta si cu ajutorul vostru.
Sper din suflet ca nu am suparat pe nimeni, nu vreau nicio secunda sa epatez, imi sunteti dragi toate si faceti parte din viata mea.

Fragutza spune:
Ladies, azi am fost la magazin sa facem aprovizionarea pt saptamana aceasta si am luat si avocado. Mai are cineva reteta de guacamole la indemana?
de Natalia (03.09.09)
crocodana spune:
fetelor,
am citit toate mesajele pro si contra gadgeturi, o intrebare scurta si la obiect: de ce ati tot dat jumperul mult dorit drept exemplu?
hi hi hi....
just kidding, ce ma bucura tare e ca sunt aici numai mamici de "milioane" (la figurat!) si asta reiese din mesajele voastre...
si hop si noi in mijlocul vostru!
,
de
Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

.
.