Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet
Raspunsuri - Pagina 9
Ilinca_M. spune:
Georgiana, dar pe Brisuca unde-o pot vedea?
Inapreda, ai inchis doctorul in cabinet sa-l lasi sa planga pana-si revine din nesimtzire?
Dyana, tu pe unde umbli? Esti ocupata cu socrii?
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Ilinca_M. spune:
Eee, ca tot imi amintesc cate ceva:chatonel, bravo mama, faina poezie; eu nu am admirat-o dpdv stilistic/artistic (ca nu-s de specialite:P) ci dpdv al imaginatiei si al continutului filosofic. Remarcabil!
Si-a revenit MOTANUL?
Petra.Tudor, dar Cerbu' cum sta?
Cativ ne-ai lasat in ceatza: a avut loc lamurirea? Eu ti-am tinut pumnii!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui olishka Bianca sa inteleg ca aceste lovituri sunt manifestarile dragostei? Bineeee, atunci nu ma mai supar pe el Olga, mamica lui David iepurasul |
Eu prima data am crezut ca e dus cu capu'. Ca da din cap si ma atinge cu dintii. Si cand se bucura da cu capul, pana atinge un obiect si ppupa el acolo.
Eu zic "au, au au", el da in continuare. crede ca imi place.
Bianca2503 spune:
Ilinca, cred ca mai eindragostit. Ca tot asa reactioneaza cand o vede. se uita la mine si zambeste. ceva de genul:"Hai, zi si tu ca e frumoasa!iti place, nu?"
Bianca2503 spune:
Olga, legat de achizitiile bebeilor.
Vladimir a inceput sa "vorbeasca" pe la 7-8 luni. In fiecare saptamana spunea cate o silaba. A inceput cu ta-ta, a continuat cu ma-ma si tot asa, na-na, pa-pa, ba-ba,va-va. Apoi vreo 2 saptamani a tacut. Acum vad ca iar a inceput cu ma-ma si bva-bva.
Facea si bravo dar l-a uitat si pe asta.
Ela78 spune:
In sfarsit am vazut pozele lui Aris, cele din cada si filmuletele, ca cele din zapada si in cada cu tati le-am vazut in decembrie, imediat cum le-ai postat. Vitamina este pur si simplu delicios! Si cand smotoceste banana, si cand se da huta, si cu Tino, si cu tati De unde ai cumparat tiribomba? I-as lua si eu lui Ianis, poate-poate nu se mai catara peste tot
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Dodo-pui spune:
pentru Alma!
Am ajuns acasa...
Nici nu stiu cu ce sa incep...
Cu Anca care a avut grija de noi ,care ne-a dus pe unde aveam nevoie fara sa tina cont de nevoiele ei..si dupa toate acestea copii au plecat de la ea( si puii ei) cu cadouri...aaaa si eu am primit ...SURPRIZA.. vineri dimineata o aveam langa pat...a fost foarte placut sa ma trezesc cu ochii pe asa copii frumosi.
La intalnire am cunoscut pe Oli care-i mai frumoasa in realitate(dar voi stiati acest lucru),Monicao mamica cu picioarele bine ancorate in realitate,cu Gaza alta mamica frumoasa foc,cuSimply_anasi mama de plimbaretPetra...de copii nu spun nimic pentru toti ghioceii nostri sunt frumosi si destepti
all
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Intalneala Halkidiki 18-28 iunie 2010 10 zile , hotel de 4* , regim de masa:All Inclusive 884 eur/familie http://www.aristoteles.gr/ Pana acum suntem: noi, Denisamada, Anca Nicolae, InaPreda si sigur mai vin intariri |
Si Ianis!? Ianis nu mai vine?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
m_monique spune:
Dodo-pui ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa.
ma bucur ca ieri ne-am cunoscut si am putut sa stam de vorba ca 2 mamici cu experienta. recunosc ca nu am mai ras de multa vreme atat de bine.
abia astept sa ne vedem si data viitoare.
martisoarele sunt superbe. andrei ma intreba aseara cand le duce la gradinita.
cand faci si martisoarele in forma de inimioare sa ma anunti.