Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.Cativ ne-ai lasat in ceatza: a avut loc lamurirea? Eu ti-am tinut pumnii!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)9luni
Sa ridic ceatza...am discutat si s-a revenit la sentimente mai bune...mi-a gatit in toate serile saptamana asta...in fine, e ok. mai ales ca acum au aparut altele in preajma noastra se ne canalizam energia sa le rezolvam...o prietena-mama batuta de sotz, eu intru in restrangere la scoala meamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui novus

Intalneala Halkidiki

18-28 iunie 2010 10 zile , hotel de 4* , regim de masa:All Inclusive

884 eur/familie

http://www.aristoteles.gr/

Pana acum suntem: noi, Denisamada, Anca Nicolae, InaPreda si sigur mai vin intariri

Si Ianis!? Ianis nu mai vine?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

Nu, ca nu mai poate tati lui Ianis, are ceva curs

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Salut Fetele! v-am citit ieri am vazut si pozele dar nu am mai apucat sa raspund. Sa va spun si impresiile mele de la intalnire:

Intalnirea noastra la Verde Cafe a fost fulger, pt ca noi am ajuns mai tarziu, din acest motiv imi pare rau ca nu avem mai multe poze mai ales una in prim-plan sa vedeti ochii gazei mele. Mi-a facut placere sa o intalnesc pe Dodo-pui pe care sincer o apreciez pt puterea ei si dedicatia ca mamica. Mi-a crescut inima si orgoliul meu feminin atunci cand am primit atentia lui Luca (Sympliana), care din primul moment m-a coplesit cu gesturi de tandrete. O sa fie un maare cuceritor. Cu parere de rau pt celelalte mamici de baieti dar Luca a reusit sa-mi franga inima si sa urce in topul ghioceilor baieti. Imi pare rau ca nu am prins-o pe Petra Tudor. Am primit si noi insfarsit surpriza de la Anca (multumim muult de tot pt efortul depus). Cu monique nu am reusit sa socializez prea mult dar ramane pe data viitoare. In ce priveste locatia ma alaturi si eu Olgai in ceea ce priveste curatenia, ce m-a deranjat cel mai mult erau pisicile care umblau peste tot inclusiv in camera unde am fost noi cu bebeii, nici nu vreau sa ma gandesc ce era pe mocheta aia. Poate vom gasi alta locatie mai ok pt intalnirile de iarna. Cam asta a fost pe scurt intalnirea noastra Pup si revin mai pe seara.

PS: Multumim Olga pt poze.

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

pt Alma.
pt. Monica.

HEHE de cand nu m-ati vazut la ore de astea pe aici?!!!
Aris mersi, o sa caut si la magazine cu chinezarii, eu am creut ca e mai no..
BRAVO SOPHIA! pt deplasare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello!

LA MULTI ANI! sarbatpritilor zilei

Un gand bun si o rugagiune pentru ALMA

Ce poze frumoase am vazut de aseara. Tare imi pare rau ca nu am ajuns

OLI, eu inca nu ii fac Anei baie in cada noastra, tot de frica ca nu e suficient de curata. Pe mine m-ar lasa nervii sa o spal zilnic, d'apai de mai mult ori pe zi

NOVUS, nu vreau sa zic nimic inca, dar poate-poate reusim si noi cu GreciaRepet insa, nu vreau sa ne entuzismam inca, nu e cazul.

PETRA, ma bucur ca ai revenit

KEA, ma intrebai de analize. Si eu m-am gandit sa imi fac o hemograma, prea sunt obosita mereu, mai ales seara, pic efectiv din picioare, o fi vreo lipsa de ceva

Aveam multe de zis, dar am uitat, deh, batranetile

Sotul doarme, Ana la fel si eu...in loc sa ma odihnesc offf.

V-am pupat

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Cativ, esti profesoara? Cum adica sa intri in restrangere daca esti in concediu de ingrijire copil?! Eu stiam ca nu se poate asa ceva, suntem protejate de lege cat suntem in CIC!

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Gaza si mie mi-a parut rau ca nu am povestit mai mult, si ti-am zis, saptamana viitoare va astept pe la mine Am observat si eu ca nu am nici o poza cu gaza mica in prim plan

Joanna da chiar asa, ce-i cu tine la ora asta pe-aici? Si-a revenit berbecutul?

Cativ ma bucur ca a dat rezultate bune sedinta. Cred ca trebuie sa-l bag si eu pe-al meu, cacinu prea a fost cuminte in ultima vreme.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Cativ, esti profesoara? Cum adica sa intri in restrangere daca esti in concediu de ingrijire copil?! Eu stiam ca nu se poate asa ceva, suntem protejate de lege cat suntem in CIC!mami de Sophia-Diana (Sophiphi)9luni
Pai suntem dar eu vreau sa intru in restrangere si tb sa ma orientez catre un post mai aproape de casa si ma tem ca n-am de unde alege... sunt invatatoaremami de Silvia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cativ, esti invatatoare??? Cum te descurci cu 30 de pitici? Ce noroc pe ei ca au o invatatoare asa blanda si frumoasa!

Io am predat 3 sapt la liceu si ma gandesc sa-mi mai iau ore cand ies din CIC. O sa va povestesc candva ce am patit cu neshte golani de a9a.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Cativ, esti invatatoare??? Cum te descurci cu 30 de pitici? Ce noroc pe ei ca au o invatatoare asa blanda si frumoasa!Io am predat 3 sapt la liceu si ma gandesc sa-mi mai iau ore cand ies din CIC. O sa va povestesc candva ce am patit cu neshte golani de a9a.Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009)
Nu am avut pana acum 30 de pici in clasa...am avut o clasa de-a 4a si o clasa 1, unde mi-am intins nervii si am invatat sa am rabdare, sa fiu calma-lucruri f utile acumLegat de aventuri...eu am predat si engleza si romana si am avut clase de-a 8 putin mai nedisciplinate dar asta era o problema asa neinsemnata comparativ cu analfabetismul cu care m-am confruntat...povestim altcandva despre copiii altoramami de Silvia Ioana

Mergi la inceput