Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet
Raspunsuri - Pagina 21
petrean spune:
Olga..tu ziceai ca ai luat patutul pliant cu 120 ron..de unde???
dodo..vreau si eu bratara..dc se poate..cum procedam?
Vlad si
Catalin-17.03.2009
Andrei Luca -15.12.2006
olishka spune:
Salutare!!!
In primul rand FELICITARI ARIS
!!! Ma bucur muuuult pentru voi si sper sa ai o sarcina asa cum iti doresti
Si sincer, sunt un picut invidioasa ca mi-ai luat-o inainte, dar ma bucur din tot sufletul pt tine 
Iuca felicitari pentru Bogdan plimbaretul
Ma asteptam fetita sa mearga prima, mai ales ca ne povesteai ca este mai nazbatioasa. sau gresesc?
Alina.n ce frumoasa este Natalia
Foarte urat din partea ta ca o tii ascunsa de noi
Sa intri mai des 
Monnavas la fel se joaca si David, doar ca el in loc de clesti are cutiuta cu sosete. Ce-i mai place sa le scoata pe rand si sa le arunce pe jos, exact cum face si Chiscuta. Sunt tare inventivi
Gigelica pai cum sa te uitam
Eu una aba astept sa veniti la Bucuresti si sa-l cunosc si eu pe Piton, care a crescuuuuut. Si auzi la ea, nu face mare lucru
Pai ai descris exact ce face face si al meu, numai ca al tau mai da si pupici. Cred ca este delicios 
Petra de Bogdanel nu mai zic nimic, caci eu sunt total topita dupa el de cand l-am vazut prima data. Ii place in cort? Caci ne gandeam si noi sa-i luam lui David, desi nu stiu unde as mai putea sa-l pun si pe acesta.
Bogdana tarcurile le-am luat din Kika.
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Si am uitat ceva f important: muuuuulti
pentru Manole si pentru tine Ilinca.

novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PetraTudor Novus , uite poze recente, unele chiar de astazi. Dar le-ai vazut si pe cele din albumul Olgai, de la intalnirea de vineri, nu?Referitor la excursia in Grecia, voi cum veti proceda cu patuturile? Eu am si tarc, dar nu l-as culca acolo.... |
Super cavalerul

!! Si merge singurel
!!Referitor la dormitul in excursie, eu o sa iau patul pliant cu noi, chiar daca in camera avem pat suplimentar, pt ca din tarc nu are cum sa cada pe cand din pat normal, da
Si seara sa stam si noi linistiti la o barfa si un pahar de vin pe veranda, nu?!

Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui gigelica20
Daaaa, te rog!!! Sa imi zici cat costa bratara, sa iti pun banutii si pt ea... ![]() Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul![]() 30 martie 2009 ![]() |
pai cat scrie pe ea 15 lei
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Novus , uite poze recente, unele chiar de astazi. Dar le-ai vazut si pe cele din albumul Olgai, de la intalnirea de vineri, nu?Referitor la excursia in Grecia, voi cum veti proceda cu patuturile? Eu am si tarc, dar nu l-as culca acolo.... Gigelica , l-am vazut pe Piton in poze, filmuletul nu mi-a mers decat pentru cateva secunde....Dar Millie nu mai intra? Intreaba Bogdan de Timeea lui ![]() Bogdan (09.03.2009) |
Vezi ca in folderul de 10 luni, penultimul e un filmuletz...
Gigelica,mami
de
Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
novus spune:
Fetelor ,am si eu niste intrebari dulci pt voi
:
Ati dat mango la bebelusi ? daca da, cum se prepara
?
Avocado cu ce il mai amestecati ?
Si in general ce fructe mai dati la ghiocei ?
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Nicky09 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anamariame
Wow, FELICITARI!!!!! Nici nu ma asteptam la asa o surpriza dupa lista cu pro's and con's pe care ai facut-o!!! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
BUNA ZIUA
Care e surpriza, Aris, ca eu nu o pot vedea, vad ca fetele deja au pus majorete....
Mina si
... fluturas...Nicholas (10.04.09)Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui petrean Olga..tu ziceai ca ai luat patutul pliant cu 120 ron..de unde??? dodo..vreau si eu bratara..dc se poate..cum procedam? |
Cand e gata o sa-ti spun si ti-o trimit prin posta

BRATRI MARTISOR care stiti ca aveti mainile mai groasa spuneti ,sau mai bine masurati-va si spuneti-mi
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
olishka spune:
| citat din mesajul lui novus Fetelor ,am si eu niste intrebari dulci pt voi Ati dat mango la bebelusi ? daca da, cum se prepara Avocado cu ce il mai amestecati ? Si in general ce fructe mai dati la ghiocei ? Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Mango i-am dat lui David in Austria, combinat cu piersica. Ce bunatate iesise

(09.03.2009)
Eva Maria (23 aprilie 2009)