Ghiocei de Martie-Aprilie-09-144-Cu Alma in suflet

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ilinca astea sunt pt Manole .

Mami de Gazii mica si frumoasa Avem noua lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

silvia se distreaza

mami de Silvia Ioana

Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cativ13

silvia se distreaza

mami de Silvia Ioana

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Monvass, hi, hi, ce simpatic este Chiscuta!!!!!!!!!!!!!! Si ce sunete dulci scoate!!!!! Ne-am uitat si la celelalte filmulete.

Aris , felicitari!!!!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

siiiii...... surpriza

25 martie 2009

io de c enu pot intra??? Tre sa fiu pe contul nostru??? Cine imi da si mie un PM cum sa intru...va rooog!!!

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ARIS iese Scorpion??

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Haaaa, deci Aris o sa aiba o scorpiutza!
felicitari !!!

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Gigelica, ai pm.

Aris, sa ai o sarcina ok, multe felicitari din partea mea, si, dc o fi balanta, nu stiu cum va fi cu compenarea, Veronica [adica blanda veronica ] este balantica... deci, muuulte .

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 8 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Ieri a implinit 10 luni si a fost prima luna in care nu i-am mai facut nici o prajiturica...si tati a fost departe de noi...ca de obicei, el la bucuresti, noi la Focsani.
In schimb bunicul nu a rezistat si a mers la cofetarie si ne-a cumparat multe prajiturele, pe care le-am papat ... I-am facut si niste poze lui Victor.
Eu totusi am avut ceva mancarici ieri si m-am dus o fuga in carrefour-ul de aici si i-am cumparat niste ghetute...le gasiti pozate in albumul de mai devreme.

Victor e bine, se simte fff bine aici la bunici... Cred si eu, la ce grad de alintare e aici, cine nu s-ar simti fericit cu 4 bunici care stau in pozitie de drepti in fata lui...

E la fel de mancacios, merge in picioruse daca il tii de manuta, face pa, danseaza, zice "tata, baba, dada, nana, bubu, cahhh, tzatza"... Stie sa faca "bravo" sau ca indienii... A ros mobila, a rupt manerul de la un sertar, trage de tot ce se poate trage, e fascinat de cabluri, usi, sertare, prize, incuietori, chei...ii place sa linga orice ...musca...
Ii mai ies acum 4 dinti...deci noapte e un calvar...plange si se foieste mititelul de durere...

Gigelico, chiar ieri ma gandeam ca nu ai mai intrat pe aici, oare de ce?! Sa nu mai lipsesti nemotivat,da ?!

Am admirat Pitonul cel frumos

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Nu mai lipsesc...dar parca v-am mai explicat...sutn la Focsani si nu prea intru caci...mi-e rusine sa nu zica ceva socrii, ca eu pierd vremea pe net in loc sa stau cu copilul...
De aia abia astept sa revin la Bucuresti...ca nici la tv nu mai uit aici si m-am plictisiiiiiit ....
Si imi e si dor de voi

30 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Dodo-pui, eu am vazut pe blogul tau o bratzara-martishor. Asa cevsa mi-ar placea la nebunie pe post de martisor, una pt. mine si una pt. Phiphi. Se poate?

Daca te referi la aceasta?!Da ,se poate te anunt cand e gata(trebuie sa-mi soseasca atele).Si ce lungime sa aiba a lui Phiphi?Dar a ta?

Anca da-mi diametrul capului lui V!

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo...pai vreau si io bratara pt mine, cum facem???

Fetelor, sa stiti ca eu sunt fan martisoare handmade...asa ca sotul meu va duce tuturor colegelor anul acesta martisoare del a Dodo...
Cum le primesc, va fac poze si vi le arat!!! Mor de nerabdare...

30 martie 2009

Simplu,iti fac si pun pachetul cu totul e ok asa?

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Daaaa, te rog!!! Sa imi zici cat costa bratara, sa iti pun banutii si pt ea...

30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Novus , uite poze recente, unele chiar de astazi. Dar le-ai vazut si pe cele din albumul Olgai, de la intalnirea de vineri, nu?

Referitor la excursia in Grecia, voi cum veti proceda cu patuturile? Eu am si tarc, dar nu l-as culca acolo....

Gigelica , l-am vazut pe Piton in poze, filmuletul nu mi-a mers decat pentru cateva secunde....

Dar Millie nu mai intra? Intreaba Bogdan de Timeea lui

Mergi la inceput